FULLMÅNE, EKLIPSE OG SUPERMÅNE

Dette inntreffer onsdag 26. mai kl 13.14

Under denne fullmånen er Solen i Tvillingene og Månen i Skytten.

EN EKLIPSE OPPSTÅR når Solen og Månen kommer nær nodeaksen. Nodeaksen er sjelens retning, hvor sydnoden viser hvilke egenskaper og erfaringer vi kommer inn i dette livet med, og nordnoden viser hva vi er her for å lære og utvikle. Denne gangen oppstår det en måneformørkelse, hvilket vil si at jorden står mellom Solen og Månen, og jordskyggen stenger helt eller delvis for strålene Solen sender ut til Månen.

DET SIES AT UNDER EN EKLIPSE kommer vi nærmere det vår sjel skal utvikle i dette livet, og at innsikten dette gir endrer måten vi forholder oss til livet på. Denne gangen er Skyttemånen knyttet til sydnoden og fortiden, hvilket gir deg muligheten til å se nærmere på hva du går og bærer på av bagasje. Skytten er knyttet til visdom og vår indre sannhet, og søkelyset nå settes på akkurat dette. De sannheter som vi vet holder, skal fortsatt være med oss, mens de sannheter som ikke lenger er holdbare, må revurderes. Gjennom hele livet må det vi tror på gåes etter i sømmene og evalueres. Dette kan være såkalte sannheter om oss selv, vår opplevelse av andre mennesker og situasjoner, eller andre ting som trenger å oppdateres. Noen ganger er det vanskelig å ha tillit hvis tidligere erfaringer har gitt skuffelser og svik som resultat. Kanskje det er på tide å se nærmere på hva du har lært, og se om du kanskje står stødigere i deg selv nå. Hva skjer hvis du tror litt mer på deg selv denne gangen? Hva om du ikke gir andre større verdi i livet ditt enn du selv har? Klarer du å se at det da dukker opp andre muligheter? Dette kan være et evig tema i livet ditt, men ikke desto mindre viktig av den grunn! Dette er måten du kommer deg videre på.

SOLEN I TVILLINGENE er knyttet til nordnoden og veien som ligger foran deg. Tvillingen er nysgjerrig og opptatt av hva som skjer rundt omkring. Ved å studere og åpne opp for det som er viktig, kan du få nye impulser og på den måten utvide horisonten. Nye innsikter gir nytt perspektiv! Nytt perspektiv gjør det enklere å se muligheter og fatte beslutninger. Det er hva denne eklipsen tilbyr. Denne fullmånen setter fokus på hva som er meningen med akkurat ditt liv, og spørsmål om du går i riktig retning i forhold til mål du setter deg. Kjenn om det kommer et ærlig svar når du møter deg selv på sjelsplan. Det er når du kommer i kontakt med din indre stemme og din dype visdom at du vet hva som er riktig for deg. Jupiter befinner seg nå i Fiskene, og vil bidra med hjelp til dette.

SATURN GÅR NÅ RETROGRAD, noe den vil gjøre fram til midten av oktober, og tema i livet ditt kan få en ekstra gjennomgang. Saturn er vår karmiske læremester, og står i en gunstig posisjon til nodeaksen under denne fullmånen. Det kan være du allerede har kjent en stund på hva du ønsker å realisere. Tenk tilbake til tiden rundt 14. desember, og se om det startet en prosess da som begynner å bli klar nå. Dersom noe er i ferd med å modnes, kan kanskje nymånen i Tvillingene 10. juni, være en fin tid å starte på. Dette er en spennende eklipse og solformørkelse som kan gi nødvendig drahjelp.

DETTE ER IKKE TIDEN for å sitte fast i gamle mønstre og la seg styre av repeatknappen som forteller at det ikke er noen vits i å tenke nytt, for det skjer ikke likevel. En ny måte å tenke på er kanskje å innse at du selv har ansvaret for dine egne holdninger, og at det faktisk blir mer glede og moro i livet av å støtte deg selv, være litt nysgjerrig på muligheter, og se hvilke endringer som skjer da. Vi kan kalle dette egenutvikling på sitt beste.

EFFEKTEN AV EN EKLIPSE har lengre varighet enn en vanlig fullmåne, og denne supermånen setter i gang prosesser i oss. Da er det greit å ta med at Merkur starter sin retrograde periode 30. mai, noe som vil vare fram til 22. juni. Dette er en periode med mulighet for indre opprydding i gamle tankemønstre, noe som passer Tvilling og Skytteenergien godt. Merkur retrograd er kjent som en periode hvor det kan oppstå forsinkelser eller uventede utfordringer, noe som gir ekstra mulighet for å se hva som må ryddes opp i.

GOD FULLMÅNE!

Photo by Justin Dickey on Unsplash.com
Kan være et bilde av natur og himmel