HEKTISK NYMÅNE I TVILLINGENE – MEN ALT ER IKKE OPPLAGT

Søndag 18. juni kl 06.36, er det nymåne i Tvillingenes tegn.

 

TVILLINGENE ER KANSKJE DET MEST SOSIALE av alle stjernetegnene. De er motoren i nabolaget, på jobben, i vennegjengen eller hvor enn det måtte befinne seg flere enn de selv. Er de en sjelden gang alene, så oppsøker de gjerne folk. Tvillingene er mestre i å kommunisere, og kan snakke med hvem som helst om hva som helst. Bli heller ikke overrasket om Tvillingen snakker i mobilen samtidig som de handler, rydder, vasker bilen eller jobber på pc’en. De er best i klassen for multi-tasking, og kan ikke fordra å sitte stille eller være uvirksomme. Omtrent denne energien er det vi kollektivt får de neste ukene, nesten…

 

TVILLINGENERGIEN ER LETT OG LEDIG, og trives kanskje aller best på markedsplassen (Tvillingenes planethersker Merkur går heller ikke av veien for en god handel). Denne nymånen står imidlertid i et utfordrende aspekt til Neptun, noe som kan minne litt om en Merkur retrograd. Der Merkur er mental, er Neptun intuitiv. Vi må lete, og vi må bak ordene. Der hvor vi trodde noe var helt klart og tydelig, kan vi de neste ukene komme til å se at alt ikke var helt som vi trodde. Det kan være en (muntlig) avtale du har inngått eller informasjon hvor du trodde du hadde hele bildet. Du kan likeledes plutselig begynne å tvile på deg selv og egen dømmekraft. Den lette og glade Tvilling-energien må nå  forholde seg til noe grenseløst, noe uhåndgripelig.

 

Det har aldri vært universets mening å plage oss. Så dersom du synes kommunikasjonen blir utfordrende nå, så er et godt råd å trekke deg helt eller delvis tilbake fra all «støy», for å tenke gjennom tingene. Det e r lov å forandre mening! (Selv)utviklingens verste «fiende» er frykten for å bli beskyldt for og vingle, ha tatt feil eller ikke ha substans. Det gjør at mange dessverre vegrer seg for å se noe i et nytt lys, og blir værende fast i gamle mønstre og dermed lidelse. Neptun er planeten for inspirasjon, visjoner, kreativitet og det åndelige. Når Merkur kommer Neptun i møte, kan det oppstå magi. Vi kan se bortenfor blånene, og finne vårt eget Soria Moria. Denne nymånen åpner muligheten for nettopp dette!

 

SATURN BEGYNNER SIN ÅRLIGE RETROGRADE FASE noen timer før nymånen. Med Saturns gode aspekter til nodeaksen, kan vi ta oss tid til å se hva vi må gi slipp på og hvor vi vil. Pluto hjelper til med renovasjonen, selv om den har beveget seg tilbake til Steinbukken. Jupiter har vandret over nordnoden den siste tiden, og har fortsatt kontakt. Det har skapt andre perspektiver, og kanskje endret kursen for flere. Bruk den gode og ukompliserte Tvillingenergien denne nymånen bringer med seg, til å leke deg inn i fremtiden. Ikke ta ting så seriøst! Det er tross alt sommer og ferietider.

 

NOEN GODE RÅD FOR DEN SOM SKAL UT OG REISE I SOMMER, tar vi gjerne med på tampen. Flyplasser er et sted hvor Tvillingene spesielt blir stimulert (selv om alle slags stjernetegn skal ut og fly i ferien), så nymånen påvirker også her. Fordi Månen står i kvadratur til Neptun, så kan det oppstå problemer med alle former for reiser de neste ukene. Det er varslet streik i forbindelse med ulike flyplasser i Europa, så følg nøye med på a l l informasjon. En lavere oktav av Neptun kan innebære svik, løgn og bedrag. I skrivende stund har norske forsikringsselskaper vært ute i mediene og advart mot økt svindel i sommer, spesielt i land hvor folk har fått dårligere levekår pga krisen vi er inne i. Så sørg for å ha gode reiseforsikringer, ikke vær naiv eller la deg lokke av noe som er for godt til å være sant. For nå er det definitivt ikke sant. Under nymånen står Uranus i kvadratur Mars, så vi vil helt til slutt be alle om å være ekstra påpasselige på veien, spesielt om du skal leie kjøretøy på feriestedet. Kjør forsiktig og GOD NYMÅNE!

 

 

 

Dersom du har lyst til å lære ASTROLOGI, så tilbyr vi nettkurs hvor du lærer faget fra bunnen av, helt i ditt eget tempo. Kurset har fokus på ditt eget fødselshoroskop, så du blir kjent med deg selv via astrologiske «briller». I Stjerneklart er vi opptatt av enkeltmennesket, derfor er personlig oppfølging ved behov, inkludert i kursavgiften. Grunnkurset vårt består av 8 moduler, og koster kr 2.500,- Dette inkluderer eget horoskopkart ved oppstart, samt en skriftlig minitolkning og kursbevis ved kursslutt. For mer informasjon, send en epost til: post@stjerneklart.com

 

 

 

Foto: Unsplash/Wang Xi