GUNSTIG NYMÅNE I STEINBUKKEN – FÅ DRAHJELP TIL Å NÅ MÅLENE DINE!

TORSDAG 11. JANUAR klokken 12.56 er det nymåne på 20 grader i Steinbukken. Denne nymånen er solid, og egeninnsatsen nærmest dobles med bidrag fra stjernehimmelen.

 

NYTTÅRSFORSETTER bør egentlig alltid starte opp på Steinbukkens nymåne, enten den inntreffer før eller etter nyttårsaften. Grunnen til det, er dette tegnets formidable egenskaper til å nå planlagte mål. Og planlegging er et viktig stikkord, Steinbukkens leveregel kan vel oppsummeres til «å mislykkes med og planlegge, er å planlegge og mislykkes».

 

Så hva er det som avgjør hvilke mål du setter deg? Er det hva d u kjenner er best for d e g, eller er det adopsjon av hva alle andre gjør? Følger du strømmen eller skaper du ditt unike liv?

 

DEN FØRSTE GODE NYHETEN er at denne nymånen virkelig gir deg muligheten til å skreddersy fremtiden. Nærkontakten med transformatoren Pluto kan by på en tilsynelatende utfordring med å sette selve målet. Du blir utfordret på at det skal være så hårete som det bare går an. Om du ikke tar i og strekker deg til det ytterste, kan du kjenne deg misfornøyd. Vit at Pluto holder på til alle unnskyldninger og frykt er borte, og jobber for å gi deg kraften til å stå fjellstøtt i hva du enn bestemmer deg for! Det kan bety at du må gå en runde eller tre med komfortsonen og utdaterte tankemønstre først, men når du våger å se i øynene hva som holder deg tilbake, vil du oppdage at det ikke er «farlig» slik som du trodde. Mørket forsvinner alltid når det blir (opp)lyst!

 

DEN ANDRE GODE NYHETEN er nymånens sekstil til drømmeren Neptun. Her inviteres du til å boltre deg fritt i alle tenkelige fremtidsscenarioer. Neptun er fullstendig grenseløs, her er ingen drøm for stor, vid eller bred. Drømmer du om et helt annet liv? Er det du gjør i det daglige meningsfylt? Hva skal til for å optimalisere hver eneste dag? Hvilke idealer lever du livet etter? Er det på tide å revurdere hva du faktisk kan oppnå? Neptun har vært i Fiskene i mange år, og Steinbukkens hersker Saturn er også å finne der nå. Da kan det bli enklere å virkeliggjøre drømmer.

 

DEN TREDJE GODE NYHETEN er nymånens sorgløse kontakt med Uranus, som for tiden rydder opp både på planeten og i verdiene våre. Uranus er den revolusjonære, originale og nytenkende frigjøreren. Her får du virkelig drahjelp til å gå din egen vei! Du vil nemlig ikke lykkes om du prøver å leve andres liv, eller dilte etter i noens fotspor. Du har med deg din egen unike plan inn i dette livet, og når du holder deg til den får du masse støtte underveis. Opplever du å stå fast, så er det kanskje på høy tid å finne ut hvorfor. Her er et fødselshoroskop til god hjelp, hvor nodeaksen har stor betydning. Den viser det vi i korthet kan kalle «meningen med livet», og den er ulik for hver eneste en av oss.

 

I TILLEGG TIL DE GUNSTIGE ASPEKTENE TIL NYMÅNEN, er det flere andre aspekter som nå hjelper oss fremover: Mars (handlekraften) i Steinbukken (tegnet som når målet) i sekstil til Saturn (manifestasjon) og trigon til Jupiter (ekspansjon), Saturn i sekstil til Jupiter og Merkur (kommunikasjon) på vei inn i Steinbukken hvor den blir på sitt mest seriøse og strukturerte. I tillegg er kvadraturet mellom Merkur og Neptun nå avtagende, så de siste ukers misforståelser kan snart opphøre. Vi har på mange måter vært gjennom en dobbel Merkur retrograd periode.

 

AT NYMÅNEN DANNER ET EKSAKT KVADRATUR TIL NODEAKSEN, viser at dette virkelig handler om fremtiden. Men for å skape en bedre fremtid (nordnoden) må fortiden (sydnoden) belyses. Vi trenger å lære av det vi ikke er så fornøyde med, så vi ikke repeterer en hendelse eller situasjon for n’te gang. Et stort kollektivt sår nå, handler om å finne identiteten vår. Hvem er vi egentlig, og hvordan reagerer vi på alt som skjer i verden? Det som utspiller seg på klodens ulike scener i disse dager, er nesten for voldsomt å ta inn over seg. Vi kjenner fort på maktesløshet, for hva kan hver og en av oss gjøre? Ikke glem at vi alle er forbundet, og det hver og en av oss gjør påvirker det kollektive feltet og dermed alle andre. Noe av det fineste vi kan bidra med, er selvutvikling. Jo flere mennesker som får det bra, jo høyere løfter vi bevisstheten. Jo lysere det blir, jo mer fortrenges mørket. Når mange nok forstår at vi alle kan påvirke energien, da kommer det en endring!

 

  1. JANUAR MØTES SOLEN OG PLUTO på 29 grader i Steinbukken, for sammen å gå inn i Vannmannen. Dette markerer et svært viktig skifte for menneskeheten. Pluto var en snartur innom Vannmannen før sommeren i fjor, det var da det ble snakket så mye om kunstig intelligens. Nå har debatten blusset opp igjen, helt i tråd med bevegelsene på stjernehimmelen. Menneskeheten (Vannmannen) skal transformeres (Pluto), og det er en prosess som vil pågå til 2044. Hver og en av oss må ta ansvar for eget bidrag. For hvem vil ha noe kunstig, når vi kan få ekte vare? Her er det bare å brette opp ermene og begynne, med drahjelp fra dagens nymåne.

 

GOD NYMÅNE!

 

 

Om du opplever å stå fast i livet, stange i veggen eller ikke vite hvilken retning du skal velge, så kan en dyptgående innsikt i fødselshoroskopet være til hjelp. Stjerneklart tilbyr både skrevne rapporter og samtaler med erfarne astrologer. Vi tilbyr også et blikk på 2024 for den enkelte. For mer informasjon send en epost til post@stjerneklart.com

 

Foto: Stjerneklart