FULLMÅNE I VANNMANNEN – TID FOR Å TENKE NYTT!

Mandag 3. august kl 17.58 er det fullmåne 11 grader Vannmann/Løve.

DET ER MYE ENERGI i denne fullmånen!  Vannmannen er outsideren som liker å tenke nytt, og som kan være både ukonvensjonell og opprørsk progressiv i sitt ønske om å frigjøre seg fra begrensninger som måtte komme i dens vei. Det er et kollektivt tegn, og behovet for gruppetilhørighet er stort. Venner og bekjente kan bli ekstra viktig under denne fullmånen, så har du behov for sosial kontakt med andre, er det en fin tid for det.

På motsatt side står Solen i ærverdige Løvens tegn, hvor stolthet, troen på seg selv, og individualismen hersker. Løven styrer hjertet, og på sitt beste får den kreativiteten til å blomstre. Ikke bli overrasket dersom nye ideer kommer som lyn fra klar himmel. Inspirert av dette kan du oppleve noen gode og produktive dager, og at denne fullmånen aktiverer handlekraften din. Sosialt kan du oppleve møter med andre som både varme, inkluderende og inspirerende. Løveenergien har i seg en fantastisk sjenerøsitet som når den byr på seg selv, sørger for å skape livet om til en fantastisk scene hvor kreativiteten blomstrer og det er gøy å være. Sammen med Vannmannen kan disse to by på en ekstra dose frigivende og gledesfylt energi. Uranus, herskeren av Vannmannen, oppfordrer deg til å komme deg ut av komfortsonen, og bruke kraften din på noe som gir deg mentalt og fysisk overskudd. Start gjerne uken med å være litt spontan og impulsiv, dersom du kjenner at du trenger det. Bare sørg for at det gagner deg. Bor det en treningsentusiast i deg, kan du få et ekstra kick nå.

DET FINNES OGSÅ NOEN UTFORDRINGER på stjernehimmelen som vi må tenke på. Krigeren Mars befinner seg i sitt eget tegn Væren, sammen med både sårbare Chiron og rampejenta Lilith. Dersom du går rundt og undertrykker livskraften din, og føler at du av ulike årsaker må holde tilbake den du egentlig er, kan denne fullmånen oppleves krevende. Mars har et utfordrende aspekt til Jupiter, noe som kan skape et frigjørende trykk. Det er greit å være oppmerksom på at vi ofte søker en grunn eller en unnskyldning for å bryte med det som hindrer oss i å være oss selv. Akkurat nå kan det være viktig å se opp for sterke, opprørske følelsesutbrudd. Mars danner kvadratur til Pluto, noe som kan aktivere en følelse av makt og avmakt. Begge deler kan være vanskelig å takle hvis man er i emosjonell  ubalanse. Hvordan du opplever denne fullmånen avhenger av hvor du står i deg selv. Det er mye kraft, og selv om Løven er selskapelig anlagt, går den som kjent heller ikke av veien for å brøle der hvor det er nødvendig.

DU KAN BRUKE ENERGIENE under fullmånen til å frigjøre noen indre grenser, og hente fram den du vet du er i dypet av deg selv. Uranus sitt kvadratur til fullmånen kan hjelpe med å skape den endringen du lenge har ønsket, men ikke våget å gjøre noe med. Etter lang tid med hard jobbing, er det tid for å riste løs, og finne balansen mellom lek og alvor. Vannmannen liker å tenke nytt, så ikke bli overrasket om du plutselig ser ting fra et annet perspektiv. Det viktigste du kan gjøre er å bevisst begynne og støtte deg selv på en måte som gir indre trygghet. Veien til nytenkning er da kortere enn du tror.

STJERNEKLART har sett på hva denne fullmånen betyr for hvert av stjernetegnene. Vi gjør oppmerksom på at dette er generelt. For å få vite hvordan det treffer hver og en må det stilles et personlig fødselshoroskop.

VÆREN
Denne fullmånen gir deg masse energi, og du kan få gjort mye av det som står på to do-listen din. Lag en plan, brett opp ermene, og la deg inspirere. Solen står i Løvens hus, og du blir i godt humør av å være i aktivitet. Det sosiale er viktig, og samvær med venner og/eller kollegaer, gjør deg godt. Du trenger å ha folk rundt deg som stimulerer deg, er kjappe i hodet og får ting til å skje.
For noen Værer kan imidlertid rastløshet og utålmodighet forsterkes under fullmånen, og da er det viktig å tenke før du handler. Husk å nyte gode dager!

Et godt råd er å bryte gamle vaner, for så å skape nye og sunne rutiner

TYREN
Det kan bli litt mye energi for deg under denne fullmånen, hvilket betyr at behovet for å trekke deg tilbake til hjemmets lune ro, blir sterkere. Har du mulighet for å jobbe hjemmefra, vil dette fungere godt. Dersom du har dyttet ting under teppet fordi du ikke ville forholde deg til det, kan noe av det komme opp igjen. Det ligger forandring i luften, og med litt planlegging kan du få ting til å skje. Du trenger å komme deg ut av komfortsonen, endre noen vaner, for så å oppleve at du likevel har ting under kontroll.

Et godt råd er å si fra hva du mener, og stå for det

TVILLINGENE
Denne fullmånen gir deg både glede og energi. Samtidig som du trenger å slappe av og nyte livet uten å måtte gjøre noe hele tiden, trenger du å ha mennesker rundt deg som du kan dele tankene med. Trossystemet ditt i form av hvilken livsfilosofi og spiritualitet du trenger for å finne meningen med livet, kan være noe av det som opptar deg. I samtaler med andre kan du få nye innfallsvinkler og ideer. Se likevel opp for en tendens til å sette andre på en pidestall, og forvente mer av dem enn de er i stand til å gi.

Et godt råd er å sette konkrete mål i tiden framover

KREPSEN
Verdiene dine er i fokus, og samtidig som det skjer mye på jobben og du får en ny giv, trenger du også å kjenne at andre er der for deg. Det kan se ut som den gode og nødvendige samtalen er det som aktiveres under denne fullmånen. Du har mye på hjertet, men preges samtidig av en utålmodighet som kan være vanskelig å håndtere. Det skjer mye rundt deg, og du står klar til å bidra med omsorg og forståelse der hvor det er nødvendig. Du har hjertet med deg, ser nye løsninger, og evner å grave under overflaten når du skal bidra som problemløser.

Et godt råd er å huske at du også trenger lek, moro og nærhet i livet ditt

LØVEN
Denne fullmånen befinner seg i ditt stjernetegn, hvilket betyr mer energi! Humøret stiger, og hverdagen ser lysere ut. Dette er kjærkomment, for du trenger påfyll i form av nye og inspirerende opplevelser. Har du en partner eller andre som står deg nær, kan det være lurt å planlegge noe hyggelig sammen. Du trenger å oppleve befriende latter, en klapp på skulderen, samt gode ord på veien som varmer hjertet ditt. Du trenger rett og slett å oppleve at godfølelsen kommer tilbake, og energilageret ditt fylles opp igjen.

Et godt råd er å la deg inspirere av det som kommer til deg

JOMFRUEN
Optimisme og glede er noe av påvirkningen denne fullmånen gir deg. Når det kommer til daglige plikter og rutiner, er du flink til å bidra med hjelp og støtte. De nærmeste dagene kan du oppleve at kommunikasjonen med andre er preget av nærhet og varme, og at lek og moro stimulerer hele følelsessenteret ditt. Det er som du ikke orker for mange frustrasjoner akkurat nå. Bruk intuisjonen når det oppstår noe som krever din oppmerksomhet, og si hva du mener. Du har det best når brikkene faller på plass, og du kan konsentrere deg om andre ting.

Et godt råde er å ta behovene dine på alvor

VEKTEN
Hvis du kjenner deg rastløs under denne fullmånen, trenger du høyst sannsynlig å være i aktivitet. Finn fram kreativiteten, og la deg inspirere av det som kommer til deg. Noen ganger kan det å være barnlig frigjøre og fornye potensialet og skaperkraften som ligger der. Nyt energien i fullmånen og kjenn hva den gjør med deg. Noen Vekter blir bevisste hvordan de gjennom sosialisering og oppdragelse har mistet kontakten med denne skaperkraften. Dersom det skjer, er det veldig greit å se på hvilket potensiale dette gir for personlig vekst framover.

Et godt råd er å la deg inspirere både av deg selv og andre

SKORPIONEN
Ditt forhold til egen autoritet, kraft og styrke kan være noe av det du kjenner på under fullmånen. Hvilke ressurser du har og hvordan du vil bruke dem og til hva, kan være et tema. Din forankring i deg selv, hjelper deg å legge planer framover. Du har en tendens til å ville grave under overflaten, og finner du noe er det viktig at du tar tak. Hvis ikke kan usikkerhet og mistenksomhet bli med som følgesvenn på lasset. Det er essensielt at du kjenner at tryggheten finnes inni deg, og ikke utenfor. Møter med andre kan bli en positiv opplevelse.

Et godt råd er å stole på intuisjonen din

SKYTTEN
Denne fullmånen kan gi deg puffet du trenger for å realisere planer du har gått med en stund. Reiser kan være aktuelt, enten det gjelder aktiviteter i nærområdet eller over lengre strekninger. Fullmånen treffer også området for mental aktivitet, så kommunikasjon og å gjøre deg forstått kan bli et tema. Bevissthet om hvordan du opplever andre og hvordan de påvirker deg, kan komme i fokus. Du er opptatt av hva som er sant for deg, og ser at det ikke er ytre konkrete realiteter som er det viktige, men din indre virkelighet med følelser og holdninger.

Et godt råd er å ivareta deg selv

STEINBUKKEN
Behovet for å skape hygge og trivsel rundt deg, blir sterkere under fullmånen. Verdiene dine er i fokus, og du kan se med nye øyne på viktigheten av dette. Du kan bli inspirert til å planlegge og sette deg mål som øker følelsen av mening med tilværelsen. Du er klar for å brette opp ermene, og sørge for at neste prosjekt lar seg realisere. Bli ikke overrasket om noe du har tenkt på tidligere, dukker opp igjen. Men først gjelder det å nyte det overskuddet av energi som denne fullmånen bringer med seg. Unn deg selv noe godt, og nyt at energilagrene dine fylles.

Et godt råd er å være stolt av det du får til

VANNMANNEN
Denne fullmånen aktiverer spennende sider i deg, som kan gi deg en ny dimensjon av hva det vil si å være levende. Du kan føle deg fri, uavhengig og proppfull av energi, og ikke bry deg så mye om hva andre måtte tenke og mene. Både Vannmannens frihetstrang og Løvens hjertevarme, kan få deg til å slå ut håret og kjenne på hvem du innerst inne ønsker å være. En følelse av å være annerledes, bunner nok i at du liker å tenke utenfor boksen. Med litt galgenhumor, kan du fort kjenne at du trives med det. Det er dog viktig at du beholder bakkekontakten, slik at lek og moro ikke tar helt av.

Et godt råd er å la andre nyte godt av kreativiteten din

FISKENE
Empatisk og sensitiv som du er, kan fullmånen denne gangen enten gi for mye energi slik at den virker forstyrrende på deg, eller hjelpe deg til å få kontakt med den indre styrken du vet bor i deg. Trenger du å gjøre noen handlinger som får deg ut av komfortsonen, kan du få det nødvendige dyttet nå. Har du god kontakt med den spirituelle siden i deg, kan opplevelser som kommer til deg gi noen svar. Både hjertechakraet og halschakraet er aktivert, så den gode samtalen med andre kan få deg til å se ting med nye øyne.

Et godt råd er å stole på deg selv

GOD FULLMÅNE!

FULLMÅNETILBUDET denne måneden er et fødselshoroskop, så vil du vite mer om deg selv og ditt personlige horoskop, finner du mer informasjon under lenken Fullmånetilbud.

Photo by Pixabay.com