NYMÅNE I TVILLINGENE 30. MAI KL 13.30 – TID FOR Å SETTE NY KURS

VI ER UTE AV EKLIPSESESONGEN for denne gang, og energien rundt nymånen i dag er lettere enn ved forrige nymåne (30. april). Tvillingene er glade i å kommunisere og dele informasjon, svært sosiale og liker å være i bevegelse. Nymånen danner et gunstig aspekt til Mars og Jupiter, som står sammen i Væren. Dette forsterker Tvillingens ønske om å være der det skjer, men gir også behov for å reise ut av nærområdet og til fjernere horisonter. Det ligger an til en travel tid de neste ukene, for oss alle. Det du bestemmer deg for å sette i gang på denne nymånen, kan bli mye større enn du hadde drømt om!

 

DET ER LIKEVEL NOEN UTFORDRINGER å ta hensyn til. Situasjonen på stadig flere flyplasser i Europa, er kaotisk. Lange køer, mange som mister flyet, manglende informasjon fra flyselskapene om tidligere oppmøte og ikke minst for få ansatte etter pandemien. Hva skjer? Tvillingenes hersker Merkur har gått retrograd siden 10. mai, og er en faktor i det hele. Fredag 3. juni rundt kl 10, vender Merkur tilbake til sin normale hastighet, denne dagen kan det oppstå ekstra mange misforståelser. Vårt råd er å trippelsjekke alle (reise)dokumenter, og ikke tro at «det ordner seg». Her handler det om å være hundre prosent sikker, uansett situasjon. Effekten av Merkur retro varer til 19. juni denne gangen. Som om ikke det var nok, så starter Saturn sin årlige retrograde fase lørdag 4. juni rundt kl 21.45. Det betyr å revurdere Saturnske temaer, hvor kanskje det aller viktigste handler om å forholde seg til realitetene. Vi har startet, og en av realitetene (Saturn) er at vi mangler folk (Vannmannen) i reiselivsbransjen (Jupiter) etter pandemien (Saturn-Uranus kvadraturet som fortsatt er der, selv om det er avtagende). Dagen før nymånen, sier flybransjen at situasjonen vil vare helt til høsten (Saturn snur igjen 23. oktober). Nå går som sagt Saturn retro hvert eneste år, men  enkelt forklart er årsaken til det vi står i nå, hvordan resten av stjernehimmelen ser ut.

 

UTÅLMODIGHET (Mars) UTE AV PROPOSJONER (Jupiter) er en konsekvens av restriksjoner vi lenge har hatt. Når vi nå endelig skulle få leve «normalt» igjen, kan kruttet fort fyres av om vi kjenner at noe eller noen står i veien. Vi kan og få flere hendelser a la Champions Leauge-finalen lørdag. Det blir spennende å se hvordan pampeveldet i UEFA vil forklare det som skjedde på og utenfor stadion, vi er inne i en tid hvor intet annet enn sannheten godtas. Kollektivt er vi nå så lei av at maktmisbruk, at det ikke skal mange gnistene til før det kan eksplodere. Mars og Jupiter i Væren har nulltoleranse for å trekke ut noe i tid, eller for å prøve og dekke over sannheter. Dette gjelder også i hver og en av oss.

 

DET ER FINT Å HUSKE AT i astrologien er det hverken «gode» eller «dårlige» tegn elller planeter, alt handler om energi. Et horoskop må alltid sees i en sammenheng. Denne nymånens sekstil til Mars/Jupiter i Væren, gir deg derfor også muligheten til å tenke helt nytt! Hvorfor skal du reise dit alle andre gjør? Merkur står sammen med nordnoden i Tyren, hva med å finne en ny kurs? Fordi de sammen danner et godt aspekt til Neptun i Fiskene, kan du her virkelig få nye visjoner, spesielt om du kobler inn intuisjonen. Med litt jobbing og realitetsorientering (Merkur utfordres av Saturn i Vannmannen), kan du virkelig skape resultater du bare har drømt om nå. Go go go!

 

GOD NYMÅNE!

 

 

LYST TIL Å LÆRE ASTROLOGI?

Vi har nettkurs for både nybegynnere og viderekomne. Alle kursene til Stjerneklart bruker deltakernes fødselshoroskop som utgangspunkt for læringen, og baserer seg på det personlige. Samtidig med å lære astrologi, får man en dypere innsikt i og forståelse av seg selv. Nettkursene våre følger du i ditt eget tempo.

 

Ønsker du mer informasjon, så send en epost til post@stjerneklart.com

 

 

 

Foto: Unsplash/Holger Woizick