GRATULERER MED DAGEN, ALLE VEKTER!

  • Er du født i Vekten, så gir Stjerneklart bort et gratis fødselshoroskop til en av dere. Les nederst for flere detaljer!

 

Tirsdag 22. september kl 15.31, gikk Solen inn i Vektens tegn, det betyr også høstjevndøgn. En ny halvårlig syklus starter, i det en annen avsluttes.

 

VEKTEN ER TEGNET SOM for enhver pris søker å oppnå balanse. Symbolet for tegnet er en vektskål, og for Vekten er det viktig at skålene veier like mye. Derfor kan det være vanskelig å ta en avgjørelse, da vil den ene skålen bli tyngre enn den andre og ubalansen et faktum. Det kan gi utfordringer selv i daglige rutiner som å velge antrekk. Mang en Vekt har nok opplevd at de til slutt føler seg tvunget til å hive på seg klær, for ikke å miste bussen til jobben. Vekten har også en utpreget estetisk sans, og er tegnet som rett og slett kan bli syk av omgivelsene. Farger og interiør som ikke er i harmoni med det indre kartet, skaper ubalanse. Det samme gjør rot og uorden generelt. Dette gjelder også i personlige forhold. Vekten er den fødte diplomat, og vil gjøre alt for å skape fred. De evner å se en sak fra alle sider, noe som gjør dem til gode debattanter og fredsmeklere. Samtidig innehar de lederegenskaper, og Vekter blir ofte omtalt som personer med jernhånd i silkehanske. Rettferdighetssansen er sterk, og et typisk yrke for Vekten i tillegg til (freds)mekler, vil være advokat eller dommer.

 

FOR VEKTEN HAR DET I MANGE ÅR vært fokus på fundamentet i livet, spesielt på familie og bosituasjonen. Utfordringene kan ha stått i kø. I 2020 er det sannsynlig at du har opplevd bedre tider på disse områdene, selv om du fra  sensommeren av kan ha blitt testet på om du har gjort jobben her. Er det noe som ikke er ryddet opp i, har du tiden frem til jul på deg. Jo mer du bretter opp ermene nå, jo lettere kan du puste ut og la julefreden senke seg. Det kan være ting fra fortiden som kommer på bordet, og du har bedre muligheter enn på lenge til å skape et godt resultat. Men det krever at du handler, og gjerne er proaktiv. For Vekten kan noen ganger ønsket om å ligge på sofaen overstyre handlekraften, men det skaper uønskede konsekvenser. Vårt beste råd er å rydde opp i alt som har blitt feiet under teppet tidligere, da kan sofaen inntas med god samvittighet i etterkant.

 

FRA 9. SEPTEMBER I ÅR kan situasjonen rundt hjemmet spesielt ha hatt med en partner/livsledsager å gjøre. Frem til 14. november, kan det være litt vanskelig å rette energien riktig sted, og ha klart for deg hva du trenger å gjøre. Kanskje er du i en dypere prosess generelt, på hvordan du håndterer konflikter, aggresjon og handlekraft. Å lytte innover er aldri dumt, samtidig med at du må våge og se hva du har på bordet. Å unngå og snakke om det vanskelige nå, vil bare gjøre at du føler deg som en kasteball og svikter deg selv. Den gode nyheten er at alt letter rundt nyttår. Hvordan situasjonen din da er, kommer an på valgene du gjør denne høsten. Her gjelder det å velge, og spesielt etter 14. november er det en gunstig tid for gode valg. Vil du at nyttårsaften skal komme med et kaotisk hus, eller vil du ha orden i rekkene, fred og harmoni? Denne gangen trenger du å handle, og kanskje opplever du ekstra sterkt at det å ikke velge også er et valg. Våg å stå opp for deg selv og sett ord på dine behov, om ikke annet så for deg selv. Dette blir spesielt viktig i perioden 14. oktober til 20. november. Du får en gyllen mulighet til å redefinere deg og hva du verdsetter.

 

NOE AV DET VIKTIGSTE det settes søkelys på for Vekten det kommende året, er trossystemet. En grundig oppdatering på hva som er din indre sannhet. Ikke bli overrasket om du plutselig endrer mening på et område hvor du tidligere har vært skråsikker. Det finnes mer enn én sannhet, og dette kan bli et år hvor du søker ny informasjon og viten. Å være åpen før du automatisk dømmer noe eller noen, er et godt tips. Det vil utvide horisonten din på en hyggeligere måte enn det ellers ville gjort. Retningen din i livet kan også endre seg, i takt med ny innsikt. Valg du tidligere ikke trodde var mulig å ta, eller ikke har tenkt på, kan bli helt naturlig for deg etterhvert som du ser deg selv og omgivelsene i et nytt perspektiv. I forbindelse med eklipsene de neste tolv månedene, vil dette være ekstra aktuelt. Legg merke til hva som rører seg i livet ditt rundt fullmånen 30. november i år og 26. mai neste år. Det kan hende at noe kommer til overflaten i bevisstgjøringsprosessen du er i. Da er det fint å sette en intensjon for hvordan du vil ha det videre, og skape en ny start rundt nymånen 14. desember i år eller 10. juni neste år. Vær også oppmerksom på perioden fra 29. mai til 7. juli 2021 hvor måten du tenker på kan forandre seg veldig, dette vil du se resultatet av utover sommeren. Poenget er å tenke nytt, skape nye tankespor som gir deg et bedre liv.

 

 

VEKTER FØDT ca 22. september – 3. oktober

Du tilhører den gruppen av Vekter, hvor harmoni og balanse er helt essensielt. Det har vært noen tøffe år, hvor du forhåpentligvis har modnet i takt med utfordringene. Du er fortsatt inne i en periode hvor du kan føle deg svak, usikker og ineffektiv. Hva er det som holder deg tilbake? Hvilken identitet har du? Hva er meningen med akkurat ditt liv? Det er temaer nå. Forholdet til andre, og en mulig partner spesielt, opptar tankevirksomheten. Om du f eks har opplevd å plutselig føle deg utenfor, ikke finne tilbake til gruppen din, så er det fordi du først og fremst trenger å finne deg selv nå. Kanskje har du så langt hatt fokuset på å please de rundt deg, og satt deg selv på sidelinjen? Har du hatt et med-avhengig mønster, kommer det nå forhåpentligvis for dagen. Tiden er kommet for å ta eierskap på din egen kraft og styrke! Kjenn etter hvordan du vil ha det, ikke lytt til hva andre mener er det beste for deg. Å ta hensyn er en fin egenskap, men ikke glem hensynet til deg selv. Da får du tak i den gode balansen, og finner etterhvert din naturlige plass i gruppen igjen. Dette året vil du forhåpentligvis finne et mot du ikke ante du var i besittelse av. Vær også snill med deg selv, når det kommer til helsen. Å ta ditt velvære på alvor, betyr at du kanskje må legge om på hva du inntar – både i form av fast, mental og åndelig føde. Som Vekt tenker du mye, vær bevisst hva du forer tankene med. Bevis deg selv overfor deg selv, før du igjen skal ut i verden og vise andre hvem du er. I perioden fra 18. desember i år og frem til 27. mars neste år, likeledes fra 23. juli og utover, får du ekstra drahjelp. Andre vil se en nyvunnen styrke i deg, og du blir tatt på alvor så sant du har gjort jobben. Denne perioden er også ekstra gunstig for å bygge fysisk styrke. Stå på!

 

VEKTER FØDT 4. oktober – 13. oktober

Du tilhører kategorien Vekter som er de mest oppfinnsomme, originale og rastløse. Du misliker å bli satt i en bås, og vil heller hengi deg til tankenes verden enn å forholde deg til f eks daglige rutiner. Frihet er viktig! De siste månedene har du kanskje hatt en utfordring rundt grenser og selvdisiplin, til og med opplevd at du har blitt holdt tilbake fra dit du ønsker å gå. Det kan ha medført en motreaksjon hvor du kanskje har overdrevet det meste. Om du setter en fot i bakken nå, kan du snu denne trenden. Det ligger gode kort på hånden for deg, hvor personlig vekst og muligheten for ekspansjon er innen rekkevidde. For å komme dit, trenger du å gjenvinne kontrollen og være realistisk. Hva trenger du egentlig, for å ha det bra? Om du kjenner deg sliten, så sett grenser for deg selv og andre. Det er ikke det samme som egoisme, men en sunn realisme. Bli kjent med deg selv på en ny måte, forsøk å se deg selv som du tror andre ser deg. Etter 31. oktober blir det tydeligere for deg hvem du er og hva du vil. I februar og mars neste år, vil du ha god bruk for nyvunnen selvinnsikt. Da kommer det en positiv periode, hvor du opplever at hellet er på din side. Det er det for så vidt også, men om du er dette bevisst, vil du kunne utnytte mulighetene enda bedre. Energien din er sterk denne perioden, og du kan få gjort unna ting med letthet, som vanligvis er vanskelig. Du vil kjenne at kreativiteten blomstrer, og om du er singel vil det være muligheter for en romanse eller to. Økonomien kan også blomstre, og behovet for å omgi deg med noe vakkert bli forsterket. Kos deg og nyt livet! Fra slutten av mars og frem til august, kommer en periode hvor du også får unna mye mer enn vanlig. Jo mer du får gjort nå, jo lettere blir det senere. Er det noen løse ender, så sørg for å sikre dem. Perioden er også utmerket for å bygge den fysiske styrken og helsen. Regelen her er at jo større innsats, jo bedre resultat!

 

VEKTER FØDT 14. oktober – ca 23. oktober

Du tilhører den gruppen av Vekter, som er den mest sosiale og vitebegjærlige. Du elsker å invitere til fest, og sørge for at alle rundt deg har det bra. Men hvem er du, og hvordan har d u det? I lengre tid kan du ha opplevd å bli dratt i av alt og alle. Som nevnt over her, er Vekten en kompromissenes mester. Du er nå inne i en av de viktigste periodene i livet, hvor du skal lære og stå opp for deg selv. Det kan oppleves krevende, for en som alltid setter andre først. Kanskje har du kjent på en følelse av avmakt de siste månedene? Eller på en eller annen måte er involvert i maktkamper og manipulasjon? Dette kommer inn i livet, fordi du skal ha tak i din egen kraft. Du er ikke mer maktesløs enn du selv tror. Hersketeknikker fungerer bare, når du går med på dem. Om du opplever det som om alle bestemmer, eller prøver å bestemme over hodet på deg – så våg å heve hodet og bli synlig. Du har like stor rett som alle andre til å ha det bra! Å øke bevisstheten i eget liv, er en viktig faktor for å lykkes. En modningsprosess som dette egentlig er, vil gjøre at integriteten blir sterkere og du gjenoppretter balansen i mellommenneskelige forhold. Sett deg klare mål, og jobb for å oppnå dem. Ting letter litt mot slutten av dette året, og det som skjer i høst vil styrke deg. Fra slutten av mars til midten av mai neste år, får du et lite pusterom. Da kommer det en positiv periode, hvor du opplever at hellet er på din side. Energien din er sterk denne perioden, og du kan få gjort unna ting med letthet, som vanligvis er vanskelig. Du vil kjenne at kreativiteten blomstrer, og om du er singel vil det være muligheter for en romanse eller to. Økonomien kan også blomstre, og behovet for å omgi deg med noe vakkert bli forsterket. Dette kommer også tilbake igjen fra slutten av juli. Ta deg de pausene du får, og nyt livet!

 

GODT ÅR!

 

 

BURSDAGSGAVE

Stjerneklart ønsker å gi bort et FØDSELShoroskop i bursdagsgave, til en av dere født i Vekten! For å ha mulighet til å vinne må du

 

  • Like/følge FACEBOOK-siden vår
  • Skrive i kommentarfeltet på FACEBOOK-innlegget at du gjerne vil ha fødselshoroskopet ditt

 

Du trenger ikke legge igjen fødselsdata, vi kontakter den heldige.

 

***

 

All tekst over gjelder generelt for Vekten. Dersom du ønsker å bestille et PERSONLIG ÅRSHOROSKOP, så besøk se under «Horoskop» på siden her. Et årshoroskop starter ca 3 måneder før fødselsdagen, og varer frem til neste fødselsdag, noen ganger litt lengre. Det viser hvilke temaer som blir fremtredende i livet det gjeldene året. Årshoroskopet settes opp ut fra fødselsdato, klokkeslett og stedet du bor.

 

Har du lyst til å lære astrologi? Vi tilbyr nettkurs med personlig oppfølging, hvor du jobber med ditt eget fødselshoroskop som utgangspunkt. Du blir bedre kjent med deg selv i løpet av kurset, og tar det helt i eget tempo.

 

For mer informasjon: send en mail til post@gunn-irene.no

 

 

 

 

Photo by Ferdinand studio on Unsplash