Astrologisk helgevarsel

Denne helgen egner seg til å gjøre en opprydding i gamle vaner, tanker og følelser som har gått ut på dato. Merkurs retrograde bevegelse, samt Månens besøk i Skorpionen de siste par dagene, kan ha fått fram behovet for å gå ut av gamle mønstre. Når Månen går inn i Skytten fredag kveld, er det rom for å kjenne på egne sannheter. Du har helt fram til mandag på deg, så bruk tiden du trenger. Venus sitt møte med Saturn lørdag står i kvadratur til Uranus. Bli derfor ikke overrasket om nye og innsiktsfulle tanker dukker opp og påvirker valgene dine. Helgen er fin for å komme deg ut av komfortsonen, og se nærmere på hva du trenger for å få et bedre og mer meningsfullt fundament i hverdagen. Gå gjerne en tur for å tenke, her er det ikke enten eller men «ja takk, begge deler». Sørg for å kose deg i prosessen, og kanskje henter du inspirasjon gjennom musikk, film eller snakker med noen du er glad i. Når vi kommer til mandag har Månen gått inn i Steinbukken, da er det tid for å realisere. God Helg!