ASTROLOGISK HELGEVARSEL – MYE ENERGI!

Kjenner du deg sliten, irritabel og litt oppgitt ved inngang til denne helgen, så er nok dette en forbigående tilstand. Månen står i emosjonelle Fiskene, og vil fredag komme i kontakt med Chiron. Du kan kjenne deg både sårbar og ekstra følsom. Et godt råd ved inngangen til helgen er å koble av, lytte til musikk, eller gjøre noe som får deg til å slappe helt av.

LØRDAG går Månen inn i Væren og skaper et taktskifte, når den slår seg sammen med energiske Mars og rastløse Uranus. Det gir en energiboost du nok vil merke godt. Liker du å være aktiv er dette din helg!  Friluftsentusiaster bør komme seg ut i det flotte vinterlandskapet, og få utløp for energien der. Utløp kan du også få om du har prosjekter hjemme eller på hytta, nå er det like godt å hive deg rundt og begynne på dem. Bruk energien på rydding og fiksing, kanskje du endelig får startet oppussingen du har utsatt? Her er det  bare å sette i gang. Bruk energien til noe som gjør deg godt! Du kan rett og slett bli grinete av og ikke være i fysisk aktivitet.

SØNDAGEN fortsetter med masse energi, og bringer med seg et behov for at noe må skje. Det betyr at du kan få gjort mye også denne dagen, og sjansen for at du lar deg inspirere til ulike aktiviteter er stor. En dag ute i det fri passer ekstra godt også i dag. Det er og en fin dag til å finne på ting sammen med andre. Månen, Mars og Uranus danner et kvadratur til nodeaksen, så bruk energien denne helgen til noe som lader batteriene. Behovet for tilknytning er stor, og den gode samtalen gjør godt. At det er morsdag, gir en fin anledning til å være sammen med nære og kjære. Søndag kveld egner seg til å slappe av, nyte livet, lytte til musikk eller bare la tankene få lov til å vandre litt her og der. Merkur går nå inn i empatiske Fiskene, så en blanding av ro, åndelighet og kreativitet kan gi en skikkelig godfølelse.

ER DU IKKE AV DEN FYSISK AKTIVE TYPEN, kan kontakt med venner, familie eller å la deg engasjere av en actionfilm eller spennende debatter i sosiale medier være en god måte å bruke helgens Vær-energi på.  Finn din måte å få utløp for energien på. Da går du inn i neste uke med en god dose pågangsmot og stå-på-vilje.

OBS: Vær-energien kan være både utålmodig og kranglete, så går du rundt med innestengt frustrasjon, bør du tenke gjennom hva du vil si før du utrykker deg. Føler du deg utålmodig og i utakt med andre, kan det være greit å vente litt før du tar en større og oppklarende samtale. Månens kvadratur til Venus kan skape problemer, og lett føre til frustrasjon. Vannmann-energien misliker smålighet og for mye sentimental prat.  Har du et sterkt behov for følelsesmessig nærhet, er det ikke sikkert du får dekket det behovet akkurat nå. Direkte prat passer nok bedre denne helgen. Mandag går Månen inn i Tyren, som elsker å nyte livet. Kanskje kan du strekke denne helgen litt lenger, om du byr på god mat og drikke også denne dagen – enten det er familien, venner eller kjæresten du skjemmer litt ekstra bort.

God helg!