FULLMÅNE I VANNMANNEN – TID FOR Å STÅ OPP FOR SEG SELV

Lørdag morgen 24. juli kl 04:36 står Solen i energiske og individualistiske Løven, mens Månen står i idealistiske og uavhengige Vannmannen, begge på 1`26 grader. Sammen danner de en kraftfull og spennende fullmåne. Månekreftene er på sitt sterkeste under en fullmåne, og fullmånen handler om fullbyrdelse. Dette er en periode for å høste resultater av det som ble sådd under nymånen. Det kan bety suksess. På sitt beste vil fullmånen gi inspirasjon, og en følelse av komplett tilfredshet og balanse. Dette er en fullmåne som kan bidra med å sette fokus på, og kanskje endre, tankemønstre og trossystemer som egentlig har gått ut på dato.

SOLEN I LØVEN er majestetisk, viljesterk og skapende, og trives best når den får stråle og påvirke det i deg som er unikt og kreativt. Løveenergien er raus, og hjelper godt på vei hvis du trenger å belyse og se nærmere på det i deg som er særegent. Dette kan bli en helg hvor du kjenner at du har mer energi enn på lenge. I så fall lønner det seg å ta fram det du måtte ha liggende som gir deg inspirasjon og glede. Det kan være alt fra malesaker, strikketøy, kokebøker, spill, en god bok eller film, eller at du bare rett og slett setter deg ned og lar tankene få fritt spillerom. Sider du har undertrykket og følt ikke har blitt verdsatt, kan nå komme opp til overflaten og ses på i et nytt perspektiv.  Denne fullmånen ber deg ta plass i eget liv, og kjenne på hva du i praksis kan gjøre for å skape glede og trivsel. Det gir innsikt og mening! Pluto befinner seg nær nok til at det blir enklere å ta deg selv på alvor.

MÅNEN I VANNMANNEN bærer med seg en kollektiv energi som forteller at vi mennesker er knyttet sammen, ikke nødvendigvis som en enhet, men som individualister som gjør hver og en av oss til unike enkeltindivider i fellesskapet.

Vannmann-energien aktiverer det i deg som er annerledes og gjør at du skiller deg ut fra massene. De fleste av oss har vel opplevd at det unike og særegne vi bærer på ikke har blitt anerkjent, slik vi har hatt behov for. Energien i Vannmannen kan få fram det i deg som trenger å protestere mot både egne og andres definisjoner om hvem og hva du er. Bakenfor den kritiske røsten du bærer med deg, finnes det som gjør deg til den du er, ulik alle andre. Du må bare våge å lytte innover og finne denne indre røsten.  Det fine med å våge og gå inn og følge den indre stemmen din, er at du i tillegg til å bli fornøyd, også sprer ut en energi som gir noe til andre.

Det er lov å tenke utenfor boksen, og kjenne hva du trenger for å finne det i livet akkurat d u trenger for å være kraftfull og lykkelig. Vannmannen viser at vi er alle knyttet sammen i livets vev, hvor vi er summen av alle våre erfaringer på godt og vondt gjennom livet. Det er gjerne når du tar et tilbakeblikk, at du ser og forstår hva du har lært av dine erfaringer. Når du anerkjenner din egen historie, vil du også kunne bidra med dine livskunnskaper til andre, og kjenner deg fri til å utrykke deg. Hva med å våge og sette dine egne spor?

BÅDE JUPITER, SATURN OG PLUTO går retrograd, noe som naturlig vil holde tempoet nede og forsinke prosesser du måtte stå i. Dette kan være slitsomt, men det kan også hjelpe deg slik at du får bedre tid til å la ting modnes. Det er viktig å ikke ta impulsive avgjørelser basert på frustrasjoner akkurat nå. Vær klar over at skyggesiden ved å være altfor utålmodig, kan gjøre deg både sta, krevende og intolerant. Både Løve, – og Vannmannenergien kan bli veldig selvsentrert, og kun ha fokus på seg og sitt. Det kan bli krevende for andre å måtte forholde seg til. Det er når du er i kontakt med ditt indre jeg at du våger å stå fram som den du er, og by på deg selv ut fra hva du har å gi.

NOEN DAGER ETTER FULLMÅNEN beveger fire planeter seg inn i nye tegn, og gir deg gode muligheter for å aktivt påvirke prosjekter positivt. Det er et energiskifte som også hjelper deg til å finne roen, og med det troen på deg selv. Dette gjelder Merkur som går inn i Løven, Venus og Mars inn i Jomfruen, og Jupiter som går retrograd tilbake til Vannmannen.

Vil du vite mer, eller ønsker du å få stilt ditt personlige horoskop, sett utfra ditt fødselstidspunkt er det bare å ta kontakt på epost: post@stjerneklart.com

GOD FULLMÅNE!