Kurs

Her legger vi ut kurs fortløpende etterhvert som datoer og tema fastsettes…

NETTBASERT GRUNNKURS I ASTROLOGI – FØLG DITT EGET TEMPO!

Lyst til å lære det grunnleggende innen astrologien? Målet med dette kurset er at du skal lære det grunnleggende for å kunne forstå et horoskop.

Astrologi er et logisk system, hvor du må kjenne puslespillbitene for å se hele bildet.

STJERNEKLARTS kurs er pedagogisk bygget opp bit for bit, og inkluderer også personlig oppfølging. Kurset består av 8 moduler med enkle oppgaver og diplom ved avsluttet kurs.

Du får en god innføring i bl a

* stjernetegnene
* husene (livsområdene)
* elementene
* planetene
* hovedaspektene

og hvordan du går frem for å tolke et horoskop. Du følger ditt eget tempo hele veien!

Pris: Kr 2.500 – det inkluderer eget horoskopkart, personlig oppfølging og en minitolkning av eget horoskop ved fullført kurs!

For mer informasjon og PÅMELDING: post@gunn-irene.no

Photo by Element5 Digital on Unsplash

 

NODEAKSEN – LIVETS RETNING

Astrologien gir oss kart og kompass for livet. Fødselshoroskopet er kartet, mens nodeaksen (måneknutene) blir kalt kompasset. Nodene er ikke planeter, men punkter. Sørnoden viser oss hva vi kommer med av informasjon, og hva sjelen vår kan og kjenner godt. Her finner vi også mønstrene som vi ofte blir sittende fast i, og som gjør at vi kanskje ikke kommer videre i livet.

Nordnoden er målet, og representerer det stikk motsatte av sørnoden – altså alt vi ikke kan. Dit blir vi bedt om å strekke oss, og der ligger frigjøringen fra mønstre som ikke lenger gavner oss. Sjelen er ikke kommet for å repetere alt den kan, men for å lære helt nye ting. Når vi kommer frem til visdommen i livet (nordnoden), blir alt vi kan (sørnoden) til gullet vårt. Å komme i «mål», betyr altså ikke at vi skal gi slipp på det vi har lært tidligere, men bruke det på en konstruktiv måte.

Denne workshopen tar for seg nodeaksens betydning gjennom alle tegn og hus, og vi kommer som alltid til å jobbe med deltakernes personlige fødselshoroskop.

TID: Søndag 13. oktober 2019 kl 10.30 – 17.30
STED: Flerbrukshuset i Rygge, Stasjonsvn 1
PRIS: Kr 1.100 inkludert kompendium

Dersom du også deltar på kurset om CHIRON og LYKKEPUNKTET lørdag 12. oktober, er prisen kr 2.000 for hele helgen.

PÅMELDING: post@gunn-irene.no innen torsdag 10. oktober kl 18 Velkommen!

Kurset holdes av Stjerneklart, ved astrologene Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland.

Velkommen!

 

WORKSHOP OM CHIRON OG LYKKEPUNKTET

Chiron kom til syne på stjernehimmelen i 1977. Det sies at dette er tiden hvor alle har muligheten til å få tak i egen spiritualitet. Chiron er den sårede healer, som klarte å hjelpe alle andre enn seg selv. I horoskopet, viser Chiron til det vi kan kalle et livssår. Inntil vi har fått en bevissthet rundt hva dette dreier seg om for hver enkelt, vil vi muligens alltid gå rundt og kjenne på noe som er vanskelig. Vi skjønner kanskje ikke en gang hva det dreier seg om. Å bli kjent med Chiron i eget horoskop (tegn og hus), gjør at vi kan begynne prosessen med å åpne og tømme det. Når såret er tømt, blir livet friere, og vi kan gjøre våre valg ut fra et annet ståsted i oss selv. Vi velger uten frykt for å bli «avslørt».

I horoskopet har vi også noe som kalles Lykkepunktet. Dette er ditt horoskops harmonipunkt, og kanskje et av de mest spennende og mystiske områdene innenfor astrologien. Her ligger vår styrke, og de gode sidene i oss som vi vet vi har – det vi strekker oss mot – men av ulike årsaker holder tilbake og ikke våger å leve ut. Vi ser på konsekvensene ved ikke å våge dette. Hva og hvem ville vi vært dersom vi hadde våget å ta sjansen?

De fleste av oss stopper opp før vi kommer dit, fordi det krever at vi gjør en ryddejobb med tanke på de utfordringene vi har. Vi prøver å bli fornøyde med tilværelsen slik den er, til tross for at vi innerst inne VET at vi har et potensiale for så mye mer. Utfordringen blir å tro at vi kan få det til. Så hvilket potensiale forteller horoskopet at vi har? Det sies at Lykkepunktet er uløselig knyttet til karmaloven.

Som vanlig jobber vi med den enkeltes horoskop, slik at alle får en forståelse av både Chiron og Lykkepunktet i eget liv.

TID: Lørdag 12. OKTOBER kl 10.30 – 17.30

STED: Flerbrukshuset i Rygge, Stasjonsvn 1
PRIS: Kr 1.100 inkludert kompendium

Dersom du også deltar på kurset om NODEAKSEN søndag 13. oktober, er prisen kr 2.000 for hele helgen.

PÅMELDING: post@gunn-irene.no
innen torsdag 10. oktober kl 18

Kurset holdes av Stjerneklart, ved astrologene Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland.

 

(OBS! påmelding via MAIL, se lenger ned for informasjon)

Astrologisk helgekurs om MÅNEN

Månen er planeten som vi nok har det sterkeste forholdet til i det daglige. I horoskopet representerer Månen den ubevisste delen av oss, og viser bl a til hvordan du reagerer følelsesmessig på en situasjon, hvordan du tar vare på deg selv og forholdet til mor/kvinner.

Til alle tider, har Månens faser blitt vektlagt. Det heter at alt du vil skal vokse, bør startes mellom nymåne og fullmåne – og alt du vil avslutte bør igangsettes mellom fullmåne og nymåne. Mange er ekstra følsomme når det er fullmåne, og kan ha problemer med å sove. Er det i tillegg en eklipse (formørkelse), vil påvirkningen være enda sterkere. Men det er flere månefaser å være oppmerksomme på, i tillegg til disse mere kjente!

I horoskopet vil Månen ha berørt alle planeter og punkter i løpet av 28 dager, før den begynner en ny runde. Hvordan påvirker det deg, i ditt fødselshoroskop?

På dette helgekurset skal vi jobbe med

– Månens faser
– Månen i de ulike stjernetegnene
– Månen i horoskopets hus (livsområder)
– Månen og dens forhold til de andre planetene
– Eklipser og deres betydning
– Fullmåne og nymåne i de ulike tegnene

Du vil også lære hvordan du skriver en MÅNEDAGBOK, for best mulig å bruke de ulike månefasene, i ditt personlige liv.

I den grad tiden tillater det, jobber vi med den enkeltes horoskop i løpet av helgen.

Tid: Lørdag 2. – søndag 3. mars 2019
KL: 10.30 – 17.30 begge dager

Sted: Flerbrukshuset i Rygge (Rygge togstasjon)
Pris: kr 2.300 for hele helgen, inkludert KOMPENDIUM

PÅMELDING/eventuelle spørsmål: post@gunn-irene.no

Kursholdere:

Astrologene Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland. Vi har jobbet med astrologi over flere tiår, og har solid erfaring med både undervisning, tolkning og klientarbeide. Se forøvrig

Velkommen til oss!

 

GRUNNKURS I ASTROLOGI 2. – 3. februar i Rygge

(OBS! Påmelding via MAIL, se lenger ned for mer informasjon)
Lyst til å lære astrologi fra bunnen av?

Vi fødes den dagen og den timen, når stjernehimmelen er i matematisk harmoni med vår individuelle karma. Resultatet er et utfordrene portrett av et fødselshoroskop, som avslører en uforanderlig fortid, men som også viser oss sannsynlige resultater i fremtiden. Ved å bli kjent med ditt eget horoskop, blir du kjent med deg selv i dybden. Ved å kjenne deg selv bedre, blir det lettere å ta gode valg for fremtiden. Horoskopet viser deg hvor du kommer fra, og hvilke verktøy du har med deg for å skape livet slik du ønsker det!

Stadig flere får øynene opp for hvilket spennende verktøy astrologi er, og vi setter opp et nytt grunnkurs første helg i februar. På kurset får du en innføring i

– Stjernetegnene (zodiaken)
– Planetene (også retrograde bevegelser)
– Aspekter (hvordan planetene «kommuniserer» sammen)
– Husene (livsområdene)
– Elementene (ild, jord, luft, vann)
– Kvalitetene (ledene, fast, bevegelig)
– Transitter (planetenes forflyttninger)
– Ephemeridene (planettabellen)
– Prinsippene for horoskoptolkning

Med andre ord, vil du i løpet av helgen kunne forstå prinippene for et horoskop. Vi bygger videre på dette kontinuerlig, gjennom tolkningskvelder og workshoper.

Alle deltakere får ved kursstart utdelt eget fødselshoroskop, samt et kompendium med alt vi går gjennom på kurset.

I den grad tiden tillater det, jobber vi også med den enkeltes horoskop i løpet av helgen.

Ingen forkunnskaper nødvendig!

TID: Lørdag 2. – søndag 3. februar 2019
KL: 10.30 – 17.30 begge dager
STED: Flerbrukshuset i Rygge (ligger på Rygge togstasjon)
PRIS: Kr 2.500 inkl eget horoskop og kompendium

Har du tatt dette kurset tidligere og ønsker å repetere, koster dette kr 1.250. Ta med kompendiet fra forrige grunnkurs.

PÅMELDING/eventuelle spørsmål: post@gunn-irene.no

Kursholdere: Astrologene Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland. Vi har jobbet med astrologi over flere tiår, og har solid erfaring med både undervisning, tolkning og klientarbeide.

Velkommen til oss!