TIRSDAG 22/10: SINNA ELLER HANDLEKRAFTIG?

DENNE DAGEN står Mars i eksakt kvadratur til nodeaksen. Stjerneklart har skrevet mye de siste månedene, om alt som kommer opp fra fortiden. Det e r tøffe tider, og tirsdagen kan vi virkelig merke det. Vi kan få en light-utgave, av hva som venter oss i januar neste år, en periode verdens astrologer har et spesielt fokus på (Saturn og Pluto sammen i Steinbukken). Halloween eller ikke – som vanlig er det slik at når du faktisk velger å tømme ditt eget skap for skjeletter, så slipper du overraskelsen over at de plutselig ramler ut…

MEN ALTSÅ – I MORGEN: Alt som har med fortiden å gjøre, er i søkelyset. Alt som er utdatert, skal gis slipp på. Handlingsmønstre som ikke gjør deg lykkelig, skal erstattes med nye måter å håndtere livet på. Fordi Mars er i Vekten handler det i stor grad om (par)forhold, og ditt forhold til andre mennesker. Har du det bra og kjenner på godfølelsen akkurat der du er i livet nå? Supert! Gjør du ikke det, så bli bevisst hvorfor. Hva kan du gjøre for å skape en forandring? Går du i riktig retning, den retningen som du innerst inne bare v e t er bra for deg? Eller skyver du vekk din indre stemme? Fordi Merkur er i Skorpionen nå, så letes det med lys og lykte i dypet. Kjenner du deg klar for en kursendring i livet, så ta grep. Dersom du velger å skape en forandring nå, så bruker du Mars konstruktivt. Legger du derimot handlekraften til side, og kanskje ikke en gang innrømmer at du har et valg, så kan du komme til å kjenne på et sterkt sinne nå. Å undertrykke føleser har aldri vært noen god idé, aller minst i morgen. Hvordan følelsene får utløp, er ditt eget ansvar. Her kan du velge – å surmule hele dagen og synes synd på deg selv – eller ta tak i handlekraften for å skape en forandring!

Photo by Thao Le Hoang on Unsplash