Astrologisk workshop: Er du bevisst din egen selvsabotasje?

(OBS – PÅMELDING må gjøres via MAIL, se lenger ned)

Vi lever alle livene våre så godt vi kan, men mange opplever at de gang på gang står overfor samme type utfordringer. Du strever og strever, men kommer aldri helt dit du ønsker. Kanskje har du gitt opp troen på eller håpet om at du noen ganger får det gode liv. Denne workshopen belyser hva som er akkurat d i n nærende faktor i tilværelsen, hva du bruker livskraften på, og om følelsene og tankene spiller på lag. Det handler om å skape bevisstgjøring rundt hva du bruker livet på, og om det du gjør er støttende eller faktisk selvsaboterende.

Utgangspunktet er Nodeaksen (horoskopets kompassnål), Lykkepunktet og en lite kjent dvergplanet (en annen en den vi jobber med på lørdagen). Vi jobber som alltid med deltakernes horoskop, så du får en god innsikt i hva som skal til for at akkurat du kan få tak i det gode liv!

Gjennom astrologien, og en guidet indre reise, jobber vi denne søndagen med å komme dypere i oss selv – for å finne gode løsninger.

Det er ikke noe krav om å kunne astrologi for å delta!

TID: Søndag 10. NOVEMBER kl 10.30 – 16.30

STED: Flerbrukshuset i Rygge, Stasjonsvn 1
PRIS: Kr 850,- inkl eget horoskopkart

KOMPENDIET vårt om «Chiron, Lykkepunktet og Nodeaksen» får du kjøpt til spesialpris kr 250,- når du er med på denne workshopen (vanlig pris kr 400,-)

PÅMELDING: post@gunn-irene.no
innen torsdag 7. november kl 18

Kurset holdes av STJERNEKLART, ved astrologene Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland.

Photo by Ray Hennessy on Unsplash