ONSDAG 20. APRIL GÅR SOLEN INN I TYREN

Der skal den være fram til den går inn i Tvillingene 21. mai. Tyrenergien er jordnær og praktisk anlagt, og kan få fram en kjærkommen indre ro og tålmodighet hos deg. Tyren som tegn gjør mye for å skaffe seg en komfortabel og makelig tilværelse. I denne perioden kan du kjenne på hva kvaliteter som lojalitet, trofasthet, komfort og sanselighet betyr for deg. En varm og lun humor, samt en behagelig evne til å godta folk som de er, er også noe Tyren er kjent for. De er trygghetssøkende, og tryggheten ligger i håndfaste verdier og stødige rutiner. Stø som et fjell, er noe som sies om dette tegnet. Det heter seg at Tyren også er veldig sta, den trenger mye tid – både for å komme i gang og for å forandre seg. Tyren misliker sterkt å ha det travelt.
 
Ikke bli overrasket om du kjenner at den praktiske og fornuftige siden i deg våkner. I så fall blir det en glede å ta tak og få gjort unna ting som bare har ligget der. Rydding, baking, oppfrisking av garderobe og interiør, er noe av det du kan ha glede av å ordne på nå. Har du i tillegg ‘grønne fingre’ kan det fort begynne å spire og gro rundt deg. Tiden framover handler om velvære og trivsel. Ofte er det ikke mye som skal til for å få fram go’følelsen. Det viktigste er å sette i gang og gjøre en bevisst handling.
Photo: Elisa Moriconi on Unsplash.com