GODE NYHETER FOR TILTAKSLYSTEN – MARS HAR GÅTT INN I VÆREN!

Av astrologene Gunn-Irene Nicolaisen og Kristin Egeland

 

HELT SIDEN 23. MARS har planeten Mars vært i Fiskenes tegn, hvor den trives dårlig. Den siste uken har Mars til og med vandret sammen med Fiskenes hersker Neptun. Dette kan ha gitt utslag i å drømme om alt man vil gjøre, uten å ha en fiber i kroppen som har lyst eller ork til å utføre noe som helst.

 

MARS ER VÆRENS hersker, og trives ekstra godt når den nå har kommet «hjem». Mars er planeten for blant annet handlekraft, mot, viljestyrke, livskraft, pionervirksomhet, konkurranse, egenrådighet, fysisk styrke, temperament og bilkjøring. De som er født med Mars i Væren har som oftest en god dose av alt som er listet opp her, og sannsynligvis en haug med fartsbøter… Mars i Væren vil være først, og har ikke tid til å vente på noe eller noen. Her er også de som veldig fort blir sinte, og like fort blide igjen.

 

I DET HELE TATT, Mars i Væren har energi mer enn nok til alle! Og nå får vi kollektivt en boost, som vil vare frem til 9. juni når Mars fortsetter videre og går inn i Tyren. Har du manglet energi de siste ukene til å sette i gang, så får du nå drahjelp til å handle! Ingen grunn til å utsette noe lenger. Dette er gode nyheter nå som våren (og sommeren?) melder sin ankomst, og det er dugnader, hagearbeid og klargjøring av båt i det ganske land.

 

DE SOM HAR BURSDAG fra i dag og frem til 9. juni vil også få Mars i Væren i årshoroskopet sitt. Det blir et år hvor handlekraften og vitaliteten får et godt og kanskje etterlengtet løft.

 

(Forrige gang Mars var i Væren var 25. mai – 5. juli 2022.)

 

Vi minner også om vårt på TILBUD PÅ KARMISK HOROSKOP frem til nymånen 8. mai. Det er en rapport på 10-20 sider som viser hva vi har med fra tidligere liv, som har innvirkning på livet vi lever nå. Prisen er kr 400,- (normalpris er kr 500,-) Send en epost til kristinmegeland@gmail.com bestilling.

OBS! Vi har for tiden problemer med eposten til Stjerneklart, men jobber med å løse det.

 

Foto: Unsplash/Cam Adams