FULLMÅNETILBUD

Astrologi er som kart og kompass, et spennende verktøy å jobbe med!

Den astrologiske tolkningen av et PERSONLIG horoskop, gir verdifull innsikt om hva du som menneske bærer på av ressurser og utfordringer i livet. Det kan gi påfyll og inspirasjon til å forstå deg selv bedre.

Vi gir personlig veiledning om du ønsker det, da går vi inn og ser på hva som rører seg i horoskopet ditt i denne perioden.

Du kan også bestille et personlig horoskop, satt opp utfra fødselstidspunktet ditt, noe som kan bli en spesiell GAVE til deg selv eller andre. Da kan du lese i fred og ro, og får tid til å la det synke inn. Disse horoskopene er delt opp i ulike temaer, med 10 – 40 sider (avhengig av type horoskop) lettlest og informativt innhold!

 

ÅRSHOROSKOP (Solar Return)  kr 700,- Fullmånetilbud til 1. oktober: kr 400,-

Hver fødselsdag, når Solen i horoskopet står på nøyaktig samme sted som i fødselshoroskopet, kan vi sette opp et årshoroskop. Dette forteller hvilke temaer som kommer inn i livet det aktuelle året. Her kan du få hjelp til å ta viktige avgjørelser, på de ulike områdene. Virkningen starter ca 3 mnd før fødselsdagen, slik at det alltid vil være en overlappingsperiode mellom det gamle og det nye året.

 

 

Bestilling sendes til epost: post@gunn-irene.no

Forhåndsbetaling til kontonummer 1214.08.85736
eller VIPPS til 587663 (Gunn-Irene Nicolaisen). Ved bruk av VIPPS, tilkommer det et gebyr på kr 45,-

For å kunne sette opp ditt horoskop trenger vi navn, fødselsdato, klokkeslett og fødested. 

Horoskopene sendes på mail, eller kan sendes pr. post mot et tillegg i prisen på kr 250,-