Workshop om CHIRON og LYKKEPUNKTET

Chiron kom til syne på stjernehimmelen i 1977. Det sies at dette er tiden hvor alle har muligheten til å få tak i egen spiritualitet. Chiron er den sårede healer, som klarte å hjelpe alle andre enn seg selv. I horoskopet, viser Chiron til det vi kan kalle et livssår. Inntil vi har fått en bevissthet rundt hva dette dreier seg om for hver enkelt, vil vi muligens alltid gå rundt og kjenne på noe som er vanskelig. Vi skjønner kanskje ikke en gang hva det dreier seg om. Å bli kjent med Chiron i eget horoskop (tegn og hus), gjør at vi kan begynne prosessen med å åpne og tømme det. Når såret er tømt, blir livet friere, og vi kan gjøre våre valg ut fra et annet ståsted i oss selv. Vi velger uten frykt for å bli «avslørt».

I horoskopet har vi også noe som kalles Lykkepunktet. Dette er ditt horoskops harmonipunkt, og kanskje et av de mest spennende og mystiske områdene innenfor astrologien. Her ligger vår styrke, og de gode sidene i oss som vi vet vi har – det vi strekker oss mot – men av ulike årsaker holder tilbake og ikke våger å leve ut. Vi ser på konsekvensene ved ikke å våge dette. Hva og hvem ville vi vært dersom vi hadde våget å ta sjansen?

De fleste av oss stopper opp før vi kommer dit, fordi det krever at vi gjør en ryddejobb med tanke på de utfordringene vi har. Vi prøver å bli fornøyde med tilværelsen slik den er, til tross for at vi innerst inne VET at vi har et potensiale for så mye mer. Utfordringen blir å tro at vi kan få det til. Så hvilket potensiale forteller horoskopet at vi har? Det sies at Lykkepunktet er uløselig knyttet til karmaloven.

Som vanlig jobber vi med den enkeltes horoskop, slik at alle får en forståelse av både Chiron og Lykkepunktet i eget liv.

TID: Lørdag 12. OKTOBER kl 10.30 – 17.30

STED: Flerbrukshuset i Rygge, Stasjonsvn 1
PRIS: Kr 1.100 inkludert kompendium

Dersom du også deltar på kurset om NODEAKSEN søndag 13. oktober, er prisen kr 2.000 for hele helgen.

PÅMELDING: post@gunn-irene.no
innen torsdag 10. oktober kl 18

Kurset holdes av Stjerneklart, ved astrologene Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland.