GRATULERER MED DAGEN TIL ALLE FØDT I TVILLINGENE!

20. mai kl 15.50 gikk Solen inn i Tvillingenes tegn, og skal være der frem til kvelden 20. juni. Hver fødselsdag starter en ny syklus, og vi har sett på tendensene for Tvillingene de kommende 12 månedene.

SOM TVILLING ER DU livlig, utpreget sosial, nysgjerrig og rask. Tankene dine er en evig strøm av vitebegjær, og du vil gjerne vite mest mulig om alt mulig, og om alle rundt deg. Det er vanskelig å være i ro, og du har til enhver tid minst to baller i luften. Tvillingene er styrt av planeten Merkur – eller Mercury på engelsk – og du er minst like kjapp som kvikksølv. Dette gjør deg til multitasker nummer en i zodiaken. Du evner å snakke med hvem som helst, om hva som helst. Du kjenner mange, og er det noen du ikke kjenner så blir du kjent med dem. En utfordring for deg er at du noen ganger er for rask til å gjøre deg opp en mening uten å sjekke alle fakta, da er det lett å ta feil eller ombestemme seg. Men pytt, pytt – det tar du ikke så tungt. Energien til Tvillingene blir ofte sammenlignet med en sommerfugl, og du trives best på åpne og luftige steder. En deilig sommereng, en høyslette eller fjelltopp passer deg perfekt, i hvert fall om du ikke er alene!

TVILLINGENES ÅR, som startet 20. mai og varer frem til 20. mai 2021, byr på litt av hvert. Det har lenge vært et fokus på de dypere sidene i deg. Dette kan være utfordrende for deg som heller vil surfe på bølgetoppene, men vil etterhvert skape et godt resultat. Ting kan fortsatt være litt uklare, men rundt 25. oktober kan du komme til nye erkjennelser. Det er to viktige begivenheter nå, som påvirker Tvillingene ekstra mye i tiden fremover.

VENUS RETROGRAD

13. mai startet Venus sin retrograde fase i tegnet ditt, og perioden varer frem til 25. juni. Dette er en tid for å se på dine personlige verdier, alle slags forhold men spesielt kjærlighetsforhold samt økonomien. Du kan oppleve det som å være på utrygg grunn, men meningen er at du skal re-evaluere alt som handler om verdier i livet. Du har god drahjelp av jobben du har gjort de siste årene, når du har gått i dypet av deg selv. Kan hende du nå ser at det du tidligere verdsatte, ikke lenger har den samme betydningen for deg. Du skal lære å sette mer pris på deg selv, og gi slipp på det/dem som ikke lenger gagner deg. Dagene rundt fullmånen/eklipsen 5. juni, setter søkelyset på parforhold. Som Tvilling er du ikke spesielt emosjonell, men nå kan det være lurt å bruke følelsene for og sjekke hvordan du egentlig har det. Når vi kommer til august, vil alt føles lettere igjen – spesielt om du har tatt deg selv på alvor mens Venus har gått retrograd.

NODEAKSEN I TVILLINGENE/SKYTTEN

6. mai skiftet Nodeaksen tegn, nordnoden gikk inn i Tvillingene og sørnoden inn i Skytten. Dette påvirker disse tegnene spesielt, det neste halvannet året. For Tvillingene kan dette bli en tid hvor de virkelig blomstrer! Hele verden skal nå lære seg å kommunisere (Tvillingene) på en ny måte, for å revurdere gamle sannheter (Skytten). I forbindelse med Korona-pandemien, er det mange ting vi trenger å revurdere. Skytten holder godt på sin egen tro og sannhet, men her kommer Tvillingenergien og vil ha en ny prat. Tvillingene er eksperter på å stille spørsmål, så vi kan vente oss livlige diskusjoner både over nabogjerdet og i mediene i tiden fremover. For deg som Tvilling, vil du også her få et behov for å vite mer, spesielt på områder som har med partnerskap, samarbeide, avtaler og jus å gjøre.

 

TVILLINGER FØDT  ca 20. mai – 31. mai

De siste ukene har du begynt å ane konturene av en ny flyt i livet. Du er mer optimistisk enn på lenge, samtidig som du også har begynt å sette nye og andre mål enn tidligere. En resolutthet du kjenner tar form, kan komme som en overraskelse på omgivelsene dine. Fra slutten av desember vil du merke dette enda sterkere, og dine nye mål blir tydeligere. Et behov for å utvide horisonten, kan melde seg. Kanskje det er på tide å ta den videreutdanningen eller kurset du lenge har hatt lyst til? Om reiserestriksjonene er opphevet, kan det også være at du heller vil feire nyttårsaften i utlandet i år enn hjemme. Det kribler i deg, og du har gode muligheter til å nå målene nå, spesielt i perioden frem til 17. mars neste år.

Vær imidlertid obs på en fallgrube du allerede har hatt kontakt med stund: det er en ekstra sårbarhet hos deg, spesielt i forhold til menneskene rundt deg. Det er som om du stadig blir dratt vekk fra det du egentlig har bestemt deg for å gjøre. Noen i omgivelsene dine trenger deg, kanskje bokstavelig – men det kan også være at det er noe du tror. Sjekk realitetene før du «rykker ut», og se om du kan bidra ved å få noen andre til å hjelpe. Her kan det også bli en bevisstgjøring rundt hvem som vil deg vel, og ikke. I høst vil du få hjelp fra underbevisstheten, til å stå tydeligere opp for deg selv. Klarer du å finne roen til å meditere eller trekke deg tilbake for ettertanke, kommer du raskere i kontakt med denne kilden. Etter en runde i juni og juli med Merkur retrograd på området for verdier, vil du nok også være mer bevisst på egne behov!

 

TVILLINGER FØDT 1. juni – 11. juni

Rundt fullmånen/eklipsen 5. juni, vil fokuset være på alt som handler om avtaler, samarbeide og parforhold. Fra slutten av juni og til august, kan det oppstå misforståelser på det økonomiske området. Les alt med liten skrift en gang ekstra i denne perioden, spesielt om du skal ta opp lån eller gjøre avtaler som handler om verdier. Avgjørelser du tar på disse områdene, vil ha stor innvirkning på livet ditt, og du kan få noe av det samme temaet på bordet igjen rundt nymånen/eklipsen 14. desember. Dersom du ikke er fornøyd med tingenes tilstand, kan du ta en viktig avgjørelse da som gir deg en ny start, muligens i en annen retning.

I oktober og november, er det også viktig at du tar godt vare på helsen. Se om de daglige rutinene gjør deg ekstra sliten, og finn ut hvordan du kan gjøre ting på en annen måte. Det kan også oppstå misforståelser med kollegaer. Fra slutten av oktober blir det lettere å få tak i godfølelsen. Fra 1. februar neste år, vil du kunne nyte godt av bedre flyt i livet, dersom du er villig til å gjøre en ekstra innsats. Dette er ikke tiden for å legge seg på sofaen, selv om energien føles mer positiv enn på lenge. Februar kommer med muligheter til å skape en ny struktur i livet, sannsynligvis basert på prosessene du har hatt i månedene forut. Men om du velger å overse dine plikter nå, kan du oppleve denne tiden som krevende. Det er også godt å vite at om karrieren din har virket tåkelagt de siste årene, så letter tåken i månedsskiftet februar/mars. Her kan det åpne seg nye muligheter. Som alltid gjelder det å legge inn en innsats, og i dette tilfellet er belønningen proposjonal med innsatsen!

 

TVILLINGER FØDT 12. juni – ca 20. juni

Du er født i den delen av Tvillingene som de siste månedene virkelig har fått kjenne på dypet i deg selv. Du vil fortsatt være i den prosessen en stund, men mot slutten av året letter det litt på trykket. Bruk tiden godt, selv om det ikke er Tvillingens favorittsyssel å dvele ved noe. Kanskje merker du at intuisjonen din er i ferd med å blir styrket, det vil gi deg en ny dimensjon. Du går nok også noen ekstra runder nå, for å oppgradere trossystemet. Dette er en viktig jobb, og selv om det kan føles tungt innimellom så vil du ha ting mer klart for deg fra begynnelsen av 2021. I perioden frem til slutten av oktober, kan du bli ekstra opptatt av å utvide horisonten. Intellektet ditt er sterkt, og tankene hviler aldri. Nå kan du bli spesielt opptatt av alt som handler om filosofi, religion og utdanning. Kanskje blir trangen til å reise i sommer ekstra sterk, en tur i fjellheimen vil være balsam for sjelen din da. Passer du på å reise i slutten av juli eller første uken av august, kan det også hende du finner kjærligheten. Er du allerede i et forhold, kan det bli en ekstra romantisk tur. Denne perioden er også fin for din økonomiske situasjon.

Har du planer om å sette i gang nye prosjekter, er det lurt å unngå og gjøre det i perioden fra 9. september og frem til 3. januar neste år. Da går nemlig Mars retrograd, og du kan oppleve unødvendige forsinkelser. Mars er bl a handlekraften vår, og vi liker oss best når vi kommer av gårde. Med Mars retrograd er det som om du plutselig møter på en veisperring. Det er en fin tid for å finne nye veier og måter å være handlekraftig på, men kan oppleves frustrerende mens det pågår. 14. desember er det en nymåne/eklipse som havner i området for kontrakter, samarbeide og parforhold. Her får du muligheten til en ny start!

Skal du sette i gang noe nytt, og f eks trenger å skrive avtaler, så er perioden fra 3. januar og en ukes tid fremover ok. For i slutten av januar og til midten av mars går Merkur retrograd igjen, og det kan oppstå misforståelser rundt alle former for kommunikasjon. Retningen i livet ditt er også et tema for deg hele dette året og neste år. Det går på både karriere og din plass i samfunnet. I begynnelsen kan du oppleve en form for tåkelegging, og det kan være vanskelig å ta klare avgjørelse f eks rundt karrieren videre. Dette letter etterhvert. Kanskje kjenner du på en dyp lengsel etter å utgjøre en forskjell for menneskeheten. Det kan være lurt å vente med å bestemme veien videre, til du virkelig vet hva du vil.

 

GODT ÅR!

 

 

 

Dersom du ønsker ditt individuelle fødsels- eller årshoroskop, så sjekk ut «HOROSKOP» her på siden.

 

 

Photo by Lidya Nada on Unsplash