Astrologisk helgevarsel – NÅ GJENÅPNER NORGE!

Denne helgen er det duket for å virkelig feire at vi tar tilbake hverdagen vår! Vi har kommet oss gjennom mange vanskelige og krevende måneder, hvor vi lærte å holde meter’n, sprite hender og bruke munnbind. Vi har vist at vi kan brette opp ermene og hente fram dugnadsånden. Vi har all grunn til å være stolte av oss selv! Vi kom oss gjennom COVID-pandemien.

Bare noen timer før åpningen lørdag er Månen i kontakt med endringsvillige Uranus i Tyren, så vi tar nok inn over oss at skiftet vi har ventet så lenge på endelig har kommet. Venus som for tiden står i dype og intense Skorpionen, vet å sette pris på at det endelig er lov å være fysisk igjen. Det er en kjensgjerning at huden vår har godt av berøring, noe som er healende for både kropp og sjel. En god klem og et varmt håndtrykk kan sette i gang mange glade og tårevåte emosjoner denne helgen. Med Solen i harmoniske Vekten og Månen i trygge og solide Tyren, vil gleden denne gjenåpningen gir, fylle oss med en dyp opplevelse av takknemlighet.

Søndag går Månen inn i livlige Tvillingens tegn, noe som kan få deg til å kjenne på en ekstra lekenhet og kreativitet. Astrologisk er det duket for en hyggelig og aktiv helg. Behovet for å dele tanker med andre og utvide din mentale horisont, kan være sterkere enn vanlig. Du kan også få energi til å få gjort unna mange praktiske oppgaver som måtte ligge ugjort. Solens gode aspekt til Saturn gjør det lettere å se hva og hvordan du skal planlegge det som skal gjøres, og mange vil kjenne at energien og gleden av å få unnagjort oppgaver gjør godt. Både praktiske arbeidsoppgaver, trening, turer ut i skog og mark, eller å skape en god atmosfære der du er, egner seg denne helgen.

MEDIA VIL FYLLE NYHETSBILDET med tilbakeblikk på de siste månedenes utfordringer gjennom pandemien, og glede over at vi nå endelig kan finne tilbake til en mer normal hverdag. Vi har lært mye, og kanskje noe av det viktigste er hvor viktig håndhygiene er. Hvem vet, hvis vi klarer å holde fast på disse rutinene slipper vi kanskje de store influensaperiodene også…

GOD HELG!

Photo by Universal EYE on Unsplash.com