AKTUELLE TILBUD

Astrologi er som kart og kompass, et spennende verktøy å jobbe med!

Den astrologiske tolkningen av et PERSONLIG horoskop, gir verdifull innsikt om hva du som menneske bærer på av ressurser og utfordringer i livet. Det kan gi påfyll og inspirasjon til å forstå deg selv bedre.

Vi gir personlig veiledning om du ønsker det, da går vi inn og ser på hva som rører seg i horoskopet ditt i denne perioden.

Du kan også bestille et personlig horoskop, satt opp utfra fødselstidspunktet ditt, noe som kan bli en spesiell GAVE til deg selv eller andre. Da kan du lese i fred og ro, og får tid til å la det synke inn. Disse horoskopene er delt opp i ulike temaer, med 10 – 40 sider (avhengig av type horoskop) lettlest og informativt innhold! Et horoskop gir deg også en god innføring i astrologi, så samtidig med at du blir bedre kjent med deg selv, lærer du også et spennende verktøy. 

 

Stjerneklart har KJÆRLIGHETSHOROSKOP som nymånetilbud, frem til fullmånen 27. april. I denne perioden koster det kr 500,- (normalpris er kr 800,- ), for en skriftlig rapport.

KJÆRLIGHETSHOROSKOP  kr 500,-

Fordi nymånen bl a handler om å finne ut sannheten om hvem du er, kan det være fint å få innsikt om hvem du er i forholdet ditt, dersom du er i et forhold. «Kjærlighetshoroskopet» viser samspillet mellom deg og din partner, hvordan dere opplever hverandre og hvordan forholdet oppleves sett fra hver enkelt sitt ståsted. Hvor spiller dere hverandre gode? Hva er styrken i forholdet? Hva trenger dere å jobbe med for å forsterke båndene? Det viser også hva du søker hos en partner.

For å sette opp dette horoskopet, trenger vi å vite dato/år/klokkeslett dere begge er født, og også fødestedet for begge to.

 

NYHET!

SJELEVENNER – INTRODUKSJONSTILBUD ut april: kr 500,- (kr 700,-)

«Relasjoner er et hellig ritual, som bringer oss i nær kontakt med sannheten i vårt eget hjerte og vår sjels flyktighet. Sanne relasjoner kan ikke arrangeres, forstås eller velges. Ethvert forsøk på å kontrollere en relasjon, hindrer sjelens strøm. Det beste vi kan gjøre er å gå inn i dets mysterium, engasjere oss i dets paradokser og kjenne oss selv godt nok til å være i relasjonen uansett hva det måtte medføre. (…..) Hva trenger din sjel gjennom disse relasjonene? Hvilket mønster veves inn i dine nære relasjoners natur?»

Dette horoskopet gir deg et dypt innblikk i hva det betyr for deg å elske; å være en bror, søster, venn, kollega, partner og kjæreste til andre. Vår evne til tilknytning dannes i barndommen. De færreste kommer gjennom de tidligste årene uten skrubbsår. Hvilke emosjonelle mønstre bærer du med deg? Hvilke forventninger har du til relasjoner? Det er viktig å kjenne egne behov, så vi ikke ubevisst forventer at andre skal fylle dem. Mange forhold kunne vært sunnere, om ikke partene hadde gått med forventninger den andre ikke har mulighet til å fylle. Dette gjelder ikke bare i kjæresteforhold, men til alle mennesker rundt oss.

Horoskopet «Sjelevenner», går i dybden på plasseringen av Månen (emosjoner, instinktive reaksjoner og ditt ubevisste jeg), Merkur (kommunikasjon), Venus (verdien du legger i relasjoner), Mars (lidenskap, begjær, hvordan du håndterer konflikter og hvordan din livskraft på en naturlig måte søker utfoldelse), Nordnoden (sjelens vei) og områdene for tidlig barndom/søsken (3. hus), oppvekst i hjem og familie (4. hus), alle typer relasjoner (7. hus) og vennskap/sosialt liv (11. hus).

Horoskopet er på 25 – 35 sider, og gir en dybdeforståelse av hvem du er.

 

For å bestille horoskop, send en epost til: post@stjerneklart.com

 

Forhåndsbetaling til kontonummer 1214.08.85736
eller VIPPS til 587663 (Gunn-Irene Nicolaisen). Ved bruk av VIPPS, tilkommer det et gebyr på kr 45,-

Horoskopene sendes på mail, eller kan sendes pr. post mot et tillegg i prisen på kr 250,-