KURS/UNDERVISNING

LÆR ASTROLOGI ENKELT – TRINN FOR TRINN PÅ NETTET!

Astrologi betyr «stjernespråk», og er et mange tusen år gammelt system. Ut fra øyeblikket vi fødes inn i tiden, setter vi opp det individuelle fødselshoroskopet. Et horoskop forteller både om fortiden, nåtiden og hvordan fremtiden kan se ut. Det gir innsikt i våre grunnleggende ferdigheter, talenter og områder vi må jobbe med – og hvilken vei vi har kommet for å vandre som sjel. Astrologien tidfester også når ulike deler av horoskopet er aktivt, derfor er det et utmerket verktøy for å kunne bruke energien mest mulig effektivt.

 

At månefasene påvirker oss er de fleste enige i. Mange opplever forandringer i følelseslivet eller med nattesøvnen når det f eks er fullmåne. På samme måte påvirker også de andre planetene. Flere og flere har blitt oppmerksommet på at det kan oppstå forvirring rundt kommunikasjon, når Merkur går retrograd. Men hva står Merkur for? Og hva vil det si at en planet går retrograd? Hvor ofte skjer det? Alle planetene har ulike egenskaper, og de fleste av dem går i perioder retrograd.

 

I Stjerneklart har vi utarbeidet et kurs i basisen for å kunne tolke og forstå et horoskop – «Grunnkurs i astrologi». Du får en trinn-for-trinn innføring i hver av byggesteinene. Kurset er nettbasert, og du følger hele veien ditt eget tempo. Vi er opptatt av det personlige, derfor er det ditt eget fødselshoroskop som er utgangspunkt for undervisningen. Ved kursstart får du tilsendt fødselskartet ditt.

 

Kurset består av 8 moduler:

  • Stjernetegnene
  • Husene, elementene, kvalitetene
  • De 10 hovedplanetene
  • Retrograde planeter
  • Aspekter
  • Transitter
  • Tolkning
  • Eget horoskop

 

Du får tilsendt en modul av gangen, og sender oss svar på noen enkle spørsmål i hver modul, før du får neste modul tilsendt. Inkludert i kursprisen er personlig oppfølging, som avtales ved behov. Etter fullført kurs, mottar du kursbevis og en skriftlig minitolkning av fødselshoroskopet ditt.

Kurset koster kr 2.500,- alt inkludert.

Etter Grunnkurset har vi påbyggingskurs med mange temaer, hvor vi går mer i dybden. Har du grunnleggende astrologisk kompetanse tilsvarende «Grunnkurs i astrologi», så ta kontakt om du er interessert i et av disse.

 

Ønsker du mer informasjon, eller vil melde deg på kurs, send en mail til

post@stjerneklart.com

 

 

 

 

 

Photo by Liana Mikah on Unsplash