LUCIA-TILBUD fra 13. til 20. desember: 50 % RABATT PÅ ALLE HOROSKOP!

Dette er en fin julegave til den som har «alt», og en julegave som gir mening. Om du ikke har fødselsdataene til den du ønsker å gi et horoskop til, så kan du bestille et GAVEKORT slik at vedkommende selv kan ta kontakt med oss for å få horoskopet sitt.

Vi tilbyr følgende horoskop:

FØDSELSHOROSKOP NÅ: KR 250 (vanlig pris kr 500)
Viser hvem du er sett fra et astrologisk perspektiv, din innstilling til livet, mentale interesser og ressurser, hvordan du når dine mål, hvor du er kreativ, unik og ambisiøs eller kanskje ustabil.

KARMISK HOROSKOP NÅ: KR 250 (vanlig pris kr 500)  (kun på norsk)
Viser hva slags karma og erfaringer du har med deg fra tidligere inkarnasjoner, og hvilke intensjoner din sjel har i dette livet. Tar for seg egenskaper som må utvikles, problemer som må løses, service som må ytes. Et sjel til sjel møte med deg selv.

RESSURSHOROSKOP NÅ: KR 250 (vanlig pris kr 500)
Horoskopet er en analyse med fokus på din personlighet, styrke, kreativitet og talenter. Her får du også oversikt over ditt ubrukte potensiale. Det viser også hvilke hemninger du trenger å jobbe med for å oppnå suksess, samt hvilken evne du har til å skape ressurser og tjene penger. Et horoskop både for den som skal velge yrke eller retning i livet, eller ønsker å endre kursen!

KJÆRLIGHETSHOROSKOP NÅ: KR 400 (vanlig pris kr 800) (kun på norsk)

Viser samspillet mellom deg og din partner, hvordan dere opplever hverandre og hvordan forholdet oppleves sett fra hver enkelt sitt ståsted. Det viser også hva du søker hos en partner.

RELASJONSHOROSKOP mellom to personer NÅ: KR 250 (vanlig pris kr 500)
Viser samspillet mellom deg og eventuelt venn, arbeidskollega eller samarbeidspartner. Hvor samarbeider dere best, og hvor ligger ulikhetene som kan skape utfordringer man må være oppmerksom på.

COMPOSITE/PAR-HOROSKOP NÅ: KR 300 (vanlig pris kr 600) (kun på engelsk)
Composite-horoskopet er to horoskop slått sammen, og skiller seg fra relasjonshoroskopet som sammenlikner to horoskop. Det viser et felleshoroskop for to mennesker. Composite kan brukes som f eks horoskop for et parforhold, kollegialt forhold, forhold mellom familiemedlemmer, venner osv. Her får du innsikt i hva slags forhold du og den andre skaper sammen.

ÅRSHOROSKOP (Solar Return) NÅ: KR 300 (vanlig pris kr 600)
Hver fødselsdag, når Solen i horoskopet står på nøyaktig samme sted som i fødselshoroskopet, kan vi sette opp et årshoroskop. Dette forteller hvilke temaer som kommer inn i livet det aktuelle året. Her kan du få hjelp til å ta viktige avgjørelser, på de ulike områdene. Virkningen starter ca 3 mnd før fødselsdagen, slik at det alltid vil være en overlappingsperiode mellom det gamle og det nye året.

HOROSKOP FOR KROPP OG SJEL NÅ: KR 400 (vanlig pris kr 800) (kun på engelsk)
Hvert av de 12 stjernetegnene styrer ulike deler av hele den fysiske kroppen. Fra Væren som styrer hodet til Fiskene som har føttene som hovedfokus. Ut fra tegnene og planetene, kan vi få en forståelse av hvor det kan oppstå ubalanser, som kan manifestere seg i mulig fysisk sykdom. Neglisjerer du et område i livet, mentalt eller sjelelig, kan det gi seg utslag i det fysiske. I denne rapporten får du et dybdeperspektiv på hva du bør ta ekstra hensyn til, for å ha det best mulig og unngå ubalanser i det fysiske. Rapporten er personlig og på inntil 60 sider. Den gir forslag til hvilke remedier som kan skape balanse på det aktuelle området for akkurat deg. Utgangspunktet er fødselshoroskopet, så vi trenger fødselsdato, klokkeslett og stedet du er født for å utarbeide rapporten.

Vi gjør oppmerksom på at fysisk og psykisk sykdom skal behandles hos lege.

For å kunne sette opp et horoskop trenger vi navn, fødselsdato, klokkeslett og fødested. Til kjærlighetshoroskop / relasjonshoroskop trenger vi samme opplysninger på personen du vil ses i forhold til.

Vil du gi bort et horoskop i gave og ikke har dataene til mottakeren, tilbyr vi GAVEKORT. Horoskopene/gavekortene sendes på mail. Horoskop kan sendes ferdig printet i posten, mot et tillegg i prisen på kr 250,-

For horoskop på norsk, send en mail til: post@gunn-irene.no
For horoskop på engelsk, send en mail til: kristinmegeland@gmail.com

Forhåndsbetaling til kontonummer 1214.08.85736
eller VIPPS til tlf 93006304 (Gunn-Irene Nicolaisen)

Photo by freestocks.org on Unsplash