ASTROLOGISK HELGEVARSEL 12. – 14. NOVEMBER

 

Vi må ta med oss det positive vi kan, i heller omveltende tider. Nymånen 4. november var anslaget for et kommende skifte, og leder opp til fullmånen og eklipsen 19. november.

 

Helgen gir oss et etterlengtet pusterom! Solen som nå er i Skorpionen, vil de kommende dagene danne et nydelig aspekt til Neptun i Fiskene. Fredag begynner vi å merke det for alvor. Månen svømmer også inn i Fiskene på fredag, og blir værende til søndag kveld. Drømme, danse, fantasere, repetere… drømme, danse, fantasere, repetere…. Denne helgen er det duket for musikk, romanser, kunst og alt som gir et godt, kreativt påfyll. Det trenger vi nå!

 

Med Merkur opposisjon Uranus (eksakt på lørdag) åpnes det opp for spontanitet, ikke bli overrasket om du plutselig blir invitert med på noe du ikke ventet, eller visste om. Eller kanskje det er du som tar initiativet til moroa? Lørdag kan du også få uventede nyheter. Trenger du å ta en avgjørelse av det mer seriøse slaget, er det bedre å avvente noen dager.

 

På søndag er det gunstig å iverksette planer, spesielt om du har jobbet med dem en stund. Favoriserte områder her, er kjærlighet og/eller økonomi. Vent i så fall til kvelden, når Månen beveger seg inn i Væren, tegnet for en ny start og masse energi.

 

NYT HELGEN!

 

 

 

Foto: Unsplash/ Drew Colins