Astrologikurs: NODEAKSEN – livets retning

Astrologien gir oss kart og kompass for livet. Fødselshoroskopet er kartet, mens nodeaksen (måneknutene) blir kalt kompasset. Nodene er ikke planeter, men punkter. Sørnoden viser oss hva vi kommer med av informasjon, og hva sjelen vår kan og kjenner godt. Her finner vi også mønstrene som vi ofte blir sittende fast i, og som gjør at vi kanskje ikke kommer videre i livet.

Nordnoden er målet, og representerer det stikk motsatte av sørnoden – altså alt vi ikke kan. Dit blir vi bedt om å strekke oss, og der ligger frigjøringen fra mønstre som ikke lenger gavner oss. Sjelen er ikke kommet for å repetere alt den kan, men for å lære helt nye ting. Når vi kommer frem til visdommen i livet (nordnoden), blir alt vi kan (sørnoden) til gullet vårt. Å komme i «mål», betyr altså ikke at vi skal gi slipp på det vi har lært tidligere, men bruke det på en konstruktiv måte.

Denne workshopen tar for seg nodeaksens betydning gjennom alle tegn og hus, og vi kommer som alltid til å jobbe med deltakernes personlige fødselshoroskop.

TID: Søndag 13. oktober 2019 kl 10.30 – 17.30
STED: Flerbrukshuset i Rygge, Stasjonsvn 1
PRIS: Kr 1.100 inkludert kompendium

Dersom du også deltar på kurset om CHIRON og LYKKEPUNKTET lørdag 12. oktober, er prisen kr 2.000 for hele helgen.

PÅMELDING: post@gunn-irene.no innen torsdag 10. oktober kl 18 Velkommen!

Kurset holdes av Stjerneklart, ved astrologene Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland.

Velkommen!