FØDSELSHOROSKOPETS «KARMA»: HVA ER MENINGEN MED LIVET OG HVOR FINNER JEG MIN?

Astrologien kan gi deg svar! I horoskopet er det klare indikasjoner på hvilken retning sjelen ønsker seg, og hva den har kommet for å erfare.

Er du en av mange som opplever at livet går på repeat? At du sitter fast i et (reaksjons)mønster du ikke vet hvordan du skal bryte? Gjentar de samme situasjonene seg om og om igjen? Brøt du med partneren bare for å finne deg en ny som er helt lik (men som du trodde var annerledes)? Byttet du jobb bare for å havne i de samme konfliktene og møte tilsvarende vanskelig ledelse på den nye arbeidsplassen? Dette er eksempler på at man sannsynlig sitter fast i det vi kaller sydnoden. Den viser hva vi kan veldig godt fra tidligere av, mens nordnoden viser til hvor sjelen ønsker seg.

Nodeaksen i fødselshoroskopet kalles også det astrologiske kompasset. Når vi lærer oss å bruke kompasset og kan skreddersy retningen etter sjelens behov, får vi en god tur. Det betyr ikke at vi slutter å møte utfordringer, men at vi møter dem på en måte som gjør at vi utvikler oss og kommer videre. Det som på folkemunne kalles karma, er læren om årsak og virkning. Når vi har skjønt noe i dypet av oss selv, brytes de repeterende mønstrene. Vi blir frie!

 

STJERNEKLART STARTER NÅ OPP MED WORKSHOPS! Her vil vi ta for oss astrologiske temaer som er aktuelle i tiden. Vi ønsker et samspill med dere som følger oss, og vi er alltid opptatt av at deltakere på våre kurs skal få et personlig utbytte i tillegg til å lære astrologi.

Er det noe du ønsker å lære mer om – så send oss gjerne en epost til post@stjerneklart.com

 

ONLINE WORKSHOP: HORSKOPKARTETS «KARMA», NODEAKSEN/MÅNEKNUTENE

HVA KAN DU FORVENTE? Det blir en generell innføring i hva nodeaksen er, og hva den betyr i de ulike tegnene og husene i horoskopet. Du vil få en dypere forståelse av hvorfor du velger som du gjør, og bli mer bevisst på hva som er gode valg for akkurat deg. Vi kommer også til å jobbe med horoskopene til deltakerne, det er selvfølgelig frivillig. Det er en fordel å kjenne litt til de astrologiske tegnene, men du kan fint være med på workshopen selv om du ikke kan astrologi.

TID: SØNDAG 30. JUNI kl 13.00 – 15.00

STED: ONLINE

PRIS: kr 225,-

ARRANGØR: Stjerneklart v/astrolog Kristin Egeland

PÅMELDING/MER INFORMASJON: post@stjerneklart.com