Astrologisk helgevarsel

I dag står Solen og Pluto sammen på stjernehimmelen, og du kan bli utfordret av folk rundt deg. Dersom du står i en vanskelig situasjon, kan den oppleves spesielt utfordrende akkurat i dag. Her blir du testet på hvor godt du står i deg selv. Kjenner du på avmakt, så ikke vær redd for å ta tak!

MÅNEN har vært i sensitive Fiskenes tegn et døgns tid, og lørdag morgen kommer den i kontakt med livssåret og healeren Chiron. Det er duket for intense følelser, og dersom du er ærlig med deg selv på hva du trenger for å ha det bra – kan dette bli en healende opplevelse. På formiddagen fortsetter Månen inn i Væren, og lørdag kveld møter den Mars. Da får vi en Måne med veldig sterk Vær-energi, og du kan kjenne at både din egen energi og handlekraft kommer tilbake. Når Merkur og Saturn møtes i Steinbukken på søndag, blir det lettere å sette ord på ting.

LØRDAG får vi også det første av tre eksakte kvadraturer i år, mellom Jupiter i Skytten og Neptun i Fiskene (de to neste kommer i juni og september). Her kan du bli testet på alt som har med tro og illusjoner å gjøre. Det er tid for å ta av seg de rosa brilleglassene, og se verden som den virkelig er – ikke slik du vil eller håper den skal være. Et godt råd det kommende året, er å unngå alt som smaker av rus, flukt generelt og illusjoner. Det kan være at folk utgir seg for å sitte med sannheten. Jupiter og Neptuns kontakt vil at vi alle får tak i vår egen sannhet, og spiritualitet. Kanskje det er på tide å oppgradere trossystemet ditt?

VÆR ÆRLIG med deg selv, kjenn etter egne behov og se om du får uttrykt dem i realitetene du lever under. Undertrykker du egne behov fordi du tror det er best for dem rundt deg, kan det hende du tar valg som går utover dem du egentlig prøver å ta hensyn til. Vær den ekte deg og se realiteten i øynene – på den måten vet du hva du trenger å gjøre, for å skape et genuint liv videre.

God helg!