ÅRETS SISTE FULLMÅNE 30. DESEMBER 2020

er som skapt for egenpleie og/eller å gjøre noe hyggelig sammen med andre.

  • Engler er en viktig del av julen, og Stjerneklart gir bort et gratis englehoroskop til en av dere som følger oss. Les nederst for flere detaljer!

ONSDAG 30. DESEMBER kl. 4.28 er det fullmåne 8’53 grader i Krepsens og Steinbukkens tegn.
En fullmåne oppstår når Sol og Måne står 180 grader rett overfor hverandre, og denne gangen står Solen i Steinbukken og Månen i Krepsen. Begge disse tegnene vil påvirke oss under fullmånens kraftfulle energier.

SOLEN i seriøse Steinbukken viser til både stabilitet og nøkternhet. Her er tålmodighet, disiplin og pålitelighet egenskaper som verdsettes høyt. Selv om det ligger forandringer i luften, er det viktig å være realistisk og holde seg til fakta. Her gås ting grundig gjennom før nye beslutninger tas.

MÅNEN står i omsorgsfulle og følsomme Krepsen, som på en lojal og hjelpsom måte søker å skape trygge rammer der hvor det trengs. En fullmåne i Krepsen kan få fram følelser og stemninger i deg som du ikke alltid kan forklare eller forberede deg på. Forsøk å ha et åpent sinn, og lytt innover til hva sjelen din prøver å formidle.

DET HAR SKJEDD MYE på stjernehimmelen den siste tiden, og sammen med bla to viktige eklipser, fikk de aller fleste med seg at Jupiter og Saturn skiftet tegn og stod sammen på 0 grader Vannmannen ved vintersolverv 21. desember. Sammen skapte de et energiskifte og et veiskille inn i en ny tid med både bevisstgjøring og nytenkning. Dette vil fortsette inn i det nye året.

2020 HAR VÆRT ET SPESIELT ÅR, hvor vi har måttet lære å forholde oss til nye rutiner, en helt ny måte å leve og forholde oss til hverandre på, og ikke minst holde avstand der hvor vi mest av alt har ønsket å være nær. Vi ser på verden med nye øyne, og er smertelig klar over at våre nye erfaringer har endret noe grunnleggende i oss. Det kan vise seg vanskelig å gå tilbake til den samme hverdagen vi levde i. Men kanskje kan tiden vise at endringer og nytenkning, kan gi oss nye vaner og rutiner som på sikt vil vise seg å være til det bedre for oss og den verden vi lever i.

UNDER FULLMÅNEN OG INNGANGEN TIL DET NYE ÅRET står Venus sammen med sydnoden, noe som kan få fram både det sentimentale og nostalgiske i deg. Samtidig klarer du å holde fokus på det som er viktig, rasjonelt og fornuftig. I tillegg vil Vannmannenergien bringe fram glede, frihet og en ny tro på at vi har bedre tider i vente. Uranus sitt gode aspekt til fullmånen evner å bringe klarhet i troen på at det går an å tenke nytt. Denne fullmånen er som skapt for å ivareta egne behov, enten ved å kose deg i eget selskap, eller tilbringe tid sammen med de du er glade i. Venus i Skytten trekker til seg mennesker som liker å ha det moro, så fullmånen og dagene rundt NYTTÅR har et gledens budskap i seg. Mange vil oppleve en spontan glede som løser opp spenninger og skaper god stemning rundt dem. Samtidig er dette en fornuftig fullmåne, så å holde seg til realitetene og være fornuftig med tanke på bla smittevernreglene i omgang med andre, hører med.

MEN LIKE MYE KAN DIN VIKTIGSTE OPPDAGELSE VÆRE at du i din indre visdom forstår at den personen du trenger å bry deg mest om er deg selv. Kanskje klarer du å åpne opp for en egenkjærlighet og respekt som gir deg tilgang til det i deg som kan skape din egen lykke og tilfredshet. Det er ingen umulighet. For hvem vet vel egentlig bedre enn du selv hva som trengs for å dekke dine innerste og dypeste behov? Hva med å ta tak i drømmene dine og manifestere dette foran det nye året? Du kan oppleve tankene dine som klare og mer fokuserte enn vanlig.

 

GOD FULLMÅNE!

Stjerneklart har sett på hvordan fullmånen denne gangen påvirker deg, ut fra hvilket stjernetegn du tilhører:

VÆREN
Denne fullmånen aktiverer behovet for å tenke framover. Du kan sette opp en plan over hvordan du kan komme i mål med prosjektene dine, noe som gir større frihet til å tenke nytt og skape nødvendig progresjon i livet. Selv om handlekraft er din faste følgesvenn, kan du under denne fullmånen også glimtvis føle deg sentimental og alene. Kanskje du skal kjenne på hva som tynger og gjør deg sliten, og gjøre noe med dette. Føler du deg alene når det virkelig gjelder, kan det være nettopp denne ensomheten som setter deg i kontakt med sjelens magiske visdom. Den vet nøyaktig hva som skal til for å skape det som er riktig for deg.

Et godt råd er å lytte til dine indre behov.

TYREN
En del Tyrer har opplevd små eller store endringer i livet den siste tiden, og under denne fullmånen kan du kjenne hva det har gjort med deg. En dyp indre visdom gir nytt perspektiv på noe viktig i livet ditt. Utfordringer fra fortiden legges bak deg, og du tar fatt på en epoke med nye verdivalg. Tar du et dypt åndedrag, kan du kjenne at du puster friere. Selv om det nye ikke er helt på plass enda, har du et indre kompass som forteller deg at du er på riktig vei. Rampejenta Lilith har kommet inn i tegnet ditt, og gir deg om nødvendig mot til å gå på tvers av gamle sannheter, der hvor det er nødvendig.

Et godt råd er å kjenne på hva som gjør deg lykkelig.

TVILLINGENE
Under denne fullmånen kan du oppleve at ting du har tatt for gitt plutselig får ny verdi. Behovet for nærhet og trygghet rundt det du har, blir viktig. Du kan inspireres ved å gjøre noen endringer hjemme som skaper større trivsel, eller kjenne på behovet for å ha bedre kontakt med de rundt deg. Både den indre og den ytre kommunikasjonen får et dypere og mer oppriktig preg, noe som gjør det lettere og gi uttrykk for det du har på hjertet. Ikke bli overrasket om hyggelige minner fra fortiden dukker opp, og gjør sitt til at både go’følelsen og en stor porsjon sentimentalitet tar plass.

Et godt råd er og være åpen for det som kommer.

KREPSEN
Denne fullmånen faller i ditt eget tegn, og nok en gang ser det ut som relasjoner blir et tema. Men noe har løsnet, og du kan ha en klar formening om hva som skal til for å løse opp i dine utfordringer, slik at du kommer deg videre. Følelser kan ta overhånd, men samtidig er det greit å la det som er viktig for deg, få komme fram i lyset. Som Kreps er du flink til å ta hensyn, men denne gangen kan hende det er deg selv du skal ta mest hensyn til. Slikt kan gi en solid dose indre vekst. Hades, herskeren over undergrunnen, står sammen med Månen nå, og bevisstgjør hva du trenger av mot for å uttrykke det som er viktig for deg.

Et godt råd er å være ærlig.

LØVEN
Det kan bli litt mye følelser og alvor for Løven under denne fullmånen. Følelser som ligger under overflaten, kan komme opp og forstyrre sjelefreden. Du kan fint la tankene få fritt spillerom en stakket stund, det kan gjøre det lettere å bearbeide og frigjøre deg fra dem. Det ligger forandring i luften, og en av dem kan være å forstå deg selv på et dypere plan. Du stiller høye krav til deg selv, kanskje er det nå du skal senke garden, og gi deg selv en god dose egenomsorg. Det hjelper å fortelle deg selv at du gjør en god jobb, og at det du gjør betyr noe. Som Løve trenger du å høre dette fra deg selv, ikke bare fra alle andre.

Et godt råd er å ta en ærlig og god prat med deg selv.

JOMFRUEN
Julen kan fort bli en travel tid for den hjelpsomme Jomfruen. Denne fullmånen peker på at det nå er tid for å koble av og nyte det gode romjulen har å by på. Enten du er alene eller sammen med noen, er det viktig at du frigjør tid til å bare være. Frykten din for ikke å være til nytte, kan overvinnes ved å for eksempel kjenne på hva er genuint ekte og rent utfra hva du opprinnelig ønsker deg. Hva trenger du, og hvor ligger behovene dine? Spør deg selv om du skaper deg et liv hvor du bruker energien din på en måte som er riktig for deg. Deretter kan du meditere eller kontemplere for å manifestere hvordan veien videre skal bli.

Et godt er å ta deg selv på alvor.

VEKTEN
Denne fullmånen kan få deg til å søke hjemmets lune rede, og kjenne på at du har en indre styrke du trenger å bli bedre kjent med. Det er kanskje på tide å oppdage at dine ressurser er din beste venn, ikke bare en dyd av nødvendighet. Følelsesmessig kan du svinge litt mellom tro og håp på den ene siden, og følelsen av håpløshet og savn på den andre siden. Begge deler er gode å kjenne nærmere på, for alt er en del av det som gjør deg til den du er. Og kjenner du etter har du flere grunner til å være stolt av deg selv. Del gjerne tankene med noen som står deg nær, du kan få gode innspill og nyttige råd som hjelper deg på veien.

Et godt råd er å definere hva glede betyr for deg.

SKORPIONEN
Trossystemet ditt er under lupen nå, og denne fullmånen hjelper deg å komme under overflaten og ned i dypet. Du er ikke redd for å se nærmere på hvilke verdier du bygger livet på, og ta en gjennomgang på om noe av dette trenger en oppgradering. Meningen med livet og alle dets finurligheter, gås etter i sømmene, noe som utvider bevisstheten. Dette liker Skorpionen. Et dypdykk ned i din indre kjeller kan få deg til å se klarere hva som betyr noe for deg. Å evaluere viktigheten av å være tro mot deg selv, kan fort bli resultatet, og hjelper deg å se klarere hvilken retning du skal velge for veien videre.

Et godt råd er å lytte til intuisjonen din.

SKYTTEN
Mange Skytter har måttet stå i situasjoner som har krevd mye, uten å ha annet enn egen indre intuitive kompassnål å navigere etter. Denne fullmånen hjelper deg å se klarere hva du har oppnådd av personlig vekst i denne perioden. Å finne meningen med livet betyr også å måtte lære av å stå i og forholde seg til, både egne og andres utfordringer. Å søke indre visdom er et av Skyttens dypeste behov, og gjennom dette kan du nok en gang få et glimt av hvilke ressurser og kvaliteter du egentlig har tilgjengelig i deg når det røyner på.  Å gi deg selv en klapp på skulderen, og være stolt av deg selv, passer godt akkurat nå.

Et godt råd er å nyte godene som kommer i din vei.

STEINBUKKEN
Med Solen i Steinbukken vil påvirkningen fra denne fullmånen gi deg ekstra energi. Kontakten med andre er dyp og god, og samtalene er preget av at du får sagt det du trenger å si. Du er omsorgsfull og støttende, og andre verdsetter det du har å gi. Husk at du også tar imot det andre ønsker å formidle av gode budskap til deg. Noe av ansvaret du har følt på i lang tid slipper taket, og du kan trygt bruke kraften fra fullmånen til å manifestere hvordan du skal bygge opp livet ditt på best mulig måte i tiden framover. Det er forandringer i luften, og du trenger å kjenne at du er mottakelig for det som kommer i din vei.

Et godt råd er å slippe glede inn i livet ditt.

VANNMANNEN
Lykkeplaneten Jupiter har entret tegnet ditt, og sammen med Saturn kan hyggelige ting som måtte komme inn i livet, håndteres på en trygg og god måte. Det skal en sterk rygg til å bære gode dager heter det, og for deg kan det å kjenne på gleden ved å være en del av en større helhet, bety mye. Nytenkning ligger i luften, og akkurat det passer Vannmannen godt. Denne fullmånen kan gi en følelse av frihet, og fundamentet du står på kan slippe taket på noe av frustrasjonen og bindingene du har båret på en stund, slik at du kan få et nytt ståsted i deg selv. Ikke bli overrasket om du kjenner på en sterkere tilknytning til livet enn hva du har kjent på en stund.

Et godt råd er å bryte gamle vaner.

FISKENE
Denne fullmånen appellerer til følelsene dine, noe som kan sette i gang varme og myke, så vel som sentimentale følelser hos deg. Hvor god kontakt du har innover, og hvor mye du har bearbeidet det som ligger i underbevisstheten din, avgjør hva denne fullmånen aktiverer. Fantasien og kreativiteten er sterk, og det er viktig at du setter ord på det du ønsker å formidle. Egentid er kjærkommen, samtidig som kontakten med andre som deler dine interesser er viktig. Det er ikke utenkelig at andre tar kontakt, fordi du har en egen utstråling og tiltrekningskraft akkurat nå.

Et godt råd er å gjøre det du kjenner er best for deg selv.

 

FULLMÅNEGAVE

Stjerneklart ønsker å gi bort et ENGLE horoskop til en av dere som følger fb-siden vår! Horoskopet gir en oversikt over viktige engler som er der for oss, hvilke engler som er de viktigste for deg ifølge horoskopet ditt, samt hvilken betydning de har. For å ha mulighet til å vinne må du

1) Like innlegget/følge fb-siden vår

2) Skrive i kommentarfeltet på fb-innlegget at du gjerne vil ha det karmiske horoskopet ditt.

Du trenger ikke legge igjen fødselsdata, vi kontakter vinneren etter trekningen som finner sted rett etter nymånen 13. januar 2021.

 

Har du lyst til å lære astrologi? Vi tilbyr NETTKURS med personlig oppfølging, hvor du jobber med ditt eget fødselshoroskop som utgangspunkt. Du blir bedre kjent med deg selv i løpet av kurset, og tar det helt i eget tempo. Her på hjemmesiden vår www.stjerneklart.com finner du mer informasjon om dette, samt hvilket FULLMÅNETILBUD vi har, og også om hvilke andre horoskop vi tilbyr.

For mer informasjon: send en mail til post@gunn-irene.no

 

Photo by Kym Mac Kinnon on Unsplash.com