FULLMÅNE I JOMFRUEN – TID FOR Å VIRKELIGGJØRE DRØMMER

MANDAG 9. MARS KL 18.48, er det fullmåne 19 gr 37 i Jomfruen. Solen står alltid rett overfor Månen når det er fullmåne, og denne gangen sammen med Neptun – begge to i Fiskenes tegn. Dette gir en drømmende kvalitet på de kommende ukene, og et etterlengtet friminutt fra alt Saturn/Pluto-konjunksjonen i Steinbukken satte i gang i januar. Vi er ikke ferdige med sistnevnte, men etter å ha kjempet oss gjennom gjørme og gørr en stund, er det viktig å stoppe opp litt. Harde realiteter har begynt å synke inn for noen og en hver av oss, og du har kanskje blitt klar over hvordan du ikke vil ha det videre. Gamle handlingsmønstre har blitt tydeligere, og kanskje har du fått en overraskelse eller to på veien. Du trodde du var ferdig med noe eller noen, og så var det ikke slik likevel. Tiden erinne for evaluering, og kanskje finne en annen fremgangsmåte. Nå er mulighetene til stede for å skape en varig og god forandring!

GODE ASPEKTER MELLOM FULLMÅNEN og den omtalte Saturn/Pluto-konjunksjonen i Steinbukken, skaper åpning for manifestasjon av noe nytt du kanskje lenge har ønsket. Dette støttes opp av Jupiter, som for tiden er i stellium med Saturn og Pluto. For å få til forandring, må du kanskje revurdere trossystemet du hittil har navigert etter. Ekspansjon og flyt er innen rekkevidde, dersom du gjør en grundig gjennomgang. Tenk deg en større oppussing av eget liv. Oppussing er både kaotisk, rotete og skaper søl mens du holder på – men resultatet blir bra dersom du har en klar visjon. Nå gjelder det å vite hvilket resultat du ønsker, og ikke gi opp før du er i mål. Fullmånens nydelige trigon til handlingsplaneten Mars, gir deggod drahjelp og handlekraft.

KJÆRLIGHET OG ROMANTIKK står i høysetet under fullmånen,. Påsøndag har Venus og Uranus en date i Tyrens tegn, og denne varer noen dager. Venus er planeten for kjærlighet og ytre og indre verdier, også penger. Uranus vil gjøre ting på en annen måte, og skaper ofte en større eller mindre revolusjon. Målet er større frihet. Sitter du fast i et mønster eller en sannhet du tviholder på, kan Uranus oppleves utfordrende. Liker du forandring og variasjon, kan en mulig overraskelse på kjærlighetsfronten nå være kjærkomment. Uventede ting kan skje i parforhold, og dere kan enten finne en ny måte å forholde dere til hverandre på, eller kanskje innse at det gamle er ugjenkallelig forbi for deretter å ta konsekvensen av det. En forandring ligger i luften, og målet er større frihet for den enkelte. Saturn danner et utfordrende aspekt til det hele, så forandring på «form» er et tema uansett.

PERSONER FRA FORTIDEN kan også plutselig komme på banen igjen. Uranus og Venus har et godt aspekt til nodeaksen, og kanskje kan denne/disse personen/e være med på å tydeliggjøre en ny retning. Dette skjer nok ikke uten at du kjenner på vanskelige følelser, fordi Chiron i Væren er i kvadratur til nodeaksen under fullmånen. Nå handler det om å lege gamle sår, og finne motet til å skape den nye retningen. Bruk din gamle barnelærdom, sår må tømmes for materie for at det ikke skal bli en infeksjon med større konsekvenser.

MERKUR ER FORTSATT RETROGRAD, og tilbake i Vannmannen igjen. Dagen etter fullmånen snur den imidlertid, så tirsdag 10. mars er ekstra utfordrende når det gjelder all form for kommunikasjon. Skal du ut å reise, så beregn ekstra god tid. Fullmånen er fortsatt sterk, og fullmånefaser er også betraktet som en tid hvor det kan oppstå misforståelser rundt kommunikasjon. Venus og Uranus i Tyren påvirker også dette, men forhåpentligvis på en god måte. Kan hende intuisjonen din er ekstra sterk disse dagene.

Virkningen av en fullmåne, varer til neste fullmåne – denne gangen til 8. april.

 

STJERNEKLART har som vanlig sett på hvilke områder i livet fullmånen berører, ut fra hvilket stjernetegn du er født i. Husk at dette er generelt. For å vite hvordan det slår ut for deg, må det settes opp et fødselshoroskop. Ta kontakt dersom du ønsker en personlig tolkning.

 

VÆREN

Du har jobbet hardt i det siste, spesielt med å skape en balanse mellom karriere og familie. Fullmånen setter fokus på helsen din, kanskje er det på tide og innføre en endring? Dette kan være alt fra hvordan du takler hverdagens stress til hva du spiser. Værer kjører seg selvhardt, og er ikke kjent for å gi seg – vinnes det som vinnes skal! Men selv Værer trenger påfyll og riktig (er)næring. Tiden er også inne for å skape bedre rutiner generelt, slik at ikke detaljer og rot krever unødig energi fra deg.

Et godt råd er å huske at kroppen er ditt beste og viktigste fremkomstmiddel.

 

TYREN

Tyren har lenge vært i en endringsprosess, spesielt de som er født i slutten av april. Fordi Tyren best liker status quo, kan dette oppleves litt utfordrende. Nå er Venus i tegnet ditt, og du har muligheten til et pusterom. Fullmånen setter fokus på fornøyelser, lek og moro, for alle Tyrer. De nærmeste ukene kan bli svært sosiale, så kast deg ut i det med god samvittighet! Kreativiteten din styrkes, likeledes gleden over å være barnlig. Energien din er økende, så her er muligheten for å bruke fullmåneenergien optimalt.

Et godt råd er å ta et blikk på hva som er verdifullt for deg og betyr mest.

 

TVILLINGENE

Det har lenge skjedd mye på et dypt plan for Tvillingene, og intensiteten har økt de siste ukene. Fullmånen vil gi deg et større behov for å trekke deg tilbake og hvile i hjemmets lune rede, men du vil sannsynligvis oppleve krav om det motsatte. Du skinner på jobben for tiden, og mange vil ha tak i deg. Vanligvis elsker du å snakke om alt med alle, noedu kanoppleve som litt slitsomt akkurat nå. Vennekretsen din er under lupen, og kanskje har noen vennskap gått ut på dato. Den dypere innsikten du har tilegnet deg, gir deg andre behov enn tidligere.

Et godt råd er å sette tydelige grenser, spesielt i jobbsammenheng.

 

KREPSEN

Fullmånen kan medføre større aktivitet i det daglige enn det som er vanlig for deg, spesielt i nærmiljøet. Kommunikasjon blir viktig, og kanskje blir det ekstra mange telefoner og mailer som må besvares de nærmeste ukene. Papirbunkene som eventuelt har hopet seg opp, kan bli aktuelle å ta tak i. Det kan hende du må undersøke noe nærmere, og tilegne deg kunnskap for å komme videre. Å melde deg på et kurs for å lære mer, kan bli aktuelt. Korte reiser kan også forekomme, selv om du egentlig drømmer om mer eksotiske reisemål. Har du søsken, så kan disse også være i fokus nå.

Et godt råd er å ta en ting av gangen.

 

LØVEN

Fullmånen berører verdigrunnlaget ditt, og hva du verdsetter. Dette kan omfatte alt fra hvilken pris du setter på deg selv, til hvordan du forvalter økonomi og eiendeler. Dersom du skal reforhandle en avtale, så vær ekstra oppmerksom på alt med liten skrift. Det kan ligge en motvilje mot å se realiteten i øynene, og bare skrive under på noe for å bli ferdig. Dette kan slå tilbake senere, så vær bevisst alle steder du setter din signatur. Helsen er stadig et tema for Løven, og nå har du en gyllen mulighet til å skape et bedre regime. Fullmånen gir deg drahjelp til dette, dersom du erkjenner realitetene og ønsker forandring fra dypet i deg selv.

Et godt råd er å la være og kjøpe ting, dersom det er en kompensasjon for hvordan du egentlig føler deg.

 

JOMFRUEN

Fullmånen berører hvem du egentlig er, følelsene dine og hvordan andre ser deg. På tide å ta deg selv på alvor! Jomfruen har nå fokus på relasjoner, spesielt parforhold dersom du er i et. Det er en risiko for at du ser partneren eller forholdet med rosa brilleglass, og i etterkant kjenner deg desillusjonert. Du er alltid rede til å hjelpe andre, menpass på så dette ikkeblir en flukt fra egne følelser. Viktige kontrakter og avtaler er også aktuelt de nærmeste ukene. Sjekk alt med liten skrift. Kan du vente til slutten av mars med å skrive under på noe, er det større sannsynlighet for at det ikke oppstår misforståelser.

Et godt råd er å hjelpe deg selv før du prøver å redde andre.

 

VEKTEN

Det mentale står sterkt hos Vekten, og du evner alltid å se en ting fra to sider. Fullmånen hjelper deg å kommei kontakt med det underbevisste, sånå er det lettere å gå dypere enn vanlig. Det er også fokus på helsen og hvordan du organiserer dagliglivet. Fundamentet du står på har vært i fokus i flere år, og spesielt de siste månedene. Et dypdykk i de mer ubevisste sidene av deg, kan hjelpe deg til å stå stødigere og forsterke fundamentet i livet. Du har også mer energi enn vanlig, til å ta tak i utfordringer på hjemmebane. En god, gammeldags vårrengjøring i både det ytre og det indre, vil gjøre underverker nå.

Et godt råd er å lytte til din indre stemme.

 

SKORPIONEN

Løssluppenhet, lek og moro er ikke det som i utgangspunktet kjennetegner Skorpionen. Fullmånen setter søkelyset på nettopp dette, og her får du muligheten til å slå deg litt løs fra ditt vanlige dyp. Du kan kjenne et annet følelsesmessig behov for å være sammen med andre, enn du pleier. Kjærligheten er også et tema denne fullmånen, og du kan overraskende møte en du faller for. Er du allerede i et forhold, kan du få noen deilige uker med partneren. Kreativiteten din er på topp, og du er mer drømmende enn vanlig. Du har også mer energi til å ta viktige samtaler.

Et godt råd er å ikke ta alt så alvorlig som du pleier.

 

SKYTTEN

Fullmånen belyser karriere og familie, men også hvordan du organiserer livet. Du har med deg følelsene i jobbsammenheng, i større grad enn du pleier. Innimellom kan du nok ha lyst til å trekke deg tilbake, og heller landepå sofaen for å drømme deg bort. Du har jobbet hardt de siste årene med temaet ytre og indre verdier. Nå har du fått mer energi til å ta tak i det som har ligget en stund, og fullmånen gir deg et klarere bilde av hvordan du vil ha det fremover. Setter du i gang en omorganisering av daglig rutiner nå, har du drahjelp fra stjernehimmelen noen uker fremover. Du ser verdien av å holde orden.

Et godt råd er å ta deg selv på alvor.

 

STEINBUKKEN

Livet har ikke vært noen dans på roser for deg de siste årene. Nå har det forhåpentligvis lettet noe, etter at Jupiter kom inn i tegnet ditt. Det er likevel ikke tid for å hvile på laurbærene riktig ennå, fullmånen kan sette i gang mye aktivitet på området for kommunikasjon. Dette kan gi seg utslag i kjøp og salg, og papirer som må ordnes. Fordi fundamentet til Steinbukken berøres, kan dette ha med eiendom eller hus og hjem å gjøre. Trossystemet ditt innvirker på prosessen, og her kan det hende at du skal gjøre nye vurderinger.

Et godt råd er å vente til slutten av mars, før du inngår nye avtaler.

 

VANNMANNEN

Som Vannmann liker du bedre å tenke enn og føle, men fullmånen vil at du skal kjenne etter i dypet av deg selv. Du har et medfødt talent for å skinne i gruppesammenheng, men nå er det dine sanne verdier du skal jobbe mer med, og kanskje hvem du er i gruppen. De siste årene har det vært mye fokus på det ubevisste i deg, og det har vært en tøff tid. Det er ikke helt over ennå, men fra 23. mars letter det. Da vil du kunne komme frem med ditt nye jeg, og bli tatt på alvor på en annen måte. Fullmånen kan gjøre at du synes det er ekstra deilig å være hjemme, og kanskje er det nettopp litt tilbaketrekking som er riktig den kommende tiden.

Et godt råd er å anerkjenne følelsene dine.

 

FISKENE

Du har et medfødt selvutslettende mønster, fordi du er redd for å fremstå egoistisk. Fullmånen vil at du skal kjenne ordentlig etter, på dine behov i forhold til andres. Det er ikke egoistisk å ta hensyn til seg selv, det blirderimot enklere for andre å forholde seg til deg. Når du ivaretar deg selv slipper andre å gjøre det og du blir tydeligere. Din rolle, spesielt i parforhold, skal styrkes nå. Kanskje blir du overrasket over de positive reaksjonene du møter. Du er også i ferd med å få tak i en ny måte å uttrykke deg på, noe du får drahjelp tilde neste ukene.

Et godt råd er å stå opp for deg selv.

GOD FULLMÅNE!

 

Følg oss gjerne på facebook, siden heter Stjerneklart.