FULLMÅNE I SKYTTENS TEGN TIRSDAG 14. JUNI KL 13:51

Den rene energien fra fullmånen bringer med seg vitalitet og glede, er befriende leken, og kan få fram både latteren og skaperkraften i deg! Har det vært mye tungt og vanskelig den siste tiden, kan dette bli som et friminutt, et friskt pust hvor nye tanker og ideer både inspirerer og motiverer. Det kan bli enklere å se situasjoner og utfordringer i et annet lys. En sterk Skytteenergi belyser og bevisstgjør hva som er sant for deg, og kan hjelpe deg å stå stødigere når du trenger det. Innsikter som kommer under fullmånen, kan gi aha-opplevelser som både beriker og utvider din bevissthet. Våg å være din egen beste venn! Trangen til å reise kan også bli ekstra sterk nå.
SOLEN I TVILLINGENE bringer med seg en livlig og nysgjerrig energi, i tillegg til en sterk kunnskapshunger. Tvillingene elsker å kommunisere og holde seg orientert om hva som skjer. Så forvent at nyhetsbildet kan interessere deg mer enn vanlig under denne fullmånen. Ord fascinerer, og det kan oppleves spennende å finne ut av ting. Behovet for at noe skal skje blir også gjerne sterkere. Merkur, herskeren av Tvillingene, har gått inn i eget tegn nå, så legg merke til at praten generelt går lettere mellom folk. Det kan bli livlige kvelder i nabolaget, og ikke se bort ifra hyggelige og overraskende besøk. Har du gått med planer om å selge noe, er tiden ekstra gunstig de kommende dagene. Tvillingene er gode selgere, så her er det en gyllen mulighet for å rydde opp i ting du ikke lenger trenger og samtidig få noen kroner for det. Benytt sjansen før Solen går inn i Krepsen 21. juni, da skifter energien til et sterkere ønske om å være sammen med de nærmeste.
MÅNEN I SKYTTEN
Mens Tvilling-energien elsker å snakke med folk og hungrer etter siste nytt, kan Månen i optimistiske Skytten bli litt sosialt naiv og velsignet uvitende om at mennesker er forskjellige. Skytten og herskeren Jupiter handler om å utvide horisonten, og signaliserer lengsel etter fjerne horisonter. Behovet for å reise kan bli sterkere, noe som passer godt på denne tiden av året. Sansene dine er sterkere enn vanlig, og gjør opplevelsene ekstra spennende. Skal du ikke ut å reise fysisk, vil en indre meditativ reise kunne tilføre deg mye. Finn et egnet sted enten hjemme hos deg selv eller ute i det fri, og la Neptun sin innflytelse over denne fullmånen gi næring til din spirituelle reise.
MERKUR OG JUPITER
Der hvor Merkur søker kunnskap, søker Jupiter forståelsen bak kunnskapen. Mens Merkur kommuniserer menneskene imellom, kommuniserer Jupiter med «Gud». Jupiter representerer også selvtillit, vitalitet og trossystemene vi bærer med oss. Den sier noe om vekst, optimisme, tillit, suksess, sjenerøsitet og flyten i livet. Blir du ekstra sterkt påvirket av energien fullmånen sender ut, kan du i entusiasmens navn ønske å gi det lille ekstra og reagere på andre som om de var en del av deg selv, og helst ønske å smelte sammen med dem. Du kan få behov for å gjøre alt med alle, og være åpen og vennlig som en hundevalp. Dette betyr at du i beste mening kan komme til å strekke deg langt for at andre skal ha det bra, og selv glemme dine egne behov. Det er noe som heter at ‘har andre det bra, har du det bra’. Kos deg under fullmånen, men husk å sette grenser der hvor det er nødvendig, så du ikke blir spist opp og tappet for energi! Denne fullmånen er ment å skulle gi deg en god dose påfyll.
FULLMÅNENS GODE ASPEKT TIL SATURN gir en realisme som gjør det mulig å gjennomføre og nå mange av de målene du setter deg. Både selvdisiplin, konsentrasjon og utholdenhet kan være egenskaper som hjelper deg å fullføre. Her snakker vi også om enkle prosjekter som for eksempel gå en tur, ta den telefonen du lenge har tenkt du bør ta, gå gjennom saker som bare ligger der osv. Alle disse små og enkle beslutningene som har en tendens til å bare bli liggende uten å gjennomføres.
MARS OG CHIRONS KVADRATUR TIL CERES I KREPSEN KAN BLI EN UTFORDRING
Mens Mars i Væren ofte har dårlig tid og handler før den tenker, har Chiron i samme tegn en stor frykt for ikke å lykkes, og blir derfor ofte handlingslammet. Her kan det komme fram mye frustrasjon og aggresjon, som skal håndteres. Dersom du opplever at du ikke blir møtt og respektert for den du er, og ofte har fått høre at du ikke får til det du vil, kan en lav selvfølelse trigges. Syns du dette gjelder deg, så husk at det er mulig å ta den gode samtalen med seg selv. Det er aldri for sent å tenke nytt. Å gjenfinne motet – som du har mye av – er både krevende og viktig for å mestre det du vil. Alt fra det dagligdagse til de større områdene i livet krever mestring. Når du lykkes, vil du også våge å kjenne på følelsen av frykten for å mislykkes. Da våger du å stole på deg selv, og når du får tak i det som ligger i dypet er det mye lettere og både forholde seg til det, og gjøre noe med det. Klarer du å skape et system og disiplin rundt din egen oppfattelse av virkelighet, kan du bringe din høyeste essens ut i livet. Det er viktig å beholde bakkekontakten, og se situasjoner og mennesker for hva de egentlig er.
ER DU UTE ETTER Å FINNE KJÆRLIGHETEN, vil det sosiale i tiden fremover by på muligheter. Vær forberedt på at det kan skje plutselig, og at du kan møte hen selv om du kanskje har gitt opp å treffe noen. Et godt tips er å bevege seg mye ute i naturen, en tur til hagesenteret kan også gi deg overraskende møter. Og fordi denne fullmånens energi øker vårt sosiale behov, hvorfor ikke invitere til nabofest i hagen eller bakgården? Her er det duket for god, gammeldags sommer-romantikk! Møter du noen nå, vil det sannsynligvis skape en annen retning i livet enn det du har sett for deg. Hva er det de sier? Her er det bare å gønne på!
GOD FULLMÅNE
Photo by Silas van Overeem on Unsplas.com
Kan være et bilde av fugl, natur og himmel
0
Antall personer nådd
0
Engasjement
Distribusjonspoeng
Frem innlegg
Liker

 

Kommenter
Del