KURS/UNDERVISNING

LÆR ASTROLOGI ENKELT – TRINN FOR TRINN PÅ NETTET!

Astrologi betyr «stjernespråk», og er et mange tusen år gammelt system. Et horoskop forteller både om fortiden, nåtiden og hvordan fremtiden kan se ut. Den belyser mønstre vi har, og hvordan vi kan endre dem dersom de ikke er til vårt beste.

De fleste er inneforstått med at månefasene påvirker oss, og mange opplever forandringer i følelseslivet eller med nattesøvnen når det f eks er fullmåne. På samme måte påvirker også de andre planetene. Det er også mange som har fått med seg at det kan oppstå forvirring rundt kommunikasjon, når Merkur går retrograd. Men hva står Merkur for? Og hva vil det si at en planet går retrograd? Hvor ofte skjer det?

I Stjerneklart har vi utarbeidet et grunnleggende kurs – «Grunnkurs i astrologi» –  hvor du får en trinn-for-trinn innføring i denne spennende verden.

Kurset er nettbasert, og du følger hele veien ditt eget tempo. Ved kursstart får du tilsendt ditt eget fødselshoroskop (kart), som du jobber aktivt med hele kursperioden. Kurset består av 8 moduler:

  • Stjernetegnene
  • Husene, elementene, kvalitetene
  • Planetene
  • Retrograde planeter
  • Aspekter
  • Transitter
  • Tolkning
  • Eget horoskop

Du får tilsendt en modul av gangen, og sender oss svar på noen enkle spørsmål i hver modul, før du får neste modul tilsendt. Inkludert i kursprisen er personlig oppfølging, som avtales ved behov. Etter fullført kurs, mottar du kursbevis og en skriftlig minitolkning av fødselshoroskopet ditt.

Pris er normalt kr 2.500,- for dette grunnkurset – men I HELE HØSTFERIEN, frem til mandag 18. oktober – koster «Grunnkurs i astrologi» kr 2.250,- alt inkludert! 

**********************

Etter Grunnkurset har vi påbyggingskurs med mange temaer, hvor vi går mer i dybden. Har du grunnleggende astrologisk kompetanse, så ta kontakt om du er interessert i et av disse. Vi har også startet opp igjen med fysiske kurs.

Ønsker du mer informasjon, eller vil melde deg på kurs, send en mail til

post@stjerneklart.com

 

 

 

Photo by Liana Mikah on Unsplash