ASTROLOGISK HELGEVARSEL

SOLEN gikk inn i Jomfruens tegn i dag, og tiden er inne for å fokusere mer på helse, kosthold og velvære. Bli ikke overrasket om helgens meny blir litt sunnere og mer gjennomtenkt enn hva den har vært på en stund. Skulle næringsinnholdet i maten bli ekstra viktig, er det helt i tråd med hva Jomfruenergien naturlig bringer på banen. Google gjerne etter fargerike og spennende retter du kan lage. Det er bare å kose seg!

MÅNEN befinner seg i lekne Tvillingenes tegn, så å dele gledene med familie, venner og bekjente kan bli både trivelig og berikende. Det er duket for spennende og interessante samtaler.
KJÆRLIGHETSPLANETEN Venus og den maskuline planeten Mars står sammen på stjernehimmelen denne helgen, så det er også duket for romantikk. Enten du er singel eller sammen med noen, kan denne helgen bringe med seg flørt og mye glede.

God helg alle sammen!

Photo by Pineapple SupplyCo