HELGEKURS 14. og 15. MARS: CHAKRAENE I HOROSKOPET

Denne helgen skal vi dypdykke inn chakraenes og astrologiens verden! Vi tar for oss de 7 hovedchakraene, og ser hvordan fødselshoroskopet påvirker hvert enkelt chakra og omvendt. Hvilke planeter og astrologiske punkter som faller i hvilke chakraer, er helt individuelt – og bestemmes av fødselshoroskopet. Her er det duket for aha-opplevelser! Vi kombinerer det hele med indre reiser og healingfrekvenser fra Solfeggio, du får lære hvilke frekvenser som tilhører hvilke chakraer og hvordan du kan jobbe videre etter kurset. I tillegg til en innføring i chakraenes betydning, kommer vi til å jobbe med kursdeltakernes horoskop, for et størst mulig personlig utbytte.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.

 

TID:     Lørdag 14. og søndag 15. mars 2020

kl 10.30 – 17.00 begge dagene

 

STED: Flerbrukshuset i Rygge (ligger på Rygge togstasjon)

 

PRIS:    Kr 2.250 for hele helgen (inkluderer fødsels- og chakrahoroskop)

 

Påmelding: post@gunn-irene.no

Påmeldingsfrist: torsdag 12. mars kl 18.00

 

Kursholdere: STJERNEKLART

v/astrologene Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland

 

Velkommen til oss!

 

 

 

Photo by Zoltan Tasi on Unsplash