GRATULERER MED DAGEN, ALLE VANNMENN!

MANDAG 20. JANUAR kl 15.55, gikk Solen inn i tegnet ditt. Som Vannmann er du bl a oppfinnsom, original, mental og opptatt av menneskeheten. Du går ikke av veien for å skape endringer der det trengs, spesielt om det gagner en større gruppe.

DE SISTE ÅRENE har det skjedd mye i underbevisstheten din, og det kan hende god søvn har vært og er en utfordring. Mye gammelt kan ha blitt virvlet opp til overflaten, og du kan ha møtt konsekvensen av tidligere handlinger på godt eller vondt. Du er ikke helt ferdig med dette ennå, men den verste toppen er forhåpentligvis over snart – og det letter etter 6. mai. Vær imidlertid oppmerksom på fullmånen 5. juli, den kan føre til at du må ta en liten runde til. Om du synes det er krevende med alt som virvler rundt deg, så forsøk å finne en form for tilbaketrekking som f eks meditasjon. Å gå i dypet av deg selv, vil ha en spesielt god effekt det kommende året. Du er inne i en fase hvor du rydder opp i livet, og har et ønske om å gi slipp på alt som er utdatert. Kan hende du søker en mer minimalistisk livsstil, og kvitter deg med gjenstander du føler holder deg tilbake.

HERSKEREN AV TEGNET DITT – URANUS – befinner seg for tiden i Tyren. I tiden rundt torsdag 23. januar, vil Solen danne et kvadratur til nettopp Uranus. Det kan gi deg et ekstra gir, til å skape en etterlengtet forandring. Er du ekstra rastløs nå, så kan dette kvadraturet være grunnen. Vær litt ekstra forsiktig når du beveger deg, så du ikke kolliderer med dørkarmer eller andre gjenstander som kommer i din vei. Fordi rastløsheten er så påtagelig, kan det gi seg utslag i småskader som en vrikket fot eller forstuet arm. Klarer du å holde bakkekontakten og være bevisst til stede i øyeblikket, er det mindre sannsynlighet for skader.

SAMTIDIG MED ALT SOM SKJER i det underbevisste hos deg, er det også endringer på gang i selve fundamentet av livet ditt. Det kan være små eller større forandringer, og det er ikke utenkelig at du vurderer å flytte eller skape en større endring på hjemmefronten. Spesielt de som er født i perioden 20. – 31. januar vil kjenne ekstra på dette de kommende 12 månedene. Fra sommeren av får du god drahjelp av planeten Mars, til å sette det du ønsker ut i livet. Du kan kjenne på en ny vitalitet og styrke, som du kanskje har savnet en stund. Fornyet handlekraft kjennetegner sommeren og høsten, men vær obs på perioden 9. september til 14. november, når Mars går retrograd. Om du da føler at du ikke kommer videre med prosjektene dine, så bruk denne perioden til å se om du kan gjøre ting på en mer effektiv måte.

AKKURAT NÅ kan det hende du ikke klarer å skape den strukturen du har begynt å lengte etter, men fortvil ikke. Fra 23. mars går Saturn inn i tegnet ditt, og da blir dette mye lettere. Noe av det du kan opplevd som tungt, slipper taket nå. Du vil fremstå på en ny måte, og blir også tatt på mye større alvor. Er det noe du har ønsket fra andre, blir det lettere å be om det. Du setter deg klarere mål, og staker ut kursen fremover med en helt annen seriøsitet.

KJÆRLIGHETSLIVET kan få et oppsving fra begynnelsen av mai, når det blir det fokus på fornøyelser, flørt, romanser, lek og moro for alle Vannmenn. Dette vil være et tema for deg ut hele 2021. Du kan få en kickstart allerede 9. februar, når det er fullmåne i Løven! Du har vært så dypt i ditt indre i lang tid, så benytt sjansen til å ha det gøy nå. Er eller blir du nyforelsket, vil perioden fra 13. mai til 25. juni være en tid hvor du helst bare vil være sammen med din utkårede. Er du singel, så kan perioden dreie seg om å bli mer bevisst hvilke verdier du ønsker hos en fremtidig partner. Eklipsene 5. juni, 30. november og 14. desember vil forsterke temaene romanser og fornøyelser, og også din plass i og bidrag til det sosiale liv.

DEN STORE LYKKEPLANETEN JUPITER, går inn i Vannmannen 20. desember. Det sies at de som er født i det tegnet Jupiter befinner seg i, har ekstra hell og lykke med seg. Jupiter skal være i Vannmannen hele 2021. Det er 12 år siden Jupiter var i tegnet ditt sist, og det blir 12 år til neste gang – så bruk den tiden godt!

 

Godt år!

 

 

 

Photo by Luca Upper on Unsplash