12. JANUAR: SATURN OG PLUTO I EKSAKT KONJUNKSJON – NY SYKLUS!

Kl 14.23 i dag, var konjunksjonen eksakt mellom Saturn og Pluto, på 22’46 i Steinbukken. Vi avslutter en stor syklus som startet i 1518, men også en mindre syklus som begynte 8. november 1982. Den gangen (1982) var konjunksjonen mellom disse to planetene, på 27’35 i Vekten – i kvadratur til dagens konjunksjon.

Er du Steinbukk, Vær, Kreps eller Vekt merker du det som skjer i dag og fremover ekstra sterkt. Det samme gjelder dersom du har planeter rundt 20-25 grader i horoskopet, uansett hvilket stjernetegn du er født i. Se da  hvilket tema den berørte planeten representerer, for å finne ut hvordan det påvirker deg.

Har du opplevd å føle deg «rar» den siste tiden, så kan denne planetariske påvirkningen være årsaken. Svimmelhet, konsentrasjonsvansker, glemsomhet og irritasjon kan lett forekomme med så sterke energier i sving. Ta godt vare på deg selv i dagene fremover, la det gamle få gi slipp så du går inn i det nye med letthet.

For mer utfyllende informasjon, se teksten vi skrev om fullmånen 10/1 annet sted på siden her.

 

 

 

Photo by Jeff Golenski on Unsplash