ÅRETS SISTE WORKSHOP – ASPEKTER OG HVORDAN BRUKE PLANETTABELLEN

For å virkelig kunne bruke astrologien som det fantastiske verktøyet det er, er det en fordel å ha kjennskap til hva det betyr når planetene står i ulike posisjoner i forhold til hverandre. Dette kalles «planetens aspekter» i et horoskop, og er essensiell kunnskap når man skal se frem (eller tilbake) i tid.
For å finne ut hvilken påvirkning stjernehimmelen har på oss til en hver tid, må man anvende en planet-tabell (efemeride). Denne er enkel å bruke når man forstår hvordan, og den er et uunnværlig verktøy for alle astrologer og astrologiinteresserte.
Denne helgen byr vi på en sjelden mulighet, til å lære både om aspekter og hvordan man bruker efemeridene for å se planetenes påvirkning i horoskopet både i nåtid og fremover. Vi tar det grundig, og du trenger ingen forkunnskaper for å være med.
Du kan være med enten en eller begge dagene, men vil du være med på søndagen, bør du ha kjennskap til aspektene om du ikke også kan delta lørdagen. Vi jobber med deltakernes horoskop begge dager, så hver og en får et personlig utbytte.
WORKSHOP 1 –
LØRDAG 27. NOVEMBER:
PLANETENES SPRÅK – ASPEKTENE
I et horoskop, har de fleste planetene som hovedregel en kommunikasjon med en eller flere andre planeter. Hvilke planeter som kommuniserer og med hvem, er individuelt fra horoskop til horoskop. Hvem som snakker sammen og ikke, og på hvilken måte de snakker sammen påvirker horoskopet, og dermed personen som innehar horoskopet. Kommunikasjonen mellom planetene kalles aspekter.
Denne lørdagen lærer du om hovedaspektene:
• Konjunksjoner
• Kvadraturer
• Opposisjoner
• Sekstiler
• Trigoner
• Kvinkunser
Vi går gjennom det helt grunnleggende rundt aspektene, skritt for skritt, du lærer hvordan du finner dem og hva de betyr. Du jobber med ditt eget horoskop denne dagen. Workshopen passer for alle, enten du føler deg som nybegynner eller er mer erfaren.
TID:     LØRDAG 27. NOVEMBER
KL:      11.00 – 16.30
STED: Flerbrukshuset i Rygge (ligger på Rygge togstasjon)
PRIS:  Kr 1.000,- inkl enkelt kompendium
KURSLEDERE: Stjerneklart v/Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland. Begge er erfarne astrologer, og har jobbet med astrologi på heltid i mange år.
WORKSHOP 2 –
SØNDAG 28. NOVEMBER:
TRANSITTER: LÆR DEG Å BRUKE PLANETTABELLEN (EFEMERIDENE) FOR Å SE FREM ELLER TILBAKE I TID
Fødselshoroskopet er energien vi kommer inn i livet med. Det forteller blant annet om hvem vi er, vår grunnleggende natur og hvorfor vi er her. Et horoskop er planetenes posisjon i et bestemt øyeblikk. Planetene fortsetter selvfølgelig å bevege seg på stjernehimmelen, og det påvirker horoskopet videre – hver eneste time og dag resten av livet.
For å finne ut hvordan horoskopet til en hver tid er påvirket, bruker vi en planettabell – også kalt efemeride. Denne lørdagen lærer du hvordan du skal lese og bruke en planettabell. Vi går grundig gjennom innholdet i tabellen, og med ditt eget fødselshoroskop som utgangspunkt – lærer du å se både fremover og bakover i tid.
Mange som kan litt astrologi synes denne tabellen er utfordrende å lære, her tar vi det skritt for skritt. Det er en fordel om du har en egen efemeride, men ikke en forutsetning. Du får et minikompendium ved kursstart. Workshopen passer for alle som er interesserte i astrologi.
Dersom du er usikker på hvordan du finner aspekter, anbefaler vi at du også blir med på lørdagen.
TID:     SØNDAG 28. NOVEMBER
KL:      11.00 – 16.30
STED: Flerbrukshuset i Rygge (ligger på Rygge togstasjon)
PRIS:   Kr 1.000,- inkl mini-kompendium
KURSLEDER: Stjerneklart v/astrolog Kristin Egeland.
PÅMELDING en eller begge dagene:
post@stjerneklart.com
Lurer du på noe, eller ønsker mer informasjon, så send oss gjerne en mail.
Velkommen til oss!