VÅRTILBUD!

Astrologi er et verktøy som kan gi svar på veldig mye. Et fødselshoroskop viser bl a hvilke evner og talenter vi har, og utfordringer som kan bli gullet vårt når de er overvunnet. Et årshoroskop (horoskop fra en fødselsdag til den neste) indikerer hvilke temaer som er aktuelle i løpet av året. Det er mange typer horoskop!

I en krisetid som vi nå er inne i, er det mange som sliter. Da kan det være godt å få et klarere bilde av hvordan akkurat du best kan takle det du står i. Fordi den økonomiske situasjonen fremover er usikker for mange, så setter vi ned prisen på alle horoskopene vi tilbyr med 50 %. Denne prisen vil gjelde så lenge myndighetene opprettholder restriksjonene på vår bevegelsesfrihet. For å se hva vi tilbyr, kan du gå inn på VÅRTILBUD på siden her. Vårtilbud

FØDSELSHOROSKOP    kr 500,-    Vårtilbud kr 250,-

Viser hvem du er sett fra et astrologisk perspektiv, din innstilling til livet, mentale interesser og ressurser, hvordan du når dine mål, hvor du er kreativ, unik og ambisiøs eller kanskje ustabil.

KARMISK HOROSKOP kr 500,-  Vårtilbud kr 250,- (kun på norsk) 

Viser hva slags karma og erfaringer du har med deg fra tidligere inkarnasjoner, og hvilke intensjoner din sjel har i dette livet. Tar for seg egenskaper som må utvikles, problemer som må løses, service som må ytes. Et sjel til sjel møte med deg selv.

RESSURSHOROSKOP kr 500,-  Vårtilbud kr 250,- (kun på norsk) 

Horoskopet er en analyse med fokus på din personlighet, styrke, kreativitet og talenter. Her får du også oversikt over ditt ubrukte potensiale. Det viser også hvilke hemninger du trenger å jobbe med for å oppnå suksess, samt hvilken evne du har til å skape ressurser og tjene penger. Et horoskop både for den som skal velge yrke eller retning i livet, eller ønsker å endre kursen!

KJÆRLIGHETSHOROSKOP    kr 800,-  Vårtilbud kr 400,- (kun på norsk) 

Viser samspillet mellom deg og din partner, hvordan dere opplever hverandre og hvordan forholdet oppleves sett fra hver enkelt sitt ståsted. Det viser også hva du søker hos en partner.

RELASJONSHOROSKOP mellom to personer   kr 500,- Vårtilbud kr 250,-

Viser samspillet mellom deg og eventuelt venn, arbeidskollega eller samarbeidspartner. Hvor samarbeider dere best, og hvor ligger ulikhetene som kan skape utfordringer man må være oppmerksom på.

COMPOSITE/PAR-HOROSKOP  Kr 600,-  Vårtilbud kr 300,- (kun på engelsk)

Composite-horoskopet er to horoskop slått sammen, og skiller seg fra relasjonshoroskopet som sammenlikner to horoskop. Det viser et felleshoroskop for to mennesker. Composite kan brukes som f eks horoskop for et parforhold, kollegialt forhold, forhold mellom familiemedlemmer, venner osv. Her får du innsikt i hva slags forhold du og den andre skaper sammen.

ÅRSHOROSKOP (Solar Return)   kr 600,- Vårtilbud kr 300,-

Hver fødselsdag, når Solen i horoskopet står på nøyaktig samme sted som i fødselshoroskopet, kan vi sette opp et årshoroskop. Dette forteller hvilke temaer som kommer inn i livet det aktuelle året. Her kan du få hjelp til å ta viktige avgjørelser, på de ulike områdene. Virkningen starter ca 3 mnd før fødselsdagen, slik at det alltid vil være en overlappingsperiode mellom det gamle og det nye året.

HOROSKOP FOR KROPP OG SJEL  kr 800,- Vårtilbud kr 400,- (kun på engelsk) 
Hvert av de 12 stjernetegnene styrer ulike deler av hele den fysiske kroppen. Fra Væren som styrer hodet til Fiskene som har føttene som hovedfokus. Ut fra tegnene og planetene, kan vi få en forståelse av hvor det kan oppstå ubalanser, som kan manifestere seg i mulig fysisk sykdom. Neglisjerer du et område i livet, mentalt eller sjelelig, kan det gi seg utslag i det fysiske. I denne rapporten får du et dybdeperspektiv på hva du bør ta ekstra hensyn til, for å ha det best mulig og unngå ubalanser i det fysiske. Rapporten er personlig og på inntil 60 sider. Den gir forslag til hvilke remedier som kan skape balanse på det aktuelle området for akkurat deg. Utgangspunktet er fødselshoroskopet, så vi trenger fødselsdato, klokkeslett og stedet du er født for å utarbeide rapporten.

Vi gjør oppmerksom på at fysisk og psykisk sykdom skal behandles hos lege.

For å kunne sette opp ditt horoskop trenger vi navn, fødselsdato, klokkeslett og fødested. Til kjærlighetshoroskop / relasjonshoroskop trenger vi samme opplysninger på personen du vil ses i forhold til.

Horoskopene sendes på mail, eller kan sendes pr. post mot et tillegg i prisen på kr 250,- 

For horoskop på norsk, send en mail til: post@gunn-irene.no
For horoskop på engelsk, send en mail til: kristinmegeland@gmail.com

Forhåndsbetaling til kontonummer 1214.08.85736
eller VIPPS til 587663 (Gunn-Irene Nicolaisen)

Photo by Neil Thomas on Unsplash