FULLMÅNE I FISKENE/JOMFRUEN TIRSDAG 21. SEPT KL 01.54

Få bedre kontakt med din indre spiritualitet!

Dette er fullmånen som aktiverer kreativitet og skaperkraft, og kan gi deg opplevelsen av å være i kontakt med en indre og dyp spiritualitet. Sensitiviteten styrkes, og du får en intuitiv forståelse av hva du trenger for å oppnå en dypere tilfredshet. Du kan også være ekstra følsom for andres energier under denne fullmånen, så det er lurt å sette noen grenser for påvirkninger som ikke er bra for deg. Å gi seg selv egentid er viktig!

MÅNEN I FISKENE appellerer til ditt indre liv, den underliggende følsomheten og det som til tider er grenseløst. Ved å kjenne innover, kan behovene bli tydeligere, og også lettere å dekke. Neptun står sammen med Månen, så både en filosofisk, meditativ eller musikalsk opplevelse kan bli ekstra sterk og sette i gang dype vibrasjoner. Det er mulig å fylles med en nesten grensesprengende følelse av indre kraft, når sjelen din knyttes sammen med noe som er større enn deg selv. Det er bare du selv som vet hva du trenger. Samtidig kan det ikke stikkes under en stol at Månen i Fiskene også kan aktivere sentimentalitet og derav fravær av glede. Er humøret labert og energien borte, blir også kontakten innover vanskelig. Det er lett å bli overfølsom og trekke seg tilbake fra dagliglivets krav, og gå inn i sin egen boble. Noen ganger trenger vi å uforstyrret kunne være i vår egen verden, og på den måten lade batteriene. Det er lov å kjenne at man ikke orker å gjøre så mye. Det er likevel en kjensgjerning at i Kong Neptuns fuktige rike, kan en følelse av smerte og forvirring lett døyves ved bruk av alkohol og andre kunstige stimuli. Resultatet blir da gjerne at du flykter fra følelsene dine, mer enn å forholde deg til dem.

SOLEN I JOMFRUEN evner å gi en nødvendig balanse der hvor fiskeenergien kan flyte over. Vi trenger noen rammer så vi ikke blir oppslukt og forsvinner helt i vår egen drømmeverden. Innenfor Jomfruens detaljerte og noe pirkete perfeksjonisme, kan du kjenne på hvilke normer og regler du setter pris på, og hvilke som begrenser handlekraften din. Vi trenger alle sunne rammer for ikke å miste grepet på det som er vår hverdag. Vi trenger disse rammene for å kjenne på hvilke verdier som er riktige for oss, og hvilke vi vil ut av. Det er viktig å sortere. Du kan bruke Jomfruens analytiske evne og grundige overblikk til å få den innsikten og forståelsen som trengs for å våge å nyte ditt indre landskap. Månen hersker over den grunnleggende følelsen av trygghet vi trenger, så ikke la deg overraske om de rammene som begrenser deg blir tydelige. Du trenger handlingsrom og frihet for å utvikle det som bor i deg. Kanskje dreier det seg om å ta et oppgjør med egne begrensninger og mulig trangsynthet, eller andre ting som presser på. I løpet av natten går Månen inn i Væren, og berører Chiron utpå dagen onsdag. Du kan da komme i kontakt med sårbarheten din og kjenne hvor skoen trykker. Saturn er godt aspektert til fullmånen, så muligheten til å gjennomføre og realisere tankene som kommer, er absolutt tilstede.

ROMANTIKK OG DYPE INTENSE FØLELSER
Dette er også en fullmåne som kan vekke en rekke romantiske følelser, og virkelig la deg få kjenne på dyp lidenskap. Venus befinner seg i intense Skorpionen i opposisjon til den frigjørende og nyskapende Uranus. Enten du er nyforelsket eller trenger å oppfriske et forhold du er i, vil denne fullmånen kunne skape magi. Jupiter som styrer hjertechakraet, er på godfot med kommunikasjonsplaneten Merkur, så forsøk å åpne opp og gi uttrykk for det du føler. Den transformerende Pluto står samtidig i et dynamisk aspekt til Merkur, så og verbalisere det du tenker på kan være veien for å få en bedre forståelse og aksept. Du kan være mer modig og ha større selvtillit enn du vanligvis er i besittelse av. Husk at det er ikke alltid like lett for andre å tankelese det som forblir usagt.

MERKUR STARTER SIN RETROGRADE PERIODE 27. september, og går retrograd gjennom Vekten fram til den snur 18. oktober. Den er deretter ute av sitt skyggefelt 3. november. Bruk kraften fra fullmånen til å ta en ærlig og real prat med deg selv om hvem og hva du er. Bevisstgjøring kan hjelpe deg til å rydde ut gamle dogmer og utdaterte sannheter. Og det er det en Merkur retrograd kan brukes til – opprydding! Vær samtidig ekstra oppmerksom på muligheten for misforståelser i denne perioden. Vekten står for balanse, og ting som ligger under overflaten kan fort skape ubalanse. Gi deg selv tid og en god porsjon egenkjærlighet hvis du går inn i prosesser som aktiverer sårbare følelser. Det er tid for endring, og endring kan resultere i healing og bedre livskvalitet.

Denne fullmånen kan gi både glimt av innsikt og en dypere forståelse av hva du trenger. Husk at sjelen vet, vi må bare lære å lytte!

ØNSKER DU Å LÆRE ASTROLOGI, tilbyr vi for tiden nettkurs hvor du kan lære faget fra bunnen av. Vi tilbyr også individuell konsultasjon. Ta gjerne kontakt med oss via epost: post@stjerneklart.com

 

GOD FULLMÅNE!

Foto: Kristin Egeland