ASTROLOGISK KOMMUNIKASJONS VARSEL

Fra mandag 25. mars – fredag 29. mars står Merkur og Neptun sammen på stjernehimmelen

MERKUR går fortsatt retrograd i Fiskene og slår seg nå sammen med Kong Neptun, Fiskenes hersker.  Da er det ikke alltid like lett å tenke rasjonelt og logisk. Du kan føle deg både ubesluttsom og forvirret. Forsøker du å sette ord på tankene, kan du oppleve at andre ikke helt forstår hva du mener. Du kan føle deg som Ole Brumm når han sa: «Det var klokt da det var inne i hodet mitt, men så skjedde det noe på veien ut». Husk å være ekstra tydelig, og forsikre deg om at andre forstår budskapet ditt.

SVAR ER IKKE ALLTID LOGISKE, og disse dagene er best egnet til å kjenne etter innover hva som er riktig og sant for deg. Intuisjonen er ekstra skjerpet nå, og du kan få tak i en dypere forståelse av hvorfor du mener som du gjør. Du vet; denne indre følelsen hvor du bare VET.

KREATIVITETEN OG SKAPERKRAFTEN kan nå slippes løs for fullt, dette er fantastiske dager for å få maks ut av disse energiene. Du kan bli overrasket over hva som kommer opp fra dypet, når du lar tanker og følelser slippe til uten å bruke «ctrl/alt/delete»-knappen i hodet ditt for å stoppe deg selv. For sterk grad av selvsensurering skaper stagnasjon, ikke et godt og lykkelig liv. Ikke bli forundret om du opplever å komme i sterkere kontakt med egen spiritualitet og kraft. Vi har alle en dyp visdom i vårt indre som bare venter på å få slippe til.

Oppsummert vil den kommende uken være en tid hvor meditasjon og indre kontakt med deg selv, lettere kan gi deg svarene du trenger.