AKTUELLE TILBUD

Astrologi er som kart og kompass, et spennende verktøy å jobbe med!

Den astrologiske tolkningen av et PERSONLIG horoskop, gir verdifull innsikt om hva du som menneske bærer på av ressurser og utfordringer i livet. Det kan gi påfyll og inspirasjon til å forstå deg selv bedre.

Vi gir personlig veiledning om du ønsker det, da går vi inn og ser på hva som rører seg i horoskopet ditt i denne perioden.

Du kan også bestille et personlig horoskop, satt opp utfra fødselstidspunktet ditt, noe som kan bli en spesiell GAVE til deg selv eller andre. Da kan du lese i fred og ro, og får tid til å la det synke inn. Disse horoskopene er delt opp i ulike temaer, med 10 – 40 sider (avhengig av type horoskop) lettlest og informativt innhold! Et horoskop gir deg også en god innføring i astrologi, så samtidig med at du blir bedre kjent med deg selv, lærer du også et spennende verktøy. 

 

Stjerneklart har RESSURSHOROSKOP som fullmånetilbud, frem til nymånen 13. mars. I denne perioden koster det kr 300,- (normalpris er
kr 500,- ), for en skriftlig rapport.

RESSURSHOROSKOP  kr 300,- kr 500,- (kun på norsk) 

Horoskopet er en analyse med fokus på din personlighet, styrke, kreativitet og talenter. Her får du også oversikt over ditt ubrukte potensiale. Det viser også hvilke hemninger du trenger å jobbe med for å oppnå suksess, samt hvilken evne du har til å skape ressurser og tjene penger. Et horoskop både for den som skal velge yrke eller retning i livet, eller ønsker å endre kursen!

For å bestille horoskop, send en epost til: post@stjerneklart.com

Vi trenger navn, fødselsdato, årstall, klokkeslett (så nøyaktig som mulig) og fødselssted for å sette opp horoskopet.

Forhåndsbetaling til kontonummer 1214.08.85736
eller VIPPS til 587663 (Gunn-Irene Nicolaisen). Ved bruk av VIPPS, tilkommer det et gebyr på kr 45,-

Horoskopene sendes på mail, eller kan sendes pr. post mot et tillegg i prisen på kr 250,-