Fullmåne i Skytten

17. JUNI KL 10.30 var det eksakt fullmåne 25 gr 53 i Skytten.

Denne fullmånen vil forsterke alle behov for å ekspandere, spesielt på områder hvor du kanskje har opplevd begrensninger den siste tiden. Dersom du vanligvis er fornøyd og synes du er der du skal være, så vil du uansett kunne få andre tanker de nærmeste dagene. Lengselen etter noe mer vil stå høyt på agendaen for mange. Kanskje vil frøene du sådde rundt nymånen for et par uker siden, nå resultere i nye visjoner for veien videre i livet. Fullmånefasen er tiden for fullbyrdelse, og er også en fruktbar tid. De nærmeste dagene kan du oppleve at lykken står deg bi, og fremgangen er innen rekkevidde. Vær til stede i øyeblikket, og grip mulighetene som kommer din vei!

MÅNEN STÅR SAMMEN MED JUPITER nå, og alt Jupiter kommer i kontakt med blir forstørret. Kan hende du kjenner et ekstra trykk på egne behov. Det er også kontakt mellom Neptun, Solen og Månen/Jupiter, vær bevisst på at det ikke bare blir med drømmen. Muligheten for at du ser ting i et nytt lys, er høyst tilstedeværende. Fordi Neptun har en tendens til å tåkelegge alt den kommer borti, vil ekstra bevissthet rundt realitetene dine være på sin plass. Hold fast ved drømmen, og finn ut hva du må gjøre for å realisere den.

KOMMUNIKASJONSPLANETEN MERKUR står i disse dager i opposisjon til Pluto og Saturn, og sammen med nodeaksen. Det betyr at all kommunikasjon nå er under lupen. Du har gode muligheter til å få sagt det du ønsker, men du må vær oppmerksom på å være tydelig. Tar du eierskap på det du vil si, er det mindre sannsynlighet for uthalende ping-pong. Er du ikke helt sikker på om du tror på det du kommuniserer, vil også andre bli usikre på deg. Merkur står også i trigon til Neptun, da er det ekstra viktig å se opp for misforståelser. Fordi Ceres er i Skytten, er det for tiden mye mental aktivitet rundt teorier og idéer hos de fleste. Ceres er i et gunstig aspekt til Chiron, så kanskje klarer du å sette ord på hvordan du egentlig har det. Jobber du med egne prosesser er det gode muligheter for et gjennombrudd.

SKYTTEN ER OPPTATT AV SANNHETEN, og har klokketro på at egen sannhet er den riktige. Tvillingene vil heller ut på markedsplassen, og høre hva andre mener. Fordi fullmånen treffer aksen Skytte/Tvilling, handler det nå om begge deler. Du skal finne en dypere mening, men også leve livet!

Vi har sett på hvordan denne fullmånen vil påvirke de ulike stjernetegnene generelt:

VÆREN
Hvordan du navigerer i livet, er under lupen nå. Hva er sant for deg og hva tror du på? Trossystemet ditt er et resultat av alle erfaringene du har, og nå er det tid for å evaluere og oppgradere sannheten din. Kan hende du også får en sterk trang til å reise bort. Andre land og kulturer vil hjelpe deg til nye perspektiver.

TYREN
Intuisjonen din vil nå bli sterkere, og behovet for å gå dypere klarere definert. Det kan også hende at du blir oppslukt av mer tabubelagte temaer de nærmeste ukene. Ditt sterke behov for trygghet kan få lov til å slippe litt taket, ikke minst hva du tror må til for å være trygg. Mulighetene for bedring i økonomien er til stede, men i så fall kommer sannsynligvis pengene fra andre steder enn din vanlige inntekt.

TVILLINGENE
Hva du tror om deg selv, ditt forhold til andre mennesker, og en eventuell partner spesielt, er temaet ditt de nærmeste ukene. Tvillingene er svært sosial, og kjenner mange mennesker. Men kjenner du deg selv? De nærmeste ukene er det du som er den viktigste i livet ditt. Bruk den sosiale arenaen for å bli bedre kjent med deg selv, eller våg å trekke deg tilbake for å utforske ditt indre landskap.

KREPSEN
Helse og jobb blir et hovedfokus for deg de kommende ukene. Krepsen er det mest omsorgsfulle av alle stjernetegnene, men glemmer ofte å ta vare på seg selv. Dersom du tror du trenger å ta vare på alle rundt deg for selv å ha det bra, er tiden inne for en revurdering. Ta gjerne en gjennomgang av rutiner for helse og kosthold, for å finne den optimale måten å nære deg selv.

LØVEN
Sommerferien står for døren, og det kunne ikke passet bedre for Løven akkurat nå. Fokuset på jobb og helse har vært sterkt i lang tid, nå trenger du en fot i bakken for å stå bedre rustet til høsten og ny innsats. Lad batteriene med lek og moro, det er mye god helse i fornøyelser. Single Løver har stor mulighet for en romanse de nærmeste ukene.

JOMFRUEN
Selv om det nå er sesong for å reise bort, er det sannsynlig at du også vil tilbringe en god del av sommeren hjemme. En fornyet interesse for hjemmet ditt, kan lede deg til bruktmarkeder og antikvitetsmesser fremover. Du ser boligen din med nye øyne, og hvor viktig det er å ha det godt hjemme for å kunne ivareta det du til vanlig er veldig opptatt av – helsen. Det er også mulig at du tar en avgjørelse om å flytte.

VEKTEN
Tankevirksomhet er din naturlige følgesvenn, og denne fullmånen stimulerer dette ytterligere. Nysgjerrigheten over et nytt tema kan gjøre seg gjeldende, men kanskje har du vanskeligheter med å konsentrere deg akkurat nå. En god måte å få utløp for rastløsheten, er å reise. Sommeren kan gi deg flere muligheter til det, og du vil ha stort utbytte av den gode samtalen nå.

SKORPIONEN
Din tro rundt verdier, er i søkelyset. Dette dreier seg både om materielle og indre verdier. Enten du er alt for sjenerøs eller påholden når det kommer til penger, trenger du å finne balansepunktet mellom ytterlighetene. Måten du kommuniserer på har lenge vært et tema, nå er også ditt verdisyn under lupen. Du kan ha hellet med deg i business de kommende ukene, spesielt der hvor kvinner er involvert.

SKYTTEN
Denne fullmånen vil du som er Skytte merke ekstra godt. Følelsene ligger utenpå, og hvordan du takler dem er et tema for deg nå. Nå handler det om hvor støtt du står i livet. Du kan ha et ekstra behov for anerkjennelse, og bli frustrert dersom du ikke får den. Bruk tiden fremover til å styrke troen på og anerkjennelsen av deg selv, da slipper frustrasjonen taket.

STEINBUKKEN
Som Steinbukk er du det mest målbevisste av alle tegnene. Du går på med krum hals, og gir deg ikke før målet er nådd. Denne fullmånen gjør deg ekstra sensitiv, og det kan være godt for deg å være litt tilbaketrukket nå. Du trenger alenetid, for å lade de emosjonelle batteriene. Underbevisstheten din kan være usedvanlig aktiv de nærmeste ukene.

VANNMANNEN
Med mange år i dype prosesser, inviterer denne fullmånen deg nå til et avbrekk – med et godt, sosialt liv. Festivalsesongen er i gang for fullt, og det er en arena hvor Vannmenn er på hjemmebane. Kom deg ut på konsert, bli kjent med nye mennesker og få en fornyet tro på livet. Ta tingene og menneskene for det de er, rist løs og kos deg.

FISKENE
Karriere og rykte er temaer for Fiskene under denne fullmånen. Fiskene er tegnet som i størst grad har behov for å tro på noe/n, og kan derfor oppfattes som naive. Nå er tiden kommet for å stå opp for deg selv. Vekk med rosa brilleglass, på med businessbrillene! Dersom du går med et ønske om å skifte jobb/karriere, er det en fin tid for å ta initiativ til det nå.

For å vite hvor i horoskopet fullmånen gjør seg gjeldene for den enkelte, må det settes opp et individuelt fødselshoroskop.

God fullmåne!

Photo by Tony Detroit on Unsplash