DESEMBERTILBUD PÅ ALLE HOROSKOP

Når vi blir fratatt mulighetene til å være så frie som vi ønsker de nærmeste ukene, så får vi enda en gang brette opp ermene og gjøre det beste ut av situasjonen. Samtidig med restriksjoner, er vi jo også inne i den mørkeste tiden på året. Det å vende blikket innover i seg selv og bli bedre kjent med sitt indre, kan være en god måte å bruke tiden fremover på. Jo tryggere vi er på oss selv, jo enklere blir det å håndtere ytre omstendigheter.

En fin måte å lære seg selv og kjenne på, går via astrologien. Vi tilbyr flere muligheter, fra fødselshoroskop til mer spesifikke horoskop ut fra bestemte temaer. Vi har bestemt oss for å sette ned prisene på alle sammen til og med 22. desember!

Du finner hele oversikten under fanen «DESEMBERTILBUD». Velkommen til å ta en titt!

 

Foto: Unsplash/Myriam Zilles