SØNDAG 3. NOVEMBER

Healing og kraftfull energi søndag ettermiddag ❤️!

Søndag ettermiddag danner «den sårede healer» Chiron et godt aspekt til Venus. Det betyr at stadig tilbakevendende sår, møter ekstra mye kjærlighet. Mens Venus ofte kan bety betinget kjærlighet, åpner den spirituelle «white moon» Celena opp for å søke kontakt med vår egen indre kilde.

The White moon Celena (motsatsen til the Black moon «rampejenta» Lilith), er der for å vise vei i mørket. Hun leder og hjelper oss å komme i kontakt med egen spiritualitet. På et høyere plan sies det at hun kan hjelpe oss å forlate Karmasirkelen, slik at vi kan tre inn i den spirituelle verden. Denne dagen utfordrer hun frykten vår (Chiron), og skaper sammen med Venus en god dag for healing. Hvordan vi responderer på dette, kommer ann på hvor vi står i egen prosess. Noen ganger blir vi fylt av indre kjærlighet og takknemlighet, andre ganger avviser vi det, redde for å bli såret nok en gang. Men vi utfordres til å gå inn og kjenne på de krefter og ressurser som befinner seg i vår egen høyere spirituelle bevissthet. Med Merkur retrograd gjennom Skorpionen, får vi god drahjelp til å rydde opp i vårt indre, og kanskje kaste ut et skjelett eller to fra skapet.

Dette er en ettermiddag hvor vi kan jobbe dypt. Solen står i transformerende Skorpionens tegn, og danner gode aspekter til nodeaksen. Nordnoden, som viser retningen sjelen vår skal gå, står nå sammen med Hades, underverdenens Gud. Det betyr at vi også kan få kontakt med de dypere og mørkere sidene i oss. Kanskje kan vi få noe av dette opp i lyset, og se nærmere på de kreftene i oss som befinner seg der? Månen går inn i Vannmannen denne ettermiddagen, og som kjent står Vannmannenergien for personlig frigjøring og nytenkning. Kanskje får du tatt en titt på ditt eget indre, og oppdager noe der som er verd å bygge videre på?

Så har du mulighet til å meditere, kan du kjenne at sterke krefter jobber. Dette er en dag for healing!

Photo: Keegan Houser by Unsplash.com