SYNES DU DAGEN HAR VÆRT EKSTRA KREVENDE?

I dag står krigsguden Mars sammen med kraftfulle Pluto, og det går ikke nødvendigvis upåaktet hen. Sammen skaper disse dynamitt, og kruttet som antennes kan være sterkere enn først antatt. Grunnen er at Månen befinner seg i ekstroverte Væren, noe som forsterker dette.

Disse sterke energiene er positive dersom du selv trenger å frigjøre deg fra noe som binder deg på en usunn måte. Dette kan være dagen hvor du kan gå inn i deg selv og kjenne på kraften du besitter, og finne styrke til å bryte indre emosjonelle blokkeringer. Kanskje er det noen hensyn du skal slutte å ta?

Er det andre rundt deg som er ekstra hissige, og du kjenner at det påvirker deg mer enn du liker, kan det være greit å sette grenser og avslutte diskusjonen. Den kan tas opp på et senere tidspunkt. La drivkraften som ligger i energifeltet denne og de neste dagene, hjelpe deg til å finne og bruke det indre motet du har, framfor å la frykten styre deg. Alt er mulig!

Er du selv ekstra frustrert og sender ut lite hyggelige kraftsalver i øst og vest, kan det være lurt å stoppe opp og vente et par dager med å gi uttrykk for meningene dine. Kan hende mottakerapparatet spiller bedre på lag da.

Det viktigste er kanskje å være klar over at dagens energier kan påvirke oss mer enn vi var forberedt på.

 

Photo by Unsplash.com/ Piermanuele Sberni