NYMÅNE I LØVEN – TID FOR Å TA SEG SELV PÅ ALVOR

TORSDAG 1. AUGUST kl 05.12, er det igjen mulighet for en ny start. Solen og Månen står sammen på 8 gr 37 i Løven. Det er ikke uten grunn, at vi har uttrykket «festløve». Som et utgangspunkt, er mennesker født i Løvens tegn svært sosiale, og de liker å være synlige og få applaus. De er rause, kreative og lekne. Stjernetegnet Løven styrer vitaliteten vår generelt, og hjertet spesielt. Denne nymånen har imidlertid en dybde i seg, som Løven ikke umiddelbart er så glad i – og kanskje er det på tide med et ordentlig løvebrøl…

KJÆRLIGHETSPLANETEN VENUS står nå sammen med Solen og Månen. De tre har også en god forbindelse til Chiron, den sårede healer. Har du opplevd hjertesorg den siste tiden, så kan det bli bedre nå dersom du våger å erkjenne dine egne følelser i dypet. Det er en mulighet for at du plutselig innser at den du sørger over ikke var som du trodde likevel, og denne innsikten slipper deg fri. Fordi Uranus står i et spenningsaspekt til nymånen, kan innsikt komme som lyn fra klar himmel. Det kan også ha motsatt effekt. Den du trodde ikke var noe for deg, ser du plutselig i et nytt lys. Er du singel kan du ut av det blå møte noen nå. . Det gjelder å handle, alle frø som såes i dagene etter en nymåne bærer velvillig frukter.

PARFORHOLD ER OGSÅ denne gangen på dagsorden, Juno og Mars står sammen – også de i Løven i aspekt til Jupiter i Skytten. Alt Jupiter kommer i kontakt med, blir forstørret. Er parforholdet godt, kan det bli mange gode dager fremover. Er det utfordringer, kan disse bli forsterket. Det handler om å finne sannheten, og våge og gå i dypet. Dette understrekes av at både Saturn og Pluto er med i bildet. Det som dere ikke har våget å snakke om, kan komme på bordet de neste ukene. Kanskje må nye grenser trekkes opp, eller forholdet finne en ny form. Om alt er prøvd uten et tilfredsstillende resultat, kan det være tid for avslutning. Hold hodet kaldt og hjertet varmt, så er muligheten der for et dypere og nærere forhold, om det er det du ønsker.

KOMMUNIKASJONSPLANETEN MERKUR har gått retrograd de siste ukene, og mange har opplevd misforståelser rundt alt som har med kommunikasjon å gjøre. Dagen etter nymånen, snur Merkur igjen og kommunikasjonen letter. Det vil likevel ta noen dager før det er «business as usual». Spesielt fredag og i helgen, kan vi oppleve forsinkelser.

ØKONOMI, PENGER OG VERDIER er alle temaer som i tillegg til kjærligheten styres av Venus. Nymånen kan skape forandringer på disse områdene, men det trenger ikke nødvendigvis være negative sådane. Med Uranus nå godt inne i Tyren, har vi allerede begynt å merke endringer i alt som har med verdier å gjøre. Børsene har vært ustabile, kontanter oppe til diskusjon og vårt verdisyn under lupen. Tyren handler bl a om jorden, og i videste forstand jordkloden. Den enkelte av oss tror kanskje vi ikke har noen direkte påvirkningskraft i den store sammenheng, men alt vi gjør påvirker. Ord er energi, og og hvordan vi kommuniserer påvirker både oss selv og de rundt oss. Sett en intensjon for denne nymånen, om å ta deg selv på alvor. På den måten tar du også de rundt deg på alvor. Menneske for menneske, kan vi skape store forandringer for hverandre, naturen og kloden vi lever på. Løven tar seg selv på høyeste alvor, og når jobben er gjort er det tid for feiring.

God nymåne!

Følg oss gjerne på hjemmesiden vår www.stjerneklart.com, der finner du alltid det aktuelle månetilbudet!

Photo by Ivan Diaz on Unsplash