FULLMÅNETILBUD

Astrologi er som kart og kompass, et spennende verktøy å jobbe med!

Den astrologiske tolkningen av et PERSONLIG horoskop, gir verdifull innsikt om hva du som menneske bærer på av ressurser og utfordringer i livet. Det kan gi påfyll og inspirasjon til å forstå deg selv bedre.

Vi gir personlig veiledning om du ønsker det, da går vi inn og ser på hva som rører seg i horoskopet ditt i denne perioden.

Du kan også bestille et personlig horoskop, satt opp utfra fødselstidspunktet ditt, noe som kan bli en spesiell GAVE til deg selv eller andre. Da kan du lese i fred og ro, og får tid til å la det synke inn. Disse horoskopene er delt opp i ulike temaer, med 10 – 40 sider (avhengig av type horoskop) lettlest og informativt innhold!

 

KARMISK HOROSKOP kr 500,-  Fullmånetilbud til 3. august: kr 250,- (kun på norsk) 

Horoskopet viser hva slags karma og erfaringer du har med deg fra tidligere inkarnasjoner, og hvilke intensjoner din sjel har i dette livet. Det tar for seg egenskaper du trenger å utvikle, problemer som må løses, og service som må ytes. Horoskopet er et sjel til sjel møte med deg selv.

NB! På grunn av ferieavvikling vil horoskop som bestilles i perioden 5.-12. juli bli sendt den enkelte på mail f.o.m mandag 13. juli.

Bestilling sendes til epost: kristinmegeland@gmail.com

Forhåndsbetaling til kontonummer 1214.08.85736
eller VIPPS til 587663 (Gunn-Irene Nicolaisen)

For å kunne sette opp ditt horoskop trenger vi navn, fødselsdato, klokkeslett og fødested. 

Horoskopene sendes på mail, eller kan sendes pr. post mot et tillegg i prisen på kr 250,-