NYMÅNE I VANNMANNEN TORSDAG 11. FEBRUAR KL 20.06 – FRIHET, FRIHET, FRIHET!

RETT FØR JUL FIKK VI ET SKIFTE i energien, når både Jupiter og Saturn gikk inn i Vannmannen. Med mange planeter i Steinbukken de siste årene, har vi hatt tunge tider. Når nymånen inntreffer i kveld, er hele seks planeter i Vannmannen! Det gir et markant taktskifte, hvor vi bryter fri fra begrensninger. Mange har allerede merket denne nye energien, men foreløpig har det vært uklart hva den innebærer. Det kan vi få svar på med denne nymånen, og i ukene fremover. Om du kjenner ditt eget fødselshoroskop, så se hvilket område Vannmannen representerer i livet ditt, og hvilke planeter du eventuelt har i dette tegnet. Da vet du også hvilket område friheten kommer på, og hvor du får en NY start.

 

VANNMANNENS MOTTO ER «frihet, likhet og broderskap». Dens hersker Uranus ble oppdaget i forbindelse med den franske revolusjonen. Kanskje ikke tilfeldig? Vannmannen er opptatt av humanisme, sosiale reformer, fellesskapet og gruppetilhørigheten. Tegnet står for idérikdom, raske tanker, uforutsigbarhet og vil på ingen måte underlegge seg begrensninger.  Det siste ser vi tydelig nå i mange land, i forbindelse med restriksjoner fra myndighetene på grunn av pandemien. I mars i fjor var vi lydige og fulgte alle anbefalinger (mange planeter i Steinbukken), men nå stiller vi i langt større grad spørsmål ved nødvendigheten av de enkelte tiltakene (mange planeter i Vannmannen).

 

PÅ DET PERSONLIGE PLAN vil denne nymånen kunne gi deg godfølelsen. Venus og Jupiter står sammen, og styrker følelsen av kjærlighet både til de rundt deg og til mennesker generelt. Du vil se dine verdier i et nytt lys, og kanskje kaster du noe av det gamle ut av systemet. Det er tid for oppgradering av både egenverdet og hvilke verdier som er riktige der du er i livet nå, ikke hva du ble tillært i oppveksten. Det var aldri dine ekte indre verdier uansett, men det foreldre og andre voksenpersoner verdsatte utfra samtiden. Uranus står fortsatt i kvadratur til både Venus og Jupiter, så ikke bli overrasket om noe eller noen  plutselig dukker opp og gir deg ny innsikt. Det kan også gjelde i kjærlighetsforhold. Fordi Merkur fortsatt går retrograd, kan du trenge tid for å fordøye det nye. I slutten av februar vil det bli lettere å sette ord på det du ønsker.

 

GOD NYMÅNE!

 

 

Stjerneklart har FØDSELSHOROSKOP som nymånetilbud, frem til fullmånen 27. februar. I denne perioden koster det kr 300,- (normalpris er 500,-), for en skriftlig rapport.

 

Fordi denne nymånen virkelig er en ny start, tilbyr vi også en minitolkning av fødselshoroskopet med fokus på hvordan Vannmannens nymåne gjør seg gjeldene i livet ditt – og ser hvor akkurat du får en ny start. Det gjøres med en halvtimes personlig samtale for dere som ønsker det. Prisen er kr 500,-

 

For å bestille horoskop eller minitolkning/samtale, send en epost til: post@stjerneklart.com

 

 

Photo by Sharon McCutcheon on Unsplash