LÆR ASTROLOGI ENKELT – TRINN FOR TRINN PÅ NETTET!

Astrologi betyr «stjernespråk», og er et mange tusen år gammelt system. Et horoskop forteller både om fortiden, nåtiden og hvordan fremtiden kan se ut. Den belyser mønstre vi har, og hvordan vi kan endre dem dersom de ikke er til vårt beste.
De fleste er inneforstått med at månefasene påvirker oss, og mange opplever forandringer i følelseslivet eller med nattesøvnen når det f eks er fullmåne. På samme måte påvirker også de andre planetene. Det er også mange som har fått med seg at det kan oppstå forvirring rundt kommunikasjon, når Merkur går retrograd. Men hva står Merkur for? Og hva vil det si at en planet går retrograd? Hvor ofte skjer det?
I Stjerneklart har vi utarbeidet et grunnleggende kurs, hvor du får en trinn-for-trinn innføring i denne spennende verden.
Kurset er nettbasert, og du følger hele veien ditt eget tempo. Er det noe du lurer på, så er personlig oppfølging en del av kurset. Du kan underveis stille spørsmål om alt du måtte lure på i forbindelse med de ulike temaene i hver modul. Ved kursstart får du også ditt eget horoskop (kart), som du bruker under hele kurset. På den måten blir du også bedre kjent med deg selv, samtidig som du lærer de astrologiske prinsippene. Vi brenner for dette faget, og har til sammen mange års erfaring som fulltids astrologer.
Kurset består av åtte moduler, og gir deg en innføring i bl a
* stjernetegnene
* husene (livsområdene)
* elementene
* planetene
* hovedaspektene
og hvordan du går frem for å tolke et horoskop.
Du får tilsendt en modul av gangen, og svarer på noen enkle spørsmål i hver modul, før du får neste. Ved kursslutt får du en minitolkning av horoskopet ditt sammen med kursbeviset. Vi har også påbyggingskurs, hvor vi går mer i dybden.
Pris: Kr 2.500 – alt inkludert!
Ønsker du mer informasjon, eller vil melde deg på kurs, send en mail til
post@stjerneklart.com
Photo by Liana Mikah on Unsplash