Horoskop

Astrologi er som kart og kompass, et spennende verktøy å jobbe med!

Den astrologiske tolkningen av et PERSONLIG horoskop, gir verdifull innsikt om hva du som menneske bærer på av ressurser og utfordringer i livet. Det kan gi påfyll og inspirasjon til å forstå deg selv bedre.

Vi gir personlig veiledning om du ønsker det, da går vi inn og ser på hva som rører seg i horoskopet ditt i denne perioden.

Du kan også bestille et personlig horoskop, satt opp utfra fødselstidspunktet ditt, noe som kan bli en spesiell GAVE til deg selv eller andre. Da kan du lese i fred og ro, og får tid til å la det synke inn. Disse horoskopene er delt opp i ulike temaer, med 10 – 40 sider (avhengig av type horoskop) lettlest og informativt innhold!

Et horoskop gir deg også en god innføring i astrologi, så samtidig med at du blir bedre kjent med deg selv, lærer du også et spennende verktøy. 

Personlige horoskop du kan velge mellom:

 

FOR TILBUD PÅ HOROSKOP: SE SIDEN FOR AKTUELLE TILBUD! 

 

SJELEVENNER –  kr 700,-   

«Relasjoner er et hellig ritual, som bringer oss i nær kontakt med sannheten i vårt eget hjerte og vår sjels flyktighet. Sanne relasjoner kan ikke arrangeres, forstås eller velges. Ethvert forsøk på å kontrollere en relasjon, hindrer sjelens strøm. Det beste vi kan gjøre er å gå inn i dets mysterium, engasjere oss i dets paradokser og kjenne oss selv godt nok til å være i relasjonen uansett hva det måtte medføre. (…..) Hva trenger din sjel gjennom disse relasjonene? Hvilket mønster veves inn i dine nære relasjoners natur?»

Dette horoskopet gir deg et dypt innblikk i hva det betyr for deg å elske; å være en bror, søster, venn, kollega, partner og kjæreste til andre. Vår evne til tilknytning dannes i barndommen. De færreste kommer gjennom de tidligste årene uten skrubbsår. Hvilke emosjonelle mønstre bærer du med deg? Hvilke forventninger har du til relasjoner? Det er viktig å kjenne egne behov, så vi ikke ubevisst forventer at andre skal fylle dem. Mange forhold kunne vært sunnere, om ikke partene hadde gått med forventninger den andre ikke har mulighet til å fylle. Dette gjelder ikke bare i kjæresteforhold, men til alle mennesker rundt oss.

Horoskopet «Sjelevenner», går i dybden på plasseringen av Månen (emosjoner, instinktive reaksjoner og ditt ubevisste jeg), Merkur (kommunikasjon), Venus (verdien du legger i relasjoner), Mars (lidenskap, begjær, hvordan du håndterer konflikter og hvordan din livskraft på en naturlig måte søker utfoldelse), Nordnoden (sjelens vei) og områdene for tidlig barndom/søsken (3. hus), oppvekst i hjem og familie (4. hus), alle typer relasjoner (7. hus) og vennskap/sosialt liv (11. hus).

Horoskopet er på 25 – 35 sider, og gir en dybdeforståelse av hvem du er.

 

ENGLEHOROSKOP KR 700,-  

Et fødselshoroskop inneholder veldig mye informasjon, og kan tolkes fra flere utgangspunkt og med ulike vinklinger. Dette horoskopet tar deg med inn i englenes verden, og forteller hvilke engler som er rundt deg med utgangspunkt i ditt unike fødselsøyeblikk! Det inneholder også forslag til øvelser og meditasjoner, ut fra horoskopet og dets innhold. I denne rapporten beskrives

  • Dine sterkeste engleforbindelser
  • Engler i dagliglivet
  • Samspillet mellom deg og «dine» engler

Rapporten inneholder også bl a en oversikt over hvilke engler som kobles til de ulike tegnene, planetene, himmelretningene og årstidene.

 

FØDSELSHOROSKOP  KR 500,- 

Viser hvem du er sett fra et astrologisk perspektiv, din innstilling til livet, mentale interesser og ressurser, hvordan du når dine mål, hvor du er kreativ, unik og ambisiøs eller kanskje ustabil.

 

KARMISK HOROSKOP  Kr 500,- (kun på norsk) 

Det karmiske horoskopet viser hva slags karma og erfaringer du har med deg fra tidligere inkarnasjoner, og hvilke intensjoner sjelen din har i dette livet. Det tar for seg egenskaper som må utvikles, problemer som må løses og service som må ytes. Et sjelemøte med deg selv. Karma er ikke straff, men læring. Når du har forstått en situasjon og lært det du skal, så oppløses også karmaen!

 

RESSURSHOROSKOP  kr 500,-  (kun på norsk)  

Horoskopet er en analyse med fokus på din personlighet, styrke, kreativitet og talenter. Her får du også oversikt over ditt ubrukte potensiale. Det viser også hvilke hemninger du trenger å jobbe med for å oppnå suksess, samt hvilken evne du har til å skape ressurser og tjene penger. Et horoskop både for den som skal velge yrke eller retning i livet, eller ønsker å endre kursen!

 

KJÆRLIGHETSHOROSKOP  kr 800,-  (kun på norsk) 

Viser samspillet mellom deg og din partner, hvordan dere opplever hverandre og hvordan forholdet oppleves sett fra hver enkelt sitt ståsted. Det viser også hva du søker hos en partner.

 

RELASJONSHOROSKOP mellom to personer  kr 500,-  

Viser samspillet mellom deg og eventuelt venn, arbeidskollega eller samarbeidspartner. Hvor samarbeider dere best, og hvor ligger ulikhetene som kan skape utfordringer man må være oppmerksom på.

 

COMPOSITE/PAR-HOROSKOP kr 600,-  (Fås både på engelsk og norsk) 

Composite-horoskopet er to horoskop slått sammen, og skiller seg fra relasjonshoroskopet som sammenlikner to horoskop. Det viser et felleshoroskop for to mennesker. Composite kan brukes som f eks horoskop for et parforhold, kollegialt forhold, forhold mellom familiemedlemmer, venner osv. Her får du innsikt i hva slags forhold du og den andre skaper sammen.

 

HOROSKOP FOR KROPP OG SJEL kr 800,- (kun på engelsk)  
Hvert av de 12 stjernetegnene styrer ulike deler av hele den fysiske kroppen. Fra Væren som styrer hodet til Fiskene som har føttene som hovedfokus. Ut fra tegnene og planetene, kan vi få en forståelse av hvor det kan oppstå ubalanser, som kan manifestere seg i mulig fysisk sykdom. Neglisjerer du et område i livet, mentalt eller sjelelig, kan det gi seg utslag i det fysiske. I denne rapporten får du et dybdeperspektiv på hva du bør ta ekstra hensyn til, for å ha det best mulig og unngå ubalanser i det fysiske. Rapporten er personlig og på inntil 60 sider. Den gir forslag til hvilke remedier som kan skape balanse på det aktuelle området for akkurat deg. Utgangspunktet er fødselshoroskopet, så vi trenger fødselsdato, klokkeslett og stedet du er født for å utarbeide rapporten.

Vi gjør oppmerksom på at fysisk og psykisk sykdom skal behandles hos lege.

 

For å kunne sette opp ditt horoskop trenger vi navn, fødselsdato, klokkeslett og fødested. Til kjærlighetshoroskop / relasjonshoroskop trenger vi samme opplysninger på personen du vil ses i forhold til.

 

For bestilling, send en epost til:

post@stjerneklart.com 

 

Horoskopene sendes på mail, eller kan sendes pr. post mot et tillegg i prisen på kr 250,- 

Forhåndsbetaling til kontonummer 1214.08.85736
eller VIPPS til 587663 (Gunn-Irene Nicolaisen). Ved bruk av VIPPS tilkommer det et gebyr på kr 45,-