FØDT I SKYTTENS TEGN? GRATULERER MED DAGEN!

  • Er du født i Skytten, så gir Stjerneklart bort et gratis fødselshoroskop til en av dere. Les nederst for flere detaljer!

Lørdag 21. november kl 21.40, gikk Solen inn i Skytten.

SKYTTEN er kjent for å være den største optimisten av alle, og er et fysisk aktivt og sosialt tegn. Kunnskaps- og sannhetssøkende kaster Skytten seg stadig over nye bøker, informasjonskanaler og nyhetssendinger. Samtidig har de som er født i dette tegnet et sterkt indre kompass som brukes når de blir presentert en ny sannhet. For Skytten er ganske så overbevist om at det er d e som sitter med Sannheten med stor S, og forsøker alltid å overbevise andre om det samme. De gjør det fordi de er skråsikre på at de h a r rett, men er også villige til å endre egen sannhet bare argumentene er sterke nok. Er det ett tegn som aldri klarer å lyve, så er det Skytten! Etter gang på gang – i Sannhetens navn – å ha plumpet ut med hva de mener, lærer de seg etterhvert at andre kan bli såret. De inntar med tiden en holdning om at i stedet for å f eks gi falske komplimenter så er det bedre å ikke si noe. Derfor er det enkelt å forholde seg til Skytten, de mener det de sier og sier det de mener. Innimellom kan de likevel falle for fristelsen til å overdrive for og stadfeste et poeng. Optimismen kan også føre til at de lover mer enn de kan holde, de kan ha skutt ut for mange piler til at alle blir samlet inn igjen. Skytten er glad i å reise og møte nye mennesker, men vil heller ha få og dypere vennskap enn mange overfladiske venner. Så lenge de har noen å filosofere sammen med, er de fornøyde. Tryggheten finner de når behovet for å utvide horisonten tilfredsstilles, derfor bærer Skyttens hjem ofte preg av stabler med bøker eller kofferter halvveis pakket opp etter en av mange reiser. En ting er helt sikkert, det er aldri kjedelig å være sammen med en Skytte!

DET KOMMENDE ÅRET handler det mye om å få ting til å falle på plass, for alle som er født i Skyttens tegn. Gamle sannheter trenger en oppgradering, og måten du kommuniserer på blir et tema fra slutten av desember i år. Er du villig til å forlate fjelltoppen og bevege deg ut på markedsplassen, kan du oppdage at verden har gått fremover siden siste besøk. Å lytte til andre, gir deg nye perspektiver de neste månedene. Det betyr ikke at du skal tro på alt du hører, men heller ha en åpning for at noen har noe viktig å fortelle deg. I perioden fra 30. januar til slutten av februar neste år, blir det ekstra viktig å tenke deg om før du snakker. Det samme gjelder fra 29. mai til slutten av juni, og fra 27. september til slutten av oktober. Dette gjelder spesielt i forhold til partnere (både i business og kjærlighet), og i vennekretsen. Er du i et forhold, kan fullmånen 30. november i år bringe med seg en klarere forståelse av hva slags næring du trenger både i forholdet og fra partneren. Du kan få en sterkere bevissthet rundt hvordan du vil ha det, noe som gir mulighet for en ny start på nymånen 14. desember. Neste år blir dette også et tema, både på fullmånen 26. mai og nymånen 10. juni. Alle disse månefasene er eklipser, så effekten vil vare i flere måneder. Å rydde bort det gamle, vil gi deg en dypere mening.

HJEM OG ØKONOMI har lenge vært temaer i livet til alle Skytter, og har det vært utfordringer i økonomien de siste par årene vil dette bedre seg fra nyttår. Skytten kan i optimismens navn ha en tendens til å bruke penger uten å tenke seg om. Forhåpentligvis har du et mer fornuftig syn på bruk av penger nå, og en bedre økonomistyring. Har du penger til overs og eier din egen bolig, kan det være greit å ta en sjekk av vannrørene i boligen. Noen Skytter kan ha opplevd større eller mindre vannlekkasjer de siste årene. Du er også i en endring på hva som er viktig for deg hjemme, eller i det å ha et hjem. Tidligerekunne dureise deg lykkelig, nå trenger du et sted å lande. Hjemmet gir deg også en åndelig næring og ro du kanskje ikke opplevde for noen år tilbake. Dette er uvant for deg, innstillingen har jo vært at du ikke trenger et hjem. I perioden 14. mai til 28. juli neste år, vil du kunne kjenne et behov for å pusse opp, bygge på eller utvide hjemmet på en eller annen måte. Det kan også hende at du står overfor en familieforøkelse, får en leieboer eller flytter (til noe større). Å skape et lunt rede vil bli viktig for deg. Som Skytte er du også i ditt ess når du kan være i bevegelse, sånå er det viktig for deg å skape gode rutiner for både kropp og sjel.

 

SKYTTER født ca 21. november – 2. desember

Du står i en ettertenksom prosess, hvor du utfordres på hvem du tror du er og skal redefinere deg selv. Du kan ha kjent deg mindre optimistisk de siste månedene, og hatt en følelse av å stå i stampe. Fortvil ikke, meningen er at du skal få tak i nye og dypere sider i deg selv. Du er i ferd med å utvikle en sensitivitet du ikke tidligere har hatt, både overfor deg selv og andre. En del av deg har kanskje lyst til å avvise andres behov og følelser, men om du våger å møte dem kan det gi deg en ny innsikt. Du utvider horisonten på det menneskelige plan, og får en ny definisjon av hele menneskeheten. Det heter seg at når eleven er klar, dukker læreren opp. Å åpne hjertet for egen smerte nå, vil gjøre at du kan se andre som viktige for din egen utvikling av å stå trygt i deg selv. De som eventuelt har gjort deg vondt, har også bidratt til vekst. Voksesmerter er ikke godt, men beviser samtidig at du er i vekst. Du blir helere i deg selv. Denne prosessen kommer til å fortsette i mange måneder, så du har god tid til refleksjon. I perioden fra 18. desember i år til 27. mars neste år, og fra 23. juli og fremover kan det bli lettere å få tak i en ny definisjon av deg selv. Du bygger et nytt rammeverk rundt identiteten, og blir tydeligere i hva og hvem du er. Har du gått med noe du har lyst til å sette ut i livet, er disse periodene ekstra gode for å gjøre alvor av tankene. Andre oppfatter deg som mer seriøs enn vanlig. Forholdet til andre mennesker, og kjærlighets- og businesspartnere spesielt, kan endre seg i perioden fra 19. juli frem til 17. oktober neste år. Du føler deg litt ekstra rampete, og våger å stå opp for deg selv på en annen måte.

 

SKYTTER født 3. desember – 12. desember

Skyttens år begynner uten de store utfordringene for deg. Du er straks ferdig med en periode hvor du har ryddet opp i verdiene dine, både de indre og de ytre. Forhåpentligvis har du laget deg gode systemer og rammer for videre vekst, sett din egen verdi i et nytt lys og også hvor du trenger å brette opp ermene for å få det som du vil videre. Har du gjort en solid jobb, vil du kunne høste frukter fra 5. februar til 21. mars neste år. Da går du inn i en periode med flyt og fornyet optimisme, hvor du ikke trenger å anstrenge deg veldig for å få gode resultater. Perioden er god for å legge nye planer for veien videre, og det er ikke noe i veien for å tenke stort. Kontakten med andre mennesker kan gi deg fordeler, og har du noe usnakket med noen  er det en fin tid å ta opp tråden. I det hele tatt er det gunstige forhold på alle måter, men pass på å benytte deg av muligheten så den ikke seiler forbi. Fra 28. mars til 22. juli kan det bli lettere å få tak i en ny definisjon av deg selv. Du bygger et nytt rammeverk rundt identiteten, og blir tydeligere i hva og hvem du er. Har du gått med noe du har lyst til å sette ut i livet, er denne perioden gunstig for å gjøre alvor av tankene. Andre oppfatter deg som mer seriøs enn vanlig. Akkurat som de som er født i begynnelsen av tegnet, går du også inn i en periode hvor du utfordres på hvem du tror du er og skal redefinere deg selv. For deg gjelder det i perioden fra 7. mai til 2. september. Om du kjenner deg mindre optimistisk enn vanlig, så fortvil ikke. Meningen er at du skal få tak i nye og dypere sider i deg selv. Du vil utvikle en sensitivitet du ikke tidligere har hatt, både overfor deg selv og andre. En del av deg har kanskje lyst til å avvise andres behov og følelser, men om du våger å møte dem kan det gi deg en ny innsikt. Du utvider horisonten på det menneskelige plan, og får en ny definisjon av hele menneskeheten. Det heter seg at når eleven er klar, dukker læreren opp. Å åpne hjertet for egen smerte nå, vil gjøre at du kan se andre som viktige for din egen utvikling av å stå trygt i deg selv. De som eventuelt har gjort deg vondt, har også bidratt til vekst. Voksesmerter er ikke godt, men beviser samtidig at du er i vekst. Du blir helere i deg selv.Er du i et forhold, vil du fra slutten av oktober kjenne deg mer fandenivoldsk i forhold til partneren. Prosessene dette året vil gi deg dypere innsikt, og høsten 2021 er du mye tydeligere på dine behov.

 

SKYTTER født 13. desember – ca 22. desember

Du er født i den delen av Skytten, som får den roligste tiden det kommende året. Det er likevel en prosess det er viktig å være klar over, som starter i slutten av mars neste år og vil vedvare en god stund. Du går inn i en fase, hvor du kan kjenne deg ekstra sårbar. Sensitiviteten øker, både i forhold til deg selv og andre. Som Skytte er du glad i å være aktiv, men kan komme til å oppleve dørstokkmila og en uventet passivitet. Kroppen kan oppleves mer følsom, og det er viktig å være forsiktig med rusmidler denne tiden. Du tåler mindre påvirkning enn du er vant til. Når en prosess er i startfasen oppleves den uvant, for så å gå  seg til etterhvert. Perioden du står overfor kan oppleves forvirrende, og utenfor komfortsonen. Du kan føle at du befinner deg midt i tjukkeste tåkeheimen, og skråsikkerhet erstattes av usikkerhet. Du kan til og med tro at du har begynt å bli senil. Vi kan berolige med at det har du nok ikke! Poenget med denne prosessen er at du skal videreutvikle hvem du er. Der hvor egoet er i ubalanse, vil det bli tydelig hva du trenger å gjøre for å få et sunt og balansert ego. Du vil etterhvert forstå deg selv på en annen og dypere måte, for deretter åbestemme deg for hvordan livet videre skal være. Det er sannsynlig at du vil få et økt behov og interesse for det åndelige/spirituelle, men vær kritisk til hvilkeåndelige/religiøse grupper du eventuelt velger.  Du ser ikke tingene klart, og kan bli ledet inn i noe du ikke ser konsekvensen av. Vårt råd er å vente til prosessen er ferdig, og heller søke informasjon på andre måter i mellomtiden. Intuisjonen din blir sterkere fremover, og du kan også bli veldig inspirert! Det er viktig i denne perioden å fortsette å ta ansvar for deg selv, utføre daglige rutiner, betale regningene og holde fast på rammeverket ditt. Når tåken letter, skinner Solen igjen!

Godt år!

 

BURSDAGSGAVE

Stjerneklart ønsker å gi bort et FØDSELShoroskop i bursdagsgave, til en av dere født i SKYTTEN! For å ha mulighet til å vinne må du

  • Klikke «liker» på dette innlegget på facebook
  • Like og følge facebook-siden vår, den heter Stjerneklart
  • Skrive i kommentarfeltet på facebook-innlegget at du gjerne vil ha fødselshoroskopet ditt. Husk å skrive dette på Stjerneklart sin facebook-side, vi har ikke oversikt over hva som skrives når innlegget deles.

Du trenger ikke legge igjen fødselsdata, vi kontakter den heldige. Trekningen skjer når vi går over i Steinbukkens tegn, du kan kommentere helt frem til da.

***

All tekst over gjelder generelt for Skytten. Dersom du ønsker å bestille et PERSONLIG ÅRSHOROSKOP, så sjekk under fanen «HOROSKOP». Et årshoroskop starter ca 3 måneder før fødselsdagen, og varer frem til neste fødselsdag, noen ganger litt lenger. Det viser hvilke temaer som blir fremtredende i livet det gjeldene året. Årshoroskopet settes opp ut fra fødselsdato, klokkeslett og stedet du bor/befinner deg på fødselsdagen.

Har du lyst til å lære astrologi? Vi tilbyr NETTKURS med personlig oppfølging, hvor du jobber med ditt eget fødselshoroskop som utgangspunkt. Du blir bedre kjent med deg selv i løpet av kurset, og tar det helt i eget tempo.

For mer informasjon: send en mail til post@gunn-irene.no

 

 

 

 

 

 

Photo by Nitish Meena on Unsplash