FØDT I SKORPIONENS TEGN? GRATULERER MED DAGEN!

  • Er du født i Skorpionen, så gir Stjerneklart bort et gratis fødselshoroskop til en av dere. Les nederst for flere detaljer!

 

Fredag 23. oktober kl 01.00, gikk Solen inn i Skorpionen.

 

SKORPIONEN er kanskje det mest karismatiske, mystiske og intense av alle de astrologiske tegnene. Med tilsynelatende full kontroll og en sterk intuisjon, er det ingenting de ikke klarer å komme til bunns i. Smalltalk om vær og vind er uinteressant, det er livets mysterier som gir en samtale mening. Ingenting er tabu for en Skorpion, de snakker like gjerne om døden som om livet. I det vi går inn i dette tegnet, har trærne sluppet bladene til bakken. De blir liggende og sakte men sikkert omformet til næringsrik jord, men det tar lang tid. Løv bruker ett til tre år på å brytes ned i naturen, Skorpionen har ingen hast. Prosessen tar den tiden den tar. Så vet de også at resultatet blir ny vekst, selv om alt ser dødt ut på overflaten. Utfordringen for Skorpionen kan imidlertid være å slippe kontrollen. Bladene transformeres til ny jord, selv om de ikke står og følger prosessen minutt for minutt.

 

DE KOMMENDE TOLV MÅNEDENE er det tre områder som i hovedsak blir i fokus for deg som er født i Skorpionen: hjem og familie/røtter, forholdet til partner og andre mennesker samt alt som har med verdier å gjøre – både egenverd og økonomi. Fra juletider og frem til midten av mai neste år, ligger det an til forandringer på boligfronten. Om du har vurdert å flytte, kan tiden være inne nå. Alternativt kan oppussingen eller ryddingen du lenge har utsatt, bli unnagjort. Et godt råd er å legge en tidsplan, uansett hva du velger. Vær også obs på detaljene, og vær grundig. Overflatebehandling der hvor du kanskje burde ha byttet materialer først, vil ikke lønne seg denne perioden. Dersom du tidligere har slurvet, kommer det til overflaten nå. Vurderer du flytting, så ikke forhast deg. Les tilstandsrapporten med lupe, og bli kjent med fordeler og ulemper dersom du skal flytte til et nytt område. Om du skal skrive en eller annen kontrakt, så vær obs i perioden fra 30. januar til 13. mars. Les alt med liten skrift en ekstra gang, så er du sikker på å få med deg alle detaljer. Klarer du ikke å bestemme deg for hva du vil, kommer det en ny mulighet fra slutten av juli. Synet på hva som er ditt lune rede, kan også forandre seg. Kanskje får du plutselig lyst til å utvide til en større bolig, eller nye personer/familiemedlemmer kan flytte inn. Å ha det høyt under taket, også bokstavelig, kan bli et uttalt behov.

 

KJÆRLIGHETSLIVET, LIVS- OG BUSINESSPARTNERE har vært på dagsorden siden mai 2018. Slik blir det også det kommende året for deg som er Skorpion. Er du fornøyd med menneskene rundt deg? Føler du deg litt fanget? Er ikke ting som du trodde? Kanskje du har begynt å kjenne en følelse av ubehag, noe presser seg opp og frem og du har kanskje ikke den kontrollen du er vant til. Det ligger en frigjøring i kortene. Å være bundet i en form kan være noe du kjenner godt, og det har vært trygt. Men tryggheten kan vise seg å være falsk. Forandring er ikke noe du er veldig glad i, men her kan forandringen være til det bedre. Om du f eks er i et forhold som har stagnert, kan et dypdykk i ditt indre frigjøre noe i deg som igjen gir positive ringvirkninger i forholdet. Bruk intuisjonen og gjerne en god sparringspartner eller terapeut, for å finne skjulte skatter. Verden er ikke sort eller hvit, men en hel regnbue. Du har like stor rett som alle andre, til å leve livet til fulle. Hersketeknikker fungerer bare så lenge du ikke gjør noe med dem. Er du singel, er det mulig du møter en potensiell partner dette året. Det kan være en person som kommer ut av det blå, og også en du normalt ikke ville falt for. Da er det godt å kjenne seg selv i dybden, for å skille klinten fra hveten! Bruk tid på å bli kjent med vedkommende, og sjekk om h*n lever opp til din standard.

 

FOR HVA ER DIN VERDI? Ressursene du besitter, både indre og ytre vil også være et tema de neste månedene. Din sannhet rundt alt som har med verdier å gjøre, kan ta en ny retning. Få et overblikk over endringer du har skapt den siste tiden, og hva det har gjort med verdiene dine. Dette vil være ekstra belyst under fullmånen 30. november og nymånen 14. desember i år, og under fullmånen 26. mai og nymånen 10. juni i 2021. Alle disse månefasene er eklipser, som ofte virker frigjørende selv om det kanskje ikke ser slik ut i begynnelsen. Eklipser har effekt i lang tid fremover, så avgjørelser du tar her vil være viktige for veien videre. Enten det er egenverdet eller økonomien som belyses, så kan du skape en ny retning.

 

HELSEN kan også oppta deg. I det vi starter Skorpionens år, er det fokus på området helse og ernæring for Skorpioner, også sett bort fra korona-situasjonen. Om du har en utfordring, vil det bli lettere å få tak i handlekraften etter 14. november. Trenger du å ta en viktig avgjørelse, kan det være lurt å vente til slutten av samme måned. Ting blir også mer oversiktlig, i det vi går inn i 2021. Daglige rutiner og likeledes kollegaer kan komme på dagsorden, og her kan det bli lettere å finne svar mot slutten av dette året.

 

 

SKORPIONER født ca 22. oktober – 2. november

De siste par årene har du nok kjent at noe brytes i deg. Plutselige endringer i omgivelsene kan ha medført et ønske om å leve livet annerledes. Om du har underlagt deg restriksjoner, kan du nå kjenne et stort ønske om  frigjøring. Det kan være i et parforhold spesielt, eller i forhold til menneskene rundt deg generelt. Om du har lagt mål for og mening med livet til side, er du mer enn villig til å ta en ny runde. Alle følelser av å være bundet, ønsker du nå å bryte fri fra. Ytre trygghet og forutsigbarhet må vike for at du skal kunne uttrykke deg fritt. Dette kan oppleves utfordrende, men vil på sikt sette deg fri. Og tryggheten er sterkest når den kommer innenifra! Det er fint å være klar over at det er ting og forhold som er utgått på dato, som du eventuelt tar et farvel med. Prosessen pågår frem til mai 2021, og du kan bli overrasket når du ser resultatet. Fra 20. oktober i år og frem til februar 2021, får du litt ekstra drahjelp fra stjernehimmelen. En fandenivoldskhet kan tre frem, som gjør at du lettere frigjør deg fra det du måtte ønske. Har du telt på knappene om du skal avslutte et forhold, er dette en gunstig tid å gjøre det på. Er du singel, vil du også være tydeligere på hvem du er i møte med en potensiell partner. I januar 2021 kan du lett overdrive noe, og ha en sterk selvfølelse. Vær obs på å stoppe i tide, og ta også vare på det som måtte komme din vei. Det er lett å bli revet med av en følelse av flaks, og dermed neglisjere ressurser som blir tilgjengelige nå. Det er også tid for å bygge en ny struktur i livet, og ta deg selv på alvor i en annen grad enn tidligere. Du kan bli «testet» på hvor godt du kjenner deg selv i denne perioden. Fra midten av mai 2021 og frem til slutten av juli, kan bli fine uker. Kreativiteten forsterkes, og du får unna ting som ellers er vanskelige. Energien og driven din er sterk, selvtilliten stor og livet oppleves deilig. Her må du også være obs på å ikke overdrive. Fysisk aktivitet er viktig denne tiden, spesielt om du kan være utendørs. Både de ytre og indre verdiene har medvind nå.

 

SKORPIONER født 3. november – 12. november

Som Skorpion er du av de aller mest følsomme i zodiaken, men veldig god til å skjule hvordan du egentlig har det. De siste årene har du kanskje kjent deg enda mer følsom enn vanlig, og empatien og sensitiviteten har blitt sterkere. Det er som om du berøres av alt og alle, og fått et nytt syn på verden. Åndeligheten i deg har enten våknet, eller forsterket seg. Det materielle har blitt mindre viktig, og det indre livet rikere. En ny dimensjon i livet har tatt form. Å hjelpe andre til et bedre liv, eller å strekke ut en hjelpende hånd, kan være en måte din nyvunne idealisme har gitt seg utslag i. Idealene har forandret seg for alltid. Kreativiteten har forsterket seg, og fantasien og det abstrakte tiltaler deg sterkere. Om du ikke tidligere har vært spesielt opptatt av musikk og kunst, kan det ha blitt et interesseområde nå. Denne utviklingen fortsetter de kommende månedene. Vær imidlertid obs så du ikke bruker for mye tid på dagdrømming. Om det skulle være tilfelle, kan du bli dratt ned på jorden igjen fra slutten av mars 2021 og frem til slutten av juli. Da trenger du å brette opp ermene, og finne frem tålmodigheten og utholdenheten. Det siste ble du heldigvis født med en god porsjon av. Du kan bli testet på egenautoriteten, og oppleve motstand fra andre. En god måte å håndtere dette på, er å gå enda grundigere til verks. Kanskje de som gir deg motstand har et poeng? Tenk en gang til, og finn frem ydmykheten for at andre også kan ha rett. Sannheten ligger kanskje et sted midt mellom dere. Ta også et tilbakeblikk på hva som skjedde for syv år siden. Om du f eks startet noe nytt da, får du en realitetssjekk nå. Om prosjektet du startet ikke er liv laga, så kan det hende du tar en viktig avgjørelse om enten å endre kurs eller legge ned. Prøver du å redde noe som ikke lar seg redde, lurer du deg selv og kan møte tøffere konsekvenser om syv nye år. Flytt i stedet fokuset over på alt som kan vokse videre på en sunn måte. Fra begynnelsen av mai 2021 vil også du stå overfor samme frigjøring av deg selv, som beskrevet over for de som er født i begynnelsen av tegnet. Denne prosessen vil pågå i lang tid fremover, og handler i stor grad om deg i forhold til de rundt deg.

 

SKORPIONER født 13. november – ca 22. november

Som Skorpion, er du ikke ukjent med makt og kontroll. Akkurat nå står du i en prosess som varer helt til 2025, hvor du på en heller subtil måte begynner å skape varige endringer i livet på disse områdene. Om du har vært utsatt for maktmisbruk eller kontroll fra andre, vokser det seg sakte men sikkert frem et ønske om å bryte fri. Du blir mer bevisst din egen kraft, og i hvilken grad du påvirker både andre og deg selv. Dette er en fin tid å etablere gode relasjoner til autoriteter. Dersom du jobber i en organisasjon eller gruppe, får du ekstra drahjelp i din egen utvikling. Du vil likeledes få et nytt perspektiv på hvem du er i gruppen, også om du er lederen. I den private delen av livet, er du i en prosess hvor du kan gjenoppbygge det meste. Det kan være noe så håndfast som å bygge på/i boligen, eller bygge dypt i ditt indre. Uansett så trenger du ikke å kjempe hardt for å skape resultater. Du står også på trappene til å få tak i en åndelig dimensjon i livet. Har du allerede et forhold til det spirituelle, kan dette bli enda dypere. Interessene kan forandre seg. De siste månedene har du også hatt drahjelp med å bygge en ny struktur, spesielt i forhold til kommunikasjon, søsken og nærmiljø. Det står klarere for deg hvordan du kan uttrykke deg for å bli hørt, og stemmen kan ha fått en ny autoritet. Frem til midten av desember i år, vil du fortsette å nyte godt av denne drahjelpen. I perioden april til juli neste år, kan noe nytt bryte frem i deg. Om du ikke har vært «rampete» tidligere, så kan du bli det nå. Da er det godt å vite at egenautoriteten er sterkere enn noen gang før, og du våger å ønske deg godene fra øverste hylle – og klare å nå dem.

 

Godt år!

 

BURSDAGSGAVE

Stjerneklart ønsker å gi bort et FØDSELShoroskop i bursdagsgave, til en av dere født i SKORPIONEN! For å ha mulighet til å vinne må du

 

  • Like og følge Facebook-siden vår, den heter Stjerneklart
  • Skrive i kommentarfeltet på facebook-innlegget at du gjerne vil ha fødselshoroskopet ditt. Husk å skrive dette på Stjerneklart sin facebook-side, vi har ikke oversikt over hva som skrives når innlegget deles.

 

Du trenger ikke legge igjen fødselsdata, vi kontakter den heldige. Trekningen skjer når vi går over i Skyttens tegn, du kan kommentere helt frem til da.

 

***

 

All tekst over gjelder generelt for Skorpionen. Dersom du ønsker å bestille et PERSONLIG ÅRSHOROSKOP, så klikk på fanen «HOROSKOP» på siden her. Et årshoroskop starter ca 3 måneder før fødselsdagen, og varer frem til neste fødselsdag, noen ganger litt lengre. Det viser hvilke temaer som blir fremtredende i livet det gjeldene året. Årshoroskopet settes opp ut fra fødselsdato, klokkeslett og stedet du bor.

 

Har du lyst til å lære astrologi? Vi tilbyr NETTKURS med personlig oppfølging, hvor du jobber med ditt eget fødselshoroskop som utgangspunkt. Du blir bedre kjent med deg selv i løpet av kurset, og tar det helt i eget tempo.

 

For mer informasjon: send en mail til post@gunn-irene.no

 

 

 

Photo by Adi Goldstein on Unsplash