FULLMÅNE I VANNMANNEN – VÅG Å KJENNE PÅ KRAFTEN DIN

TORSDAG 15. AUGUST kl 14.28 er det fullmåne med Solen og Månen 22 gr 24 i henholdsvis Løve og Vannmann.

Denne fullmånen er kraftfull, og du kan kjenne at både viljen og meningene dine er sterkere enn vanlig. Trangen til at det må skje noe, gjør deg mer aktiv og kreativ. Under denne fullmånen kan du også kjenne på et sterkt behov for nærhet, omsorg og kjærlighet. Venner, familie, og/eller livspartner, kan bli ekstra viktig for deg.

LØVEN styrer hjertet, og kan være både raus og varm, med et ønske om å være til nytte for andre. Samtidig er Løven flink til å fremme sine egne interesser.

VANNMANNEN derimot kan være litt urban og frihetssøkende, og like å gå egne veier. Den kan av den grunn ha vanskeligheter med å ta i mot nettopp nærhet og varme.

Ikke bli overrasket om du under denne fullmånen kjenner på en indre konflikt mellom dine ubevisste følelsesmessige behov for å kunne følge dine egne impulser, og behovet for nærhet og tilhørighet med andre.

BÅDE KJÆRLIGHETSPLANETEN VENUS OG HANDLEKRAFTIGE MARS, er for tiden i kraftfulle Løvens tegn. Det er duket for fest! Energien er sterk og kraftfull. Enten du velger å feire fullmånen på egenhånd eller sammen med andre, så overrask gjerne deg selv med noe som gir deg energi og løfter deg opp. Et godt tips kan være å bruke Løvekraften til å manifestere det du virkelig ønsker å endre på i livet ditt. Ikke undervurder kraften som ligger i en manifestasjon. Løve-energien har motet, Vannmann-energien evner å tenke nytt.

Vi må i skrivende stund, ikke glemme at livet også har gitt oss noen utfordringer de siste ukene og månedene, som ikke bare har vært behagelige.

SATURN, SYDNODEN OG PLUTO står fortsatt sammen på stjernehimmelen, og sørger for at vi må forholde oss til våre gamle erfaringer fra fortiden. Alle tre går nå retrograde, hvilket betyr ekstra tid til å se nærmere på hvilke av våre «sannheter» om oss selv og livet, som er funksjonelle og hvilke som har gått ut på dato.  Uranus i Tyren hjelper oss til å slå sprekker i murene, og slippe til nye tanker og nye oppdagelser om hvem vi er nå. Det er tid for å gi slipp på mye av det gamle, og oppgradere og fornye oss selv. Er du der hvor du ser at gamle påvirkninger plutselig ikke betyr noe lenger? Kjenn på hvilken frihet dette gir deg.

TIDEN ER DER NÅ hvor du kan stake ut din egen kurs i livet. Bruk Løvens mot og handlekraft. Er det nødvendig, så brøl gjerne hvis du har problemer med å høre din egen indre stemme. Vi kan være tunghørte noen ganger. Husk å være snill mot deg selv.

SOM I ALT ANNET er det viktig og ikke skape drama. Undertrykte følelser kan komme til overflaten, og behovet for å både markere deg og bli sett og hørt, kan være fremtredende. Det hjelper sjelden å rope og skrike til andre for å bli hørt. Kjenner du derimot på Løvens indre styrke og egenautoritet, får du andre til å lytte til det du har å si.

 

I STJERNEKLART HAR VI SETT PÅ hva denne fullmånen belyser for det enkelte tegnet. For å vite nøyaktig hvordan dette berører den enkelte, må det utarbeides et fødselshoroskop.

VÆREN
Din bevissthet rettes nå mot hva du skal gjøre for å få mer glede inn i livet ditt. Kreativitet og skaperkraft, ditt sosiale liv, og behovet for mer overskudd i hverdagen, settes under lupen. Istedenfor følelsen av å måtte gjøre alt alene hvis det skal skje noe, kommer innsikten over å ha evnen til og sette i gang det som skaper fellesskap med andre. Du er inne i en kreativ periode, bruk den godt!

Et godt råd er å ikke undervurdere deg selv. Du kan hvis du vil.

TYREN
Ditt fokus rettes nå mot hva du trenger for å skape en trygg base i livet ditt. Endringene skjer ikke lenger bare i ditt indre, det manifesterer seg også i det ytre. Du lytter ekstra godt innover for å finne svar. Hjemmet ditt er viktig under denne fullmånen. Du kjenner du trenger et sted å kunne trekke deg tilbake til for å slappe av. Livskvalitet er et tema nå. Trivsel på jobben er også viktig.

Et godt råd er å meditere og kjenne på hvilke verdier du skal ha med videre.

TVILLINGENE
Din verden rettes nå mot behovet for å forstå ting på et dypere plan. Kunnskap og innsikt innenfor viktige interesseområder, er i fokus. Du ønsker å utvide horisonten, og du forsøker å knytte tettere kontakt med den åndelige og spirituelle verden. Å lære er viktig for en Tvilling, men under denne fullmånen er behovet for å forstå ting under overflaten ekstra viktig.

Et godt råd er å snakke med andre, samtidig som du lytter innover etter din egen sannhet.

KREPSEN
Dine indre og ytre verdier er i fokus under denne fullmånen. Du er handlekraftig, kreativ, og bruker dine ressurser til å skape og oppnå resultater. Du krever mye av deg selv, og har evnen til å kunne lykkes i det du holder på med. Du kan bli utfordret av noen som står deg nær, og føle at du kun har deg selv å stole på. Vær tålmodig, og bruk tid på å finne ut hva som rører seg under overflaten.

Et godt råd er å kjenne på hva som er godt nok for deg selv, ikke bare for alle andre.

LØVEN
Ditt fokus rettes nå mot livskraften i livet ditt. Hva gjør DEG lykkelig, hvor sterk er flammen som brenner i ditt indre? Relasjoner er også viktige for deg. Du er handlekraftig under denne fullmånen, og får unna mye arbeid som har ligget og ventet en stund. Tenk nytt, dersom det er nødvendig. Helse, sunnhet, ernæring, samt sykdom og årsak til dette, ser ut å være temaer som opptar deg nå.

Et godt råd er å erkjenne at noen ganger må man stå litt alene, stole på seg selv og egne ressurser.

JOMFRUEN
Dine indre spirituelle ressurser er i fokus under denne fullmånen. Dersom du har jobbet med å løse opp i gamle og undertrykte skygger fra fortiden, kan ny forståelse nå gi deg en dypere åndelig innsikt. Ta deg selv på alvor, og finn ut hva du trenger for å få mer lek og glede inn i livet ditt. Kontakt med kreative mennesker er bra for deg og helsen din nå. Skap forandringer og utvid horisonten.

Et godt råd er å stole på at du er bra nok.

VEKTEN
Ditt fokus under denne fullmånen ser ut til å være gleden ved å være en del av en global verden. Hvis du tilhører en gruppe du deler felles interesser med, kan det være du bruker energi og krefter på å skape hygge og glede der. Du blir inspirert av å være sammen med andre mennesker. Samtidig kan du utfordres av enkeltmennesker. Da er det viktig å kjenne at du står støtt i deg selv.

Et godt råd er å kjenne forskjellen på og måtte stå alene, og det å evne og være trygg i å stå alene.

SKORPIONEN
Dine ressurser er i fokus under denne fullmånen. Hvis du har ambisjoner, og har staket ut din personlige kurs for kommende periode, har du både mot og styrke til å gjennomføre planene dine. Det kan i så fall bli enten lite tid eller ustabilitet på hjemmefronten, så ha dette med når du planlegger. Husk at tydelig kommunikasjon er viktig. Relasjoner kan være både forfriskende og spennende.

Et godt råd er å si ja til gledelige ting, men passe på at lommeboka ikke er altfor åpen.

SKYTTEN
Ditt fokus under denne fullmånen er å utvide horisonten, og bruke tid og krefter på det som rett og slett løfter deg opp energetisk. Med lykkeplaneten Jupiter i eget tegn, og Løveenergien i eget hus, kan mye positivt komme i din vei. Du kan være redd for å slå ut med håret, men det er ikke uvørne sjanser du skal ta nå. Økonomisk skal du være fornuftig, og sette tæring etter næring.

Et godt råd er å stole på at den kloke Skytten i deg, også kan ha begge beina godt plantet på jorden.

STEINBUKKEN
Ditt fokus er rettet mot seriøsitet og ansvar under denne fullmånen. Det kan hende det blir litt for mye ildenergi for en Steinbukk denne gangen. Det er som bremseklossene settes på, og behovet for å sjekke hva som ligger under all denne energien blir viktig. Rent psykologisk kan dette bli spennende. En åndelig og spirituell reise eller meditasjon kan gi deg dypere kontakt med deg selv på sjelsplan.

Et godt råd er å stå trygt i deg selv, selv om verden rundt har det travelt.

VANNMANNEN
Ditt fokus rettes mot relasjoner under denne fullmånen. Andre mennesker inspirerer deg, og kan hende åpner du hjemmet ditt for hyggelig samvær. Du trives med å ha mennesker rundt deg, og du kan snakke om både gleder og sorger, alt etter hva det er behov for. Karma og uforløste følelser kan bli et tema. Kommer noen emosjonelt for nært innpå deg, kan det hende du distanserer deg.

Et godt råd er å nyte gleden og frihetsfølelsen andre gir deg.

FISKENE
Ditt fokus under denne fullmånen rettes mot ditt daglige virke. Det kan hende du får noen nye ideer og tanker som påvirker den personlige kursen i livet ditt. Lytt til hva intuisjonen eller drømmene dine forsøker å fortelle deg. Helse og kosthold kan bli et tema, hvor nye rutiner og positive forandringer av vaner, kan bli resultatet. Endringer i nærmiljøet ditt kan bli en hyggelig opplevelse.

Et godt råd er å fokusere på hva som er bra for DEG, og ikke alle andre.

God fullmåne!

Photo by George Filippopoulose on unsplash