LEKENDE NYMÅNE MED MYE PÅ HJERTET!

Av astrologene Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland

Torsdag 6. juni kl 14.38 er det nymåne på 16 grader i Tvillingenes tegn.

ENDELIG KAN VI FÅ EN PUSTEPAUSE fra krevende uker og måneder. Dagens nymåne er av det hyggelige slaget, full av sjenerøsitet, kjærlighet, lek og sosiale sammenkomster om det er ønsket. I tillegg til Jupiter (se egen sak om Jupiter i Tvillingene), er fire av de fem personlige planetene i Tvillingene: Merkur, Solen, Månen og Venus. De siste timene før nymånen har Venus stått eksakt sammen med Solen, som i astrologien representerer selveste hjertet. Denne nymånen har potensiale for å forene hodet og hjertet.

VÆR MOT ANDRE SOM DU ØNSKER AT ANDRE SKAL VÆRE MOT DEG, heter det. Ikke alltid like enkelt, når frykten griper tak og fremkaller for eksempel sinne, skam eller sjalusi. For ikke å snakke om når selvfølelsen krymper og vi tror vi må brøle høyt for å vise oss som «like store» eller uangripelige. Denne nymånen strekker ut en hånd til alle som har noe uoppgjort. Du har hele stjernehimmelen med deg, om du nå velger å være moden og ta ansvar. Si unnskyld om du har gjort urett. Om du er skråsikker på at det er «den andres feil», så tenk en gang til. Hva utløste diskusjonen, krangelen eller stormen? Hvilken rolle hadde du? Tvillingens sterke mentale kraft, hjelper deg å se klart om du ønsker det.

OM NOEN VIRKELIG HAR GJORT DEG URETT og nå strekker ut en hånd, vær raus og aksepter. Legg konflikter bak deg, benytt nymånens hjelp til å rydde opp. Skru opp volumet på livet, gå ut av situasjoner som holder deg tilbake fra å ha det bra. Det er bare du som taper på å være bitter, ikke den eller de du er bitter på. Saturn utfordrer oss under nymånen til å skape et nytt rammeverk i livet, og til å redefinere hvilke regler som er bærekraftige og ikke.

VI NÆRMER OSS ET KVADRATUR MELLOM MARS OG PLUTO, som er eksakt mandag 10. juni. Da er det vanskelig å unngå at betente situasjoner blusser opp, og at konflikter eskalerer. Men vi har alltid et valg. Det er hvordan vi håndterer en situasjon som definerer hvem vi er. Hvordan vi snakker om og også møter andre, forteller alt om oss og ingenting om dem. Mennesker som har det godt, er gode med andre. Bruk dagene før mandag til å gjøre det beste du kan. Mandag er forresten Månen i Løvens tegn, og da kan stolthet hindre et godt resultat. Å være ydmyk er den beste måten å unngå ydmykelse på. Å møte noen med raushet og varme, er kanskje den beste måten å avslutte eller unngå konflikter på. Handler du med hjertet som kompass, kan du ikke tråkke feil. Leve empatien!

Ikke minst: lek, ha det gøy og skru opp volumet på livet nå!

 

GOD NYMÅNE!

 

MÅNEN I FØDSELSHOROSKOPET viser blant annet til hvordan vi reagerer instinktivt, og representerer den ubevisste delen av personligheten vår. Den forteller om barndom, forholdet til vår mor, andre kvinner, hvordan vi selv er som omsorgsperson og hvordan vi ivaretar oss selv. Dersom du ikke kjenner horoskopet ditt, tilbyr vi i Stjerneklart både skriftlig og muntlig tolkning. Send oss en epost til post@stjerneklart.com for mer informasjon. Dersom du ønsker at vi fokuserer spesielt på Månen, så gjør vi gjerne det.

 

Horoskopet «JUPITERS LØFTE» har fortsatt redusert pris, frem til torsdag 6. juni kl 23.59. Du kan lese mer om dette under «aktuelle tilbud» eller «horoskop» i menyen på siden her.

 

FOTO: Unsplash/Ben White