WORKSHOP: INDIVIDUELL ASTROLOGISK TOLKNING av 2020!

STJERNEKLART gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer til

WORKSHOP: INDIVIDUELL ASTROLOGISK TOLKNING av 2020!

Er dette året for gjennombrudd? Suksess? Videre jobbing? Tålmodighet? Den store kjærligheten? Jobb- eller karrierebytte? Flytting? Du vil i løpet av workshopen få en god pekepinn på hvilke områder av livet ditt som får mest fokus i 2020!

I astrologien er det flere måter å jobbe med og se hva som ligger i tiden foran oss. Denne gangen skal vi se på hvilke transitter som kommer hvor i akkurat ditt horoskop, i løpet av 2020. Vi kommer til å jobbe med bl a Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto og Chiron. Vi ser på hvilke hus (livsområder) som berøres, hva slags aspekter planetene og Chiron danner, samt hva dette betyr for akkurat deg.

Som i fjor, tar vi også et blikk på eklipsene som inntreffer i 2020, den første allerede 10. januar! Hvor eklipsene treffer og hva det betyr i livet ditt, vil du også få en forståelse av. For å være mest mulig forberedt de kommende månedene, er det greit å vite hva vi står overfor.

Vi foretar også en guidet indre reise, som forhåpentligvis vil gjøre deg bedre rustet til å møte 2020 – uansett hva året måtte romme for deg.

BEGRENSET ANTALL PLASSER!

Du kan velge om du vil delta lørdag ELLER søndag:

Tid:
Lørdag 4. januar 2020, kl 10.30 – 17.00 ELLER
Søndag 5. januar 2020 kl 10.30 – 17.00

Sted: Flerbrukshuset i Rygge
Pris: Kr 850,- for hele dagen, inkludert eget horoskop

Workshopen holdes av astrologene Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland

PÅMELDING: post@gunn-irene.no
– senest 31. desember kl 12.00

Photo by Zbynek Burival on Unsplash