FULLMÅNE I ÆRVERDIGE LØVENS TEGN ONSDAG 16. FEBREUAR KL 17.56

DENNE FULLMÅNENS BUDSKAP er å kjenne på mot og styrke, samt en bevisstgjøring rundt hva det vil si å ha frihet til å kunne velge. Klokskap til å velge riktig er både Løven og Vannmannens tema. Tålmodighet er nødvendigvis ikke deres sterkeste side, men de ønsker forandringer. Begge har evne til å skape endringer som er nyskapende til fellesskapets beste. Det er bra! Men baksiden av medaljen er en sterk egobasert vilje til å skulle bestemme og vinne fram for enhver pris. I dette finner vi en rebelsk og opprørsk energi som kan være vanskelig å holde under kontroll, spesielt under denne fullmånen onsdag.
AV HYGGELIGE TEMA har restriksjonene vi har levd i under pandemien blitt fjernet, og vi kan igjen møte hverandre uten å tenke på meter’n. Men Saturn minner oss fortsatt på å være forsiktige og ta forholdsregler der det er nødvendig. Under OL i Kina kjemper deltakerne som ‘Løver’ for å vinne i konkurranse med andre nasjoner om heder, ære og edelt metall. Både Løve- og Vannmann-energien trives i den formen. Jupiter sekstil Uranus skaper en fin ramme rundt gleden ved å delta og få oppleve optimisme og positive forventninger til å oppnå gode prestasjoner.
VERRE ER DET MED PUTIN som ønsker å vise Løvens styrke ved å nedkjempe og i ordets rette betydning tråkke over andres grenser. Både Pluto og Skorpionen er involvert, så det nytter ikke å dekke over noe her. Om Løvens og Vannmannens styrke og diplomati gir resultater vites ikke i skrivende stund. Merkur og Pluto har tett kontakt, og viser til at kommunikasjonen må være åpen og ærlig. Dette astrologiske aspektet forteller at de involverte må våge og si fra, og med et gjennomtrengende skarpt blikk skjære gjennom overflaten og gå ned i de dypereliggende kjerneområder. Her er det mange skjulte budskap, og med sydnoden i Skorpionen må fortiden opp og ses på i lys av hvordan framtiden skal se ut. Pluto danner gode aspekter til nodene, og den strukturerte Saturn danner også et godt aspekt til den opprørske rampejenta Lilith, så vi kan jo håpe på at ting ikke kommer helt ut av kontroll.
I DITT EGET LIV KAN DU OPPLEVE at denne fullmånen utfordrer deg til å kjenne på gode ting som f eks din indre styrke, ditt eget mot og behovet for å frigjøre deg fra indre blokkeringer og restriksjoner. Med utfordrende aspekter til nodeaksene kan denne fullmånen utfordre flere emosjoner i deg. Det betyr at fortiden og mange ubearbeidede opplevelser kan velte opp som en heftig trykkbølge, uten at du er klar over opphavet til disse følelsene. Her kan de undertrykte følelsene og minnene du helt klart ikke ønsker å ha noe med å gjøre, likevel komme opp til overflaten. Spørsmålet er hvordan du skal møte dette i deg selv.
Med Månen i Løven og Solen i Vannmannen, er kanskje enkleste vei inn til ditt indre skattkammer å møte deg selv med all verdens kjærlighet. Det kan bli spennende å se hva du finner der inne. Har du for vane å stille strenge krav til deg selv, eller snakke deg selv ned når du egentlig står foran muligheter som ville gitt deg spennende opplevelser og en god porsjon vekst? Klarer du å stille spørsmålstegn ved h v o r f o r du i så fall gjør det? Dette er velkjente (og kanskje forslitte) selvutviklingstemaer, men så lenge temaet er der er ikke jobben ferdig enda. Bruk fullmånen til å manifestere en ny retning eller sette mål og energi på det du vil ha. Hvordan ser livet ditt ut da? Selvtillit er et plagsomt tema som setter i gang følelser vi helst ikke vil kjenne på. Men gjør du ikke det, hvordan skal du da finne motet du trenger for å forsere blokkeringen du skal forbi? Ta en titt på hva du har lært av fortiden, og se hvilke av dine fremragende kvaliteter du kan tenke deg å ta med inn i framtiden? En innsiktsfull oppvåkning er ikke å forakte!
VENUS OG MARS vil på et plan utfordre deg til å balansere og integrere de maskuline og feminine energiene hos deg selv. Behov for egenkjærlighet og å kunne stole på deg selv, kan endre ditt syn på din rolle i et forhold, eller det setter i gang en spire av kreativitet og kunstneriske sider i deg som får deg til å strekke deg mot det du ønsker deg.
Tenk over hvordan din holdning til deg selv skaper ulikt resultat:
1) Når du ikke tror på deg selv, og føler deg liten (offer-rollen): Jeg kan ikke, vil ikke, må ikke, jeg vil bestemme selv!
2) Tror på deg selv, med indre trygghet (mester-rollen): Jeg kan ikke, jeg vil ikke, og jeg må ikke for jeg bestemmer selv!
GOD FULLMÅNE!
Har du lyst til å lære astrologi? Vi har nettkurs for både nybegynnere og for de som kan tolke et horoskop. I Stjerneklart er vi opptatt av enkeltmennesket, derfor har kursene våre utgangspunkt i deltakernes eget fødselshoroskop. Inkludert i kursavgiften er også personlig oppfølging, dersom du skulle ha spørsmål i forbindelse med kursinnholdet.  Send oss en epost til post@stjerneklart.com
Foto: Rita Nyquist
Kan være et bilde av himmel, natur, innsjø, skumring og tre
0
Antall personer nådd
5
Engasjement
Distribusjonspoeng
Frem innlegg
4
1 deling
Liker

 

Kommenter
Del