GRATULERER MED DAGEN, ALLE LØVER!

Onsdag 22. juli kl 10.37, går Solen inn i Løvens tegn. Noe av den tunge energien de siste ukene vil nå lette, vi får et etterlengtet taktskifte.

 

LØVEN ER ET ILDTEGN, og er kjent for å være rause, glade, hjertevarme, utadvendte og sosiale. De søker å leve livet til fulle, og er ikke redde for å vise at de setter pris på luksus og glamour. De elsker å være sentrum for oppmerksomheten, og blir lagt merke til enten de vil eller ei. Du v e t når en Løve entrer rommet. De presenterer seg med selvsikkerhet, og utstråler karisma. De innehar en respekt for hardt arbeide, og krever mye både av seg selv og andre. Lojalitet forventes, og gir du dem det, får du i tifold tilbake. De er sjenerøse, og sine venners venn. En mindre kjent side av Løven, er hvor hardt de prøver og hvor sårbare de kan føle seg. De vil virkelig at andre skal like dem, og kan derfor være tilbøyelige til å si det de tror andre vil høre eller overdrive. Opplever de å ikke bli sett, kan de bli nedlatende og lage unødvendig drama. Fordi Løven tilhører den «faste» kvaliteten i zodiaken, kan den også bli veldig dogmatisk – helt ned på detaljnivå. De kan også ha problemer med å innrømme feil, og gjør alt de kan for å unngå og føle seg ydmyket. En såret løve brøler høyt! Men alt i alt er det en fest å være sammen med Løver, og aldri et kjedelig øyeblikk.

 

DE KOMMENDE 12 MÅNEDENE vil by på litt av hvert, for deg som er født i Løvens tegn. Året starter med fokus på det sosiale, det har du neppe noe i mot. Er du på jakt etter en partner så kom deg ut blant folk, men husk Korona-retningslinjene. At vi nå må lære oss og omgås på nye måter, vil være spesielt aktuelt for alle Løver. Det vil det neste halvannet året være fokus på det sosiale livet ditt, og hvem du er i venneflokken. Du står overfor en endring av hvordan du oppfatter samfunnet generelt og venneflokken spesielt, og omvendt – hvordan du blir oppfattet. Flørting, romanser og barn (ikke nødvendigvis i sammenheng eller den rekkefølgen…) og kreativiteten din blir også viktige temaer. Dette blir ekstra i fokus for deg i forbindelse med nymånen/eklipsen 14. desember i år og fullmånen/eklipsen 26. mai 2021. Det kan også være et tema rundt fullmånen/eklipsen 30. november i år og nymånen/eklipsen 10. juni 2021.

 

KARRIEREN, veien videre i livet og din plass i samfunnet har vært et tema siden mai 2018, og fortsetter å være det i flere år fremover. Det kan hende at du kjenner et sterkt behov for å slå inn på en annen vei, kanskje med en overraskende følelse. Rastløsheten kan være sterk, spesielt for de som er født i begynnelsen av tegnet. Rastløshet kommer muligens av at du i lengre tid har kjent på kjedsomhet, eller stagnasjon. Det er på tide å gå videre! Korona-situasjonen kan ha ført til at du kan oppleve å bli tvunget til og tenke nytt, men det har nok en god stund vært en underliggende lengsel etter forandring uansett. Fordi helsen har vært et tema i mange år for Løven, kan det også spille inn her. Helseutfordringer kan gjøre at du nå revurderer hele situasjonen og livet. Du kan ha kjørt deg selv for hardt over lang tid, uten å lytte innover etter egne behov. Det er alltid lurt å sette føttene i bakken, og kjenne etter hva som er det viktigste for deg. Ta også en titt på hvilke rutiner du har skapt, og se om de fortsatt er hensiktsmessige. Applaus kan oppnås på mange vis, og den ærligste applausen får du når du tar deg selv på alvor.

 

I PERIODEN fra 14. oktober og frem til 20 november, trenger du å være ekstra oppmerksom på hvordan du kommuniserer, spesielt på hjemmebane men også med søsken og naboer. Det kan lett oppstå misforståelser, og det kan være lurt å dobbeltsjekke fakta og unngå overdrivelser. Det samme gjelder fra 30. januar 2021 og frem til 13. mars. Da gjelder det å være oppmerksom på hvordan du snakker med en eventuell partner (både i kjærlighet og business), men også være påpasselig med alt som tilhører juridiske avtaler og forhold. Fra 29. mai til 7. juli 2021 gjelder det samme i vennekretsen og grupper du eventuelt tilhører.

 

HANDLEKRAFTEN OG AKTIVTETSNIVÅET vil være av og på i perioden fra 9. september og frem til 14. november i år, og det kan hende du må vente helt til januar neste år før det er business as usual. Du kan oppleve at det blir gass-brems-gass-brems på områdene hvor du gjerne søker ny viten og ekspansjon. Har du tenkt deg ut å reise (dersom dette blir mulig), er det best å vente til neste år og ikke forvente at du kommer av gårde i høst. Bruk heller tiden til indre reiser, eller les en bok du lenge har hatt lyst til. Nettstudier er også å anbefale.

 

LØVER født ca 22. juli – 2. august

De siste par årene, kan du ha måttet kjenne ekstra godt etter på hvem du egentlig er. Muligens har du måttet gå en runde eller to ekstra, og funnet en annen måte å uttrykke eller gi deg til kjenne på. Det er ikke sikkert at dette har vært en bevisst prosess, men du kan ha opplevd at de rundt deg har betraktet deg på en ny måte. Det kan ha skapt usikkerhet i ditt indre, men også gjort at du har gått mer i dypet enn du vanligvis er komfortabel med. Resultatet kan være at du har blitt bedre kjent med hva (og hvem) som holder deg tilbake. I dypet ligger gullet ditt, gull er forresten Løvens farge. Når du handler i pakt med hjertets sannhet, vil du oppleve at andre ser på deg med et imponert blikk. Har du gjort jobben, vil du nå kunne oppleve å få ekstra medvind i seilene – det kommer muligheter din vei du før bare kunne drømme om. Dette gjelder både i det personlige og på karriereplanet. Fordi du ikke er ute etter anerkjennelse, vil du få det i bøtter og spann! Denne tendensen holder seg gjeldene de neste tolv månedene, og en god stund etter det også. Har du ikke ennå tatt et dypdykk i deg selv, så vet du i hvertfall nå hvor gullgryten befinner seg. Siden mai 2018, har du også kjent et press etter forandring, på det personlige plan. Det kan ha gitt seg utslag i f eks oppussing hjemme eller at du kastet deg over en ny hobby. Du trenger å finne ditt eget, kreative uttrykk – som er bare ditt. Til tider kan det oppleves som at du er i en tørketrommel, så sørg for å finne stunder hvor du kan lande i fred og ro. Løver liker fysisk aktivitet (i hvertfall hvis de selv har initiert den), så å komme deg ut i naturen kan tilfredsstille både rastløsheten og gi deg den nødvendige roen du trenger de neste månedene. Fra 18. desember kan temaer som var aktuelle fra slutten av mars frem til juli i år, dukke opp igjen.

Det er en liten pustepause nå, så bruk tiden frem til jul godt. Et hovedtema for deg fra da av, kan være grensesetting – enten du setter for sterke eller for svake grenser. Først og fremst vil det gjelde i forhold til andre, og spesielt en livs- eller businesspartner om du har det. Prosessen handler om å ta deg selv på alvor. Våg å gi slipp på alt som heter rigiditet og fastlåste trossystem, så blir livet morsommere både for deg og omgivelsene. Du har så mye å gi!

 

LØVER født 3. august – 13. august

Alt etter øynene som ser, så er du blant de født i Løvens tegn som kan puste litt ut nå. I hvert fall for en stund. Du har tøffe tak bak deg, og har måttet endre mange ting i livet de siste årene. Også for deg har det oppstått forandringer både på helse- og jobbfronten. Daglige rutiner og hvordan du legger opp livet ditt, har lenge vært et tema enten du er i jobb eller ikke. Ikke minst har du kanskje måtte legge om kostholdet, (er)næring har vært et viktig tema. Du kan ha fått et ønske om å leve et renere liv, på alle måter. Det har og vært en påvirkning av intuisjonen, den har sannsynligvis blitt sterkere. Har du ikke trodd du har en intuisjon, så lever du nok ikke lenger i den troen. For å takle utfordringene, har du måttet skape dype, transformerende endringer. Og nå sitter du med en ny kunnskap og viten, kanskje en del av hvordan du har oppnådd den ikke en gang er bevisst. Fordi du har vokst deg sterkere, kan du lettere våge å være ditt autentiske jeg. Det er som du har mer å by på, selv om ingen noen gang har trodd at du ikke har gitt ditt bidrag. Alle endringene har skapt en tranformasjon i trossystemet ditt, og det vil komme godt med fremover. Dette vil du kunne legge bedre merke til fra mai neste år, kanskje står det klarere for deg da hvem du har blitt. Men allerede i begynnelsen av februar 2021, vil trossystemet igjen komme på agendaen (trossystemet handler ikke her om religion, men om det du tror er sant for deg basert på egne erfaringer og hva du mener er riktig, og som du tar avgjørelser ut i fra). Fra da og frem til 21. mars, handler det om forholdet til andre, parforhold, businesspartnere og juridiske dokumenter. Hvem er du i f eks parforholdet? En lyskaster rettes mot deg, husk at den også kan snus 180 grader. For å vite hvem du er i forhold til andre, må du også våge å bli ordentlig kjent med dem. Det er ikke alltid like enkelt for en Løve å la andre innta scenen, men her er det fint å også kunne trekke seg tilbake for refleksjon. Det er helt på sin plass å bruke tiden godt, for 28. mars 2021 (og tiden fremover) vil du oppleve at du kanskje må ta noen avgjørelser. I utgangspunktet kan de virke begrensende eller vanskelige, men her handler det om å finne en ny form. Jo bedre du har blitt kjent med deg selv i månedene forut, jo lettere vil det være å stå opp for deg selv. Du kan oppleve at andre tar deg på alvor på en helt annen måte enn tidligere. Du starter også en frigjøringsprosess fra 7. mai neste år, som vil pågå en stund. Den kommer som et resultat av din nyvunne kunnskap rundt omstendighetene i livet, og kan gi deg en helt ny retning du ikke så komme!

 

LØVER født 14. august – ca 23. august

Av alle Løver, så er det nok du som tar de tøffeste takene nå. Helse og (er)næring er et viktig tema, og det er ikke utenkelig at du må ta tak i dette på en ny måte. Det du har undertrykket på dette området, har kommet på dagsorden. Helt siden 2018, har du blitt nødt til å gå i et dyp som kan oppleves ubehagelig. Det kan føles som «vil du ikke, så skal/må du». Du har nok kjørt deg selv alt for hardt, og det kan også ha vært en tendens til å leve litt for mye av det gode liv – i hvertfall når det kommer til mat og drikke. Har du levet mer asketisk, så er også det en ubalanse som må ses på. Det viktige her er å ta deg selv på alvor, og ikke gjemme deg bak en tilsynelatende munter fasade. Løven henger sammen med hjertet, og hjertesorg kan kamufleres med å være den som alltid får andre til og le – mens du selv gråter inni deg. Våg å kjenne etter hva du føler! Det er ikke et nederlag å erkjenne at du ikke har det bra, dersom det er en situasjon du kjenner igjen. Den første veien til god helse, er erkjennelse av tingenes tilstand. Først da vil du innse hva du trenger å endre. På din dagsorden står nok også et ønske om forandring av de daglig rutinene, og det kan være en fin ting å starte med en opprydding rundt deg både hjemme og på en eventuell arbeidsplass. Trykket som startet mot slutten av fjoråret, vil lette ved juletider i år. Forhåpentligvis har du skapt ønskede forandringer innen den tid. Du har også med deg ekstra drahjelp i prosessen, hele veien til 19. desember. Også for deg, er trossystemet under oppgradering. Dersom du f eks ikke har våget å be andre om hjelp (noe som kan oppleves som et nederlag for Løven), så har du en åpning for det nå. Andre kan synes det er vanskelig å gripe inn uten at du har bedt om det, du har da tross alt en Løves stolthet. Men selv de tøffeste av oss er avhengige av andre, og du kan bli positivt overrasket når du ser at andre kanskje har ventet på å bli spurt. Fra 22. mars 2021 frem til 13. mai, er nettopp ditt forhold til andre på dagsorden. Det kan være både livs- og businesspartnere og omgangskrets, og du får muligheten til å se hvem du er i samspill med dem.

 

 

GODT ÅR!

 

 

Photo by Clément ROY on Unsplash